- 28 Haziran 2025
- 2.084
- 574
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Daha çok erken gibi çatlamadan sonra en az 10 gün geçmesi lazım 12 14 diyorlar geneldeYani şuan 6 sında çatlama olduysa ne zaman belli olur onu merak ediyorum aşırı kasıklarımda ağrı var ve mide bulantım var hafiften
Maşallah bu seferde tutmuştur umarım güzel haberlerini bekliyoruzO zaman pazartesi erken genelik testine çıkar silikte olsa ilk hamileliğimi adetten 4 gün önce normal kaset testte silik çizgi ve 3 gün önce de kanda 35 ile öğrenmiştim
Maşallah bu seferde tutmuştur umarım güzel haberlerini bekliyoruz
mutlaka yazarım pazartesi günü allah gönlümüze göre versinhepimizinMaşallah bu seferde tutmuştur umarım güzel haberlerini bekliyoruz
Bir gölge görünüyor canım awox muGüncelliyorum dün gece kasık ve bel ağrımdan uyumadım bugğn gün içinde yine kasıklarımda ağrı vardı akşam erken gebelik testi yaptım Eki Görüntüle 3656818
Hayır artımedBir gölge görünüyor canım awox mu
Merhaba kan testi yaptınız mıDaha çok erken gibi çatlamadan sonra en az 10 gün geçmesi lazım 12 14 diyorlar genelde
Hayır artımed
Artımed sıkıntılı diyorlar ama bilemedim canımHayır artımed
Henüz yapmadım evde test yapıp koyulaşmaya bakıyorum 12 dpo oldu bugün bekliyorumMerhaba kan testi yaptınız mı
hamile kalmak istemiyorum hatta bu hayatta evlensem bile en istemediğim şey bu. 17 eylulde korunmasız bir ilişkiden 1 saatsonra ella kullandım ve partnerim içime gelmedi, son adet tarihim 1eylülle-8 eylül arası şuan kullandığım takvim uygulamasında 1 hafta gecikmişim gibi gösteriyor, gecikmemin 5.gününde kaset test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım, yumurta akı gibi akıntım oluyor şuan bu neyin belirtisi? sizce anlattığım duruma göre hamile olabilir miyim çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu kendimi öldürsem kurtulsam diye düşünüyorum kaç gündürHenüz yapmadım evde test yapıp koyulaşmaya bakıyorum 12 dpo oldu bugün bekliyorum
Hiç inanmayın artımedeHayır artımed
Ertesi gün ilaçları insanın dengesini bozuyor maalesef ondan gecikme olmuştur hamile kalmanız mümkün değil bu durumda ilaç kullanmışsınız test te negatif bence kuruntu yapıp stres olup daha fazla yıpranmayın buda adetinizi etkilerhamile kalmak istemiyorum hatta bu hayatta evlensem bile en istemediğim şey bu. 17 eylulde korunmasız bir ilişkiden 1 saatsonra ella kullandım ve partnerim içime gelmedi, son adet tarihim 1eylülle-8 eylül arası şuan kullandığım takvim uygulamasında 1 hafta gecikmişim gibi gösteriyor, gecikmemin 5.gününde kaset test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım, yumurta akı gibi akıntım oluyor şuan bu neyin belirtisi? sizce anlattığım duruma göre hamile olabilir miyim çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu kendimi öldürsem kurtulsam diye düşünüyorum kaç gündür
hamilelik yoktur degil miErtesi gün ilaçları insanın dengesini bozuyor maalesef ondan gecikme olmuştur hamile kalmanız mümkün değil bu durumda ilaç kullanmışsınız test te negatif bence kuruntu yapıp stres olup daha fazla yıpranmayın buda adetinizi etkiler
Yoktur canım kafana takma ilaç kullanmışsın test te negatif çok zor yani gebe olman için rahat olsun ilacın yan etkisi tavsiyem ilaç kullanma birdaha dengeni bozuyorhamilelik yoktur degil mi
Henüz yapmadım evde test yapıp koyulaşmaya bakıyorum 12 dpo oldu bugün bekliyorum
Çok net değil hala merhaba canımMerhaba koyulaşmanız nasıl gözle belli oluyor mu fark
Ovulasyon gösteriyormuÇok net değil hala merhaba canım
Soldaki awox bu sabah sağdaki de ovulasyon bugun daha koyu çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?