• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce biraz erken ama belirtilere dayanamadım test yaptım

On güvenme zaten canım ben 10 tane aldım hepsi pozitif çıkardı ama hamile değildim umutlandım kan verdim negatif ti
Aaa ne kadar büyük bi yanılgı yaa ben hayalet çizgiye umutlandıysam sizin için baya hayal kırıklığı olmuştur. Ne zamandır düşünüyorsunuz gebelik

Aaa ne kadar büyük bi yanılgı yaa ben hayalet çizgiye umutlandıysam sizin için baya hayal kırıklığı olmuştur. Ne zamandır düşünüyorsunuz gebelik
Evet maalesef insan üzülüyor yalancı çıkarınca bende 4. Ayım siz ne zamandır istiyorsunuz

Evet maalesef insan üzülüyor yalancı çıkarınca bende 4. Ayım siz ne zamandır istiyorsunuz
Benimde 2. Ayım ovulasyon testiyle takip ediyorum. İşte en son 25 eylülde yumurtlamam oldu, şimdi ilk defa test yaptım, bir kaç gün daha adet olmazsam kan vermeye gidicem

Benimde 2. Ayım ovulasyon testiyle takip ediyorum. İşte en son 25 eylülde yumurtlamam oldu, şimdi ilk defa test yaptım, bir kaç gün daha adet olmazsam kan vermeye gidicem
Ver mutlaka canım benim çatlama 29 unda oldu 5.gün silik belli belirsiz gördüm işte bekliyorum beta yükselmesini seninde baya net büyük ihtimalle bu hafta belli olur ben perşembeye kan vermeyi düşünüyorum biraz daha netleşsin testin varsa 2 günde bir takip et

Ver mutlaka canım benim çatlama 29 unda oldu 5.gün silik belli belirsiz gördüm işte bekliyorum beta yükselmesini seninde baya net büyük ihtimalle bu hafta belli olur ben perşembeye kan vermeyi düşünüyorum biraz daha netleşsin testin varsa 2 günde bir takip et
Tarihlerimiz yakın birbirinee❤️ ikimizde güzel haberler alalım inşallah mutlaka kan testini bildir olurmu bende atacağım buraya😇

27 eylülde canım ovulasyonla takip ettim bu ay o yüzden biraz sabırsızlandım çıkmaz yapım aklımda kalmasın dedim silik çizgiyi görünce duramadım
benim yumurtlamadan sonraki 10. gün sabah ilk idrarda belli olmustu canım ona göre yapabilirsin yani adete 4 gün kala

Kızlar merhaba benimde bat yarın cumartesi testte beyaz çizgi çıktı dün sabah direk silik ikinci çizgi çıktı by sabahta yine beyaz çizgi çıktı sizce var mı bişi sırasıyla ekledim resimleri

Eklentiler

• IMG_2333.webp
    IMG_2333.webp
    36,4 KB · Görüntüleme: 56
  • IMG_2346.webp
    IMG_2346.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_2356.webp
    IMG_2356.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar merhaba benimde bat yarın cumartesi testte beyaz çizgi çıktı dün sabah direk silik ikinci çizgi çıktı by sabahta yine beyaz çizgi çıktı sizce var mı bişi sırasıyla ekledim resimleri
Merhabalar, yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti? Birde testlerde dağılan kırmızılıklar var acaba idrarı fazlamı damlattınız öyle olunca test çalışmayabiliyor

Test galiba bozulmuş canım 3 damla damlatman yeterli

Back
X