• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim renk koyulaşmış mı sizce?

Eklentiler

• IMG_2112.webp
    IMG_2112.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 32
Test sonucunu merakla bekliyoruz insaAllah gebelik vardır
Benim adetim 6 Kasım da geldi 8 kasım yani dün akşam kesildi sabahta kahverengi akıntı gelmeye başladı ped koydum ama leke şeklinde geliyor daha önce bu kadar kısa adet görmedim adet görmeden önce baş dönmem vardı yemek yerken ağzımda acı bi tat oluyordu bugün de göğsüm sızlıyor ara ara ağrı gir çık yapıyor kasıklarıma bir an şüphelendim acaba hamile miyim diye böyle bir durum yaşayan var mı acaba ☺️

Benimde adet günüm geçince azaldı biraz 2 gün geçti bugün ve beta 58.8 çıktı
Yaa çok sevindim sağlıkla tutunsun büyüsün kucağınıza alın inşallah. Bnmde gecikmenin 5. Günü sadece orta kısmı ve temasta ucu acıyor. Ama bugün adet olacak gibi ağrılarım var. Testim bi gelseydi. Umutlanıyorum inşallah yine boşa çıkmaz.

Sağol canım inşeAllah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi 🤲🏻🌸 benimde ara ara kasık ağrılarım bel ağrılarım var göğüs hassasiyetim çok azaldı artık şu anlık bide ara ara mide bulantım oluyor şiddetli olmasa da

Sağol canım inşeAllah hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi 🤲🏻🌸 benimde ara ara kasık ağrılarım bel ağrılarım var göğüs hassasiyetim çok azaldı artık şu anlık bide ara ara mide bulantım oluyor şiddetli olmasa da
Bn burdayım anne diyor miniğin 😇🥰

Kızlar dün kan verdim bugün sayfayı yeniliyorum daha sonuç çıkmadı sanırım öğlen çıkacak merakla beklemedeyim sizlere de haber vereceğim🤗🙏🏻🤍

Back
X