• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim??? Önce pozitif sonra negatif çıktı.

Merhaba kızlar,

Yeni üye oldum. Sizden fikir almak istedim.

Reglim 2 gün gecikti. Ben de hamilelik testi yaptım. Sabah ilk idrarla. 2 dakika içinde pozitif çıktı. Fotoğrafı atıyorum. Test artımed kaset test.

Sonra gittim başka Bi marka aldım. Onla yaptım. Negatif çıktı. Silik çizgi bile yok. İkinci testi hemen 1 saat sonra yaptım. Bol su içtim ondan böyle olabilir mi yoksa ilki mi yanlış acaba.Eki Görüntüle 3582934
Geçen ay benimde başıma geldi . 2 tane erken test pozitif 2 si negatif çıktı. Sonra regl.oldumm . En iyisi ka testi. Allah gönlünüze göre verisn

Olsaydı çıkardınız demiştiniz çok üzülmüştüm hastaneye gidip kan verdim hamileymisim değer 327 daha yeni dedi doktor çok mutlu oldum Allah isteyen herkese nasip etsin
Benim oğlumda geç dollenmeymis kuzenimde o ara bebek dusunuyodu ikimizde yaptık 3 4 gün geçtiğinde onun çıktı benim çıkmadı 6.gun yine yaptım yine çıkmadı olmuyo işte olsaydı çıkardı zorlama dedi oturdum ağlamıştım çok üzülmüştüm tam 10.gundu silik bi çizgi kan verdim 100cikmisti rabbim nasip edince iste

Olsaydı çıkardınız demiştiniz çok üzülmüştüm hastaneye gidip kan verdim hamileymisim değer 327 daha yeni dedi doktor çok mutlu oldum Allah isteyen herkese nasip etsin
Aaa çok sevindim üzmek için söylemedim ki asla Allah saglikla nasip etsin bize de dua et

Biliyorum üzmek için söylemediğinizi ben beklentiye girdiğim için olumsuz olacak kesin diye üzülmüştüm inşallah isteyen herkese verir Allah sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz
Senin regln düzenli mi kaç gunde bir oluyorsun yani geç döllenme gibi bişi mi burda herkesin üç beş gün kala testi pozitif çıkıyor bende öyle sanıyordum

Ben düzenli regl oluyorum ilk defa bu kadar gecikti regl döngüm 25 günde bir oluyor bugün 5 gün gecikti idrar testlerinde negatif çıktı ama kan testinde pozitif doktor çok normal idrar testleri her zaman doğruyu söylemez dedi

İdrar testleri yanıltıcı olabilir dedi en az üç gün gecikme sonrası kan tahlili en kesin sonuç dedi doktor bazen kimsayal gebelik vs olabiliyormuş

IMG_0729.webp
Sizce var mı ben artık gözüm var görüyor herşeyi

Eklentiler

• IMG_0718.webp
    IMG_0718.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 79
Eki Görüntüle 3584675 Sizce var mı ben artık gözüm var görüyor herşeyi
Kesinlikle üşenmeyin ve kan tahlili verin çünkü ben evde test yaptım negatif çıktı kanda hamile olduğumu öğrendim eğer regl gecikmesi ve regl olacakmış gibi ağrınız varsa hamile olma ihtimaliniz olabilir ben öyle oldum çünkü hemen gidip kan testi yaptırın aile hekimliğinde de yapıyorlar illa hastaneye gitmeye gerek yok

Kesinlikle üşenmeyin ve kan tahlili verin çünkü ben evde test yaptım negatif çıktı kanda hamile olduğumu öğrendim eğer regl gecikmesi ve regl olacakmış gibi ağrınız varsa hamile olma ihtimaliniz olabilir ben öyle oldum çünkü hemen gidip kan testi yaptırın aile hekimliğinde de yapıyorlar illa hastaneye gitmeye gerek yok
Adetim henüz geçmedi cumartesi adet günü onu bekliyorum açıkçası çünkü adetim sapmaz bir de arkadaşım hiç bir idrar testinde çift çizgi görmemişti adetten 10 gün sonra kan da çıktığı halde testte çıkmamıştı böyle şeyler oluyor ama çıkanın nasıl çıkıyor testte bilmiyorum

Kızlar dün kadın doğuma gittim. reglimin geciktiğini ve kist var mı yok mu diye muayane olmak istediğimi söyledim. Önce kan testi ve beta hcg yapalım dediler. Muayene haftaya olacak.
Test sonuçları bu sabah çıktı Beta HCG 2.30 yani negatif :)
Zaten sonucu görmeden 5 dk önce de regl oldum.
Sonuç olarak Artımed pişmanlıktır.

