• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce biraz erken ama belirtilere dayanamadım test yaptım

O zaman pazartesi erken genelik testine çıkar silikte olsa ilk hamileliğimi adetten 4 gün önce normal kaset testte silik çizgi ve 3 gün önce de kanda 35 ile öğrenmiştim

Güncelliyorum dün gece kasık ve bel ağrımdan uyumadım bugğn gün içinde yine kasıklarımda ağrı vardı akşam erken gebelik testi yaptım
IMG_1748.webp

Henüz yapmadım evde test yapıp koyulaşmaya bakıyorum 12 dpo oldu bugün bekliyorum 🥰
hamile kalmak istemiyorum hatta bu hayatta evlensem bile en istemediğim şey bu. 17 eylulde korunmasız bir ilişkiden 1 saatsonra ella kullandım ve partnerim içime gelmedi, son adet tarihim 1eylülle-8 eylül arası şuan kullandığım takvim uygulamasında 1 hafta gecikmişim gibi gösteriyor, gecikmemin 5.gününde kaset test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım, yumurta akı gibi akıntım oluyor şuan bu neyin belirtisi? sizce anlattığım duruma göre hamile olabilir miyim çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu kendimi öldürsem kurtulsam diye düşünüyorum kaç gündür

hamile kalmak istemiyorum hatta bu hayatta evlensem bile en istemediğim şey bu. 17 eylulde korunmasız bir ilişkiden 1 saatsonra ella kullandım ve partnerim içime gelmedi, son adet tarihim 1eylülle-8 eylül arası şuan kullandığım takvim uygulamasında 1 hafta gecikmişim gibi gösteriyor, gecikmemin 5.gününde kaset test yaptım negatif çıktı ama hala regl olmadım, yumurta akı gibi akıntım oluyor şuan bu neyin belirtisi? sizce anlattığım duruma göre hamile olabilir miyim çok korkuyorum psikolojim alt üst oldu kendimi öldürsem kurtulsam diye düşünüyorum kaç gündür
Ertesi gün ilaçları insanın dengesini bozuyor maalesef ondan gecikme olmuştur hamile kalmanız mümkün değil bu durumda ilaç kullanmışsınız test te negatif bence kuruntu yapıp stres olup daha fazla yıpranmayın buda adetinizi etkiler

Merhaba koyulaşmanız nasıl gözle belli oluyor mu fark
Çok net değil hala merhaba canım
Soldaki awox bu sabah sağdaki de ovulasyon bugun daha koyu çıktı

Eklentiler

• IMG_4731.webp
    IMG_4731.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_4735.webp
    IMG_4735.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 68
Evet sanırım haklısınız artımed yalancı pozitif çıkarmış bugün yaptığım test negatif ama daha erken diye düşümüyorum adet tarihim 17 ekim

Back
X