• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce biraz erken ama belirtilere dayanamadım test yaptım

Merhabalar, yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti? Birde testlerde dağılan kırmızılıklar var acaba idrarı fazlamı damlattınız öyle olunca test çalışmayabiliyor

Eklentiler

• IMG_2347.webp
    IMG_2347.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 115
Varsa bakalım emin olamıyorum 🥹 midem çok bulanıyor 20 gündür ondan şüphelenip yatım 10 tane test harcadım bu son 3 test kafamı karıştırdı
Kan vermek en grantisi canım şüphen kalmıyor en azından insan çelişkide kalınca da kötü oluyor ağır kaldıramıyorsun yoramıyorsun kendini

Pozitif diye bi umutla gittim ama aynı gün kanda negatif çıktı böyle yaşayıp sonradan kanda pozitif gören var mı lütfen yardımcı olur musunuz?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    107,6 KB · Görüntüleme: 109
Bat 8 gün sonra büyük ihtimalle tutunma bugun bitecek 3 gün sonra daha net çıkar
2.dizgi yok zaten çabalamışsınızda olmamış.
Gebelik belirtisi bu kar erken olan birşey değil. Zaten yeni yumurtlamışsınız nasıl çıkabilir testte ?
Adet gününüz geçerse o zaman yaparsınız testi. Bu kadar kafaya takarsanız gebelik yoksa bile stresten gecikme ihtimali daha yüksek olur. Adet gecikince yapın.

]
2.dizgi yok zaten çabalamışsınızda olmamış.
Gebelik belirtisi bu kar erken olan birşey değil. Zaten yeni yumurtlamışsınız nasıl çıkabilir testte ?
Adet gününüz geçerse o zaman yaparsınız testi. Bu kadar kafaya takarsanız gebelik yoksa bile stresten gecikme ihtimali daha yüksek olur. Adet gecikince yapın.
Çabalamışsınız olmamış ne demek burda zorla oldurmuyoruz olanı yorumluyoruz sizi ne rahatsız etti bu kadar böyle bir tepki verdiniz anlayamadım açıkçası.
Belirti herkeste farklılık gösterebilir bunu doktorlar da bilemez böyle söylerler burda önemli olan bilgi paylaşımı herkes görsün tecrübe olsun diye olur olmaz allahın bileceği iş tabiki başımız gözümüz üstüne olursa da olmazsa da nasip.
Ben başımdan geçen tecrübeyi paylaşıyorum yardıma ihtiyacı olan da alta yazıyor gördüğünüz üzere bence siz böyle yorum yapmak yerine belkide şuan hamile olan bir kadını incitiyorsunuz bunu da bir düşünün derim. Teşekkürler yorumunuz için çok yardımcı oldunuz🙏

Bat 7 kızlar bugun gözle görülür koyulaşma var sizlere de tecrübe olsun❤️
Benimde bat 12 Ekim yani son 6 gün. Test yapmadım. Göğüslerim çok hassas. Hayal kırıklığı istemiyorum. Benim 27 Eylül ovulasyon pikti.
Herşey gönlünüzce olsun ❤️

Benimde bat 12 Ekim yani son 6 gün. Test yapmadım. Göğüslerim çok hassas. Hayal kırıklığı istemiyorum. Benim 27 Eylül ovulasyon pikti.
Herşey gönlünüzce olsun ❤️
Hadi inşallah hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum benimde bat 14 Ekim 1 hafta kaldı🥰

Back
X