• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce biraz erken ama belirtilere dayanamadım test yaptım

Kızlar merhaba en son adet tarihim 21 eylül 9 ekimde 2 kere leke olarak pembe leke yaşadım sildiğimde o gün içinde bitti test yapıyordum silik çıkıyor gibi geliyordu bana ama çevremde kimse görmüyordu bugün sabah test yaptım böyle çizgi çıktı ama rengi uçtu sanki bakar mısınız kuruma mı hamilelik mi ne test markası miratech belirgin çizgi ilk 6-7 dk içinde çıktı en fazla 10 dk içinde anlayamadım
Cnm bisey gozukmuyor ama yarin tekrarla istersen

Kızlar merhaba en son adet tarihim 21 eylül 9 ekimde 2 kere leke olarak pembe leke yaşadım sildiğimde o gün içinde bitti test yapıyordum silik çıkıyor gibi geliyordu bana ama çevremde kimse görmüyordu bugün sabah test yaptım böyle çizgi çıktı ama rengi uçtu sanki bakar mısınız kuruma mı hamilelik mi ne test markası miratech belirgin çizgi ilk 6-7 dk içinde çıktı en fazla 10 dk içinde anlayamadım
Bir çzgi var ama dağılmış gibi test bozulmuş olmasın

Eklentiler

• 05A2B599-1A8D-4C9A-986E-78269C263024.webp
    05A2B599-1A8D-4C9A-986E-78269C263024.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 21
Kızlar sizce var mı ama ben bata 2 gün kala test yapmıştım silik 2. çizgi çıkmıştı 7 sinde ader oldum 6 gün sürdü ama ilk gün koyu kahve ertesi gün koyu kırmızı ama yarımdanda az ped kadar ama şimdi yine 2. Çizgi çıktı anlamadım ben bu işten bişi 🥺
IMG_2578.webp

Eklentiler

• IMG_2577.webp
    IMG_2577.webp
    19 KB · Görüntüleme: 15
Hamişler çok tebrik ederim hepinizi sağlıkla doğsun bebişleriniz 🌸lütfen bize de dua edin🙏🏻

P PanikEdoss canım doktora gidecektin ne dedi doktor her şey yolunda inşallah 🌸
Gittim canım indertilite hemen aşılama dedi bende istemedim 1 yıl dolsun diye özele gittim güzel dedi hormonlar biraz polikistik duruyor yumurtların dedi adetim düzenlesin diye takviye verdi vitamin değerlerime baktırmamı söyledi yarın aile hekimine gşdicem kan vermeye büyük ihtimalle b12 eksikliğinden kanaman az dedi bebek oluşumunu da engeller dedi sonuçları alıp gidicem tekrar
Eşimden de muayene olmasını istedi sperm testi birde

Back
X