• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce biraz erken ama belirtilere dayanamadım test yaptım

12 de gölge çıktı ama cok belli belirsiz kan verdim hemen 2.8 negatif umudu kesmiştim yani bugun randevum vardı hormon testi sürüntü vs verdim doktorum beta hcg de almıs baktım 7.69
Ayy ne güzel geldi bu haber canım demiştim yükselir sınırda çıkmıştı🥰😍

Gittim canım indertilite hemen aşılama dedi bende istemedim 1 yıl dolsun diye özele gittim güzel dedi hormonlar biraz polikistik duruyor yumurtların dedi adetim düzenlesin diye takviye verdi vitamin değerlerime baktırmamı söyledi yarın aile hekimine gşdicem kan vermeye büyük ihtimalle b12 eksikliğinden kanaman az dedi bebek oluşumunu da engeller dedi sonuçları alıp gidicem tekrar
Eşimden de muayene olmasını istedi sperm testi birde
Çok şükür düzelmeyecek şeyler değil b12 ve d vitamini cidden önemliymiş öyle duydum herkesten
İnşallah bir an önce bebişlerimize kavuşalım 🌸

12 de gölge çıktı ama cok belli belirsiz kan verdim hemen 2.8 negatif umudu kesmiştim yani bugun randevum vardı hormon testi sürüntü vs verdim doktorum beta hcg de almıs baktım 7.69
Hayırlı olsun yaa balla benimde bugün 11 silik bile yok inşallah sizinki gibi olur yarın yarından sonra bakalım

Belirti falan da yok hiçbiri yok , çatlama günü ilişki olmuştu ama tek ilişki yani olmamış da olabilir

Back
X