• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim??? Önce pozitif sonra negatif çıktı.

merhabalar dün adetime 7 gün varken dayanamayıp nimo, artımed ve prodoctor marka erken gebelik testleri yaptım. Hepsinde silik çizgi çıktı bazılarında gözle zor görülen bazılarında direkt görünen şekilde bende çok umutlandım sonra bu sabah predictor early yaptım o 6 gün önceye kadar algılıyormuş sanırım negatif çıktı aslaaaaa çizgi yok kafam çok karıştı biliyorum çok erken yaptım testleri ama belirtiler yaşayınca dayanamadım :( kan vermeye de korkuyorum 0 görmek istemiyorum artık

Merhaba kızlar,

Yeni üye oldum. Sizden fikir almak istedim.

Reglim 2 gün gecikti. Ben de hamilelik testi yaptım. Sabah ilk idrarla. 2 dakika içinde pozitif çıktı. Fotoğrafı atıyorum. Test artımed kaset test.

Sonra gittim başka Bi marka aldım. Onla yaptım. Negatif çıktı. Silik çizgi bile yok. İkinci testi hemen 1 saat sonra yaptım. Bol su içtim ondan böyle olabilir mi yoksa ilki mi yanlış acaba.Eki Görüntüle 3582934

Büyük. İhtimal artımed ilk yaptığım test yanlıştı. Sabah ilk idrarla yine yaptım negatif çıktı. Artımed insanların duygularıyla oynuyor resmen. 2 dakika içinde hemen belirgin çizgi çıkınca mutlu olmuştum. Daha önce de artımedle test yapmıştım aslında hiç çift çizgi çıkarmamıştı.

Back
X