• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce biraz erken ama belirtilere dayanamadım test yaptım

Arkadaşlar dpo 11 de negatif görüp 14te pozitif gören oldu mu? Adetim hala gelmedi 11.gün yapmıştım test negatifti, yeniden test yapsam yine hüsrana uğrayacağım korkusuyla yapmıyorum
Tam olarak bende bu günlerde öğrendim hatta 11 de kan vermiştim orda bile yoktu 14te önce erken gebelik testinde gördüm sonra kanda gördüm kaç gün geciktiniz?

Tam olarak bende bu günlerde öğrendim hatta 11 de kan vermiştim orda bile yoktu 14te önce erken gebelik testinde gördüm sonra kanda gördüm kaç gün geciktiniz?
Kanda kaç cıkmıştı 14.gün, benim bugün 13. Günüm ama sancım var adet olmadım henüz, bir umut diyorum test yapma konusunda kararsızım beklesem mi acaba? Demekki benim de hala gebelik ihtimalim var sizin gibi olur inş benimki de

Kanda kaç cıkmıştı 14.gün, benim bugün 13. Günüm ama sancım var adet olmadım henüz, bir umut diyorum test yapma konusunda kararsızım beklesem mi acaba? Demekki benim de hala gebelik ihtimalim var sizin gibi olur inş benimki de
İlk çıkan 67ydi
İnşAllah olur güzel haberlerinizi bekliyorum
Yani bence test yapabilirsiniz

Testimi attığımda ilk siz cevap verip içimi rahatlatmıştınız. Önceki aylarda bende sizler gibi çok kez silik çizgi gördüğüm, test mağduru olduğum için bu ay inanamamıştım. Şimdi hcg takibindeyiz. Sizler için de dua edeceğim inşallah bu güzel haberi tez zamanda alırsınız, benim gibi gözlerinize inanamazsınız hastahaneye gidene kadar 💝

Testimi attığımda ilk siz cevap verip içimi rahatlatmıştınız. Önceki aylarda bende sizler gibi çok kez silik çizgi gördüğüm, test mağduru olduğum için bu ay inanamamıştım. Şimdi hcg takibindeyiz. Sizler için de dua edeceğim inşallah bu güzel haberi tez zamanda alırsınız, benim gibi gözlerinize inanamazsınız hastahaneye gidene kadar 💝
Çok mutlu oldum canım sağlıcakla ilerlesin teşekkür ederiz iyi dileklerin için 🥰🤲🏻😘

Kızlar merhaba en son adet tarihim 21 eylül 9 ekimde 2 kere leke olarak pembe leke yaşadım sildiğimde o gün içinde bitti test yapıyordum silik çıkıyor gibi geliyordu bana ama çevremde kimse görmüyordu bugün sabah test yaptım böyle çizgi çıktı ama rengi uçtu sanki bakar mısınız kuruma mı hamilelik mi ne test markası miratech belirgin çizgi ilk 6-7 dk içinde çıktı en fazla 10 dk içinde anlayamadım

Eklentiler

• IMG_6769.webp
    IMG_6769.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_6773.webp
    IMG_6773.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_6779.webp
    IMG_6779.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 0
  • IMG_6782.webp
    IMG_6782.webp