Hamile miyim 😥

merda9

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2021
200
45
28
25
Yumurtlama günümden 1 gün sonra korunmasız ilişkiye girdim ve 2 saat sonra norlevo adında ertesi gün hapı kullandım ilaç pek yan etki göstermedi bende ara kanama vs olmadı. Bugün adet olmam gerek fakat ben o kadar stres yaptım ki çünkü yumurtlama döneminde içilen ertesi gün hapının işe yaramayacağını söyleyenler var norlevo prospektüsünde yumurtlamanın geciktirileceği yazıyor fakat ben zaten yumurtlama dönemindeydim yani ilaç işe yaramadı mı 🥺🥺 o kadar stres yaptım ki hiç hazır değilim sanki sırtım ağrıyor ve akıntım var.ilişkiden sonra ki 13.günüm

Yumurtlama günümden 1 gün sonra korunmasız ilişkiye girdim ve 2 saat sonra norlevo adında ertesi gün hapı kullandım ilaç pek yan etki göstermedi bende ara kanama vs olmadı. Bugün adet olmam gerek fakat ben o kadar stres yaptım ki çünkü yumurtlama döneminde içilen ertesi gün hapının işe yaramayacağını söyleyenler var norlevo prospektüsünde yumurtlamanın geciktirileceği yazıyor fakat ben zaten yumurtlama dönemindeydim yani ilaç işe yaramadı mı 🥺🥺 o kadar stres yaptım ki hiç hazır değilim sanki sırtım ağrıyor ve akıntım var.ilişkiden sonra ki 13.günüm
Test yapın biz bilemeyiz oldu mu olmadı mı ancak test ile belli olur

Ertesi gün hapı bi korunma yöntemi değildir. İşe yaramadığını çok kez okudum burda. Test yapın çıkar muhtemelen.

Kızlaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Ben 4 yıldır tedavi görüyorum. Bu ay aşılama başlayacaktı pcosluyum adet düzensizliği var. güya takvime göre 1inde adet olmam lazımdı ama takvime hiç uymadı adetim. zaten 1 hafta önceden göğüs aprısı ve gelceği gün de baş ağrısı olurum. dün akşamüzeri hafif olarak kahverengi akıntı geldiii. Yerleşme kanaması olabilir mi. 10 ila 14 gün sonra yazıyor o sıralarda ilişki oldu tuttumu acaba kendiliğinden delirecem :))))) bir de adet olsa hem anlardım hem belirti yok hadi belirtisiz geldi diyelim dün akşamüstünden beri tertermiz hiç bişey gelmedi yani. Erken gebelik aldım negatif. İntenette kanamadan 4 5 gün sonra kanda çıkar yazıyor. P.tesi kan testi vereyim en iyisi. Sizce hamile olabilir miyimmm

erken gebelik testi yapın. Çünkü ilişkiden 7 - 12 gün sonra belli oluyor

Back
X