Kızlar dün kadın doğuma gittim. reglimin geciktiğini ve kist var mı yok mu diye muayane olmak istediğimi söyledim. Önce kan testi ve beta hcg yapalım dediler. Muayene haftaya olacak.
Üzülme eminim en yakın zamanda sende güzel haberler alacaksın ❤️

Adet olmasan 2:30 yükselir mi diye düşünürdüm açıkçası hayırlısı olsun devam denemeye

Bence bekleme aynı sorunu bende yaşıyorum ilk testim silik çizgi çıktı sonra artimed iki tane daha test yaptım negatif hala regl olmadım bugün hastaneye gidip kan vericem sende vermelisin çünkü bazen idrara geçmesi geç olabiliyormus en iyisi kan testi idarar testi yanıltıcı olabiliyor diyorlar inşallah hakkimizda hayırlısı olur 🙏🍀
Adetimin geciktigi gün erken gebelik testi yaptım prodoctor markalı silik cizgi çıktı cok sevindim ertesi gün yeniden yapayimda esime gostereyim demiştim artimed vardi birde prodoctor tek cizgi çıktı ikiside hafta sonu olduğu için gidemedim bugün sağlık ocağına gidicem 4 günlük bi gecikmem var ve adet olacakmis gibi ağrılarım sizin sonucunuz ne oldu🤭

Ben size birşey sormak istiyorum ben 2 uygulama kullanıyorum uygulamada 6 Mayıs yumurtlama tarihi yani ovulasyon tarihi gösteriyor öbüründe 10 Mayıs' ben 10 Mayıs'ta aşırı derecede kasık ağrısı bel ağrısı ve yumurta akı gibi şeffaf yapışkan bir akıntı oldu değerlendirdik şimdi size sorum olacak 20 Mayıs'ta kan verdim negatif sonuç ve 2 gündur regli olmam gerekiyordu olmadım acba geç döllenme mi oluyor anlamıyorum günlerdir süren kasık ağrısı bel ağrısı var aynı âdet ağrısı gibi sol kasık ama âdet de olmuyorum testler de negatif çözemiyorum bu konuyu sebebi nedir sizce 10 Mayıs' yumurtlama ise 20 Mayıs'ta kan verdim çıkardı diye düşünüyorum acba erken mi davrandım testler için

Ben size birşey sormak istiyorum ben 2 uygulama kullanıyorum uygulamada 6 Mayıs yumurtlama tarihi yani ovulasyon tarihi gösteriyor öbüründe 10 Mayıs' ben 10 Mayıs'ta aşırı derecede kasık ağrısı bel ağrısı ve yumurta akı gibi şeffaf yapışkan bir akıntı oldu değerlendirdik şimdi size sorum olacak 20 Mayıs'ta kan verdim negatif sonuç ve 2 gündur regli olmam gerekiyordu olmadım acba geç döllenme mi oluyor anlamıyorum günlerdir süren kasık ağrısı bel ağrısı var aynı âdet ağrısı gibi sol kasık ama âdet de olmuyorum testler de negatif çözemiyorum bu konuyu sebebi nedir sizce 10 Mayıs' yumurtlama ise 20 Mayıs'ta kan verdim çıkardı diye düşünüyorum acba erken mi davrandım testler için
29 Nisan en doğurgan günleri gösteriyordu değerlendirme oldu yani o en doğurgan günleri ilişki oldu ama şimdi ovulasyon tarihi 6 Mayıs olsaydı bence gebelik oluşmuştu ve 10 Mayıs'ta aşırı derecede kasık ağrısı bel ağrısı yumurta akı gibi şeffaf yapışkan bir akıntı olunca hemen baktım gogleden ve yumurtlama gününde oluyur diye değerlendirme yaptım

Back
X