- Konu Sahibi PanikEdoss
18 Eylül yumurtlama tarihim canımMerhabalar, yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti? Birde testlerde dağılan kırmızılıklar var acaba idrarı fazlamı damlattınız öyle olunca test çalışmayabiliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18 Eylül yumurtlama tarihim canımMerhabalar, yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti? Birde testlerde dağılan kırmızılıklar var acaba idrarı fazlamı damlattınız öyle olunca test çalışmayabiliyor
Merhabalar, yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti? Birde testlerde dağılan kırmızılıklar var acaba idrarı fazlamı damlattınız öyle olunca test çalışmayabiliyor
Test bozuk olabilir canım başka varsa tekrarla sabah ilk idrarla bakalım3 damla damlattım kızlar![]()
Teşekkür ederim beklenmeyen süpriz bebek olacak varsaBunda belli canım baya yeni olabilir bak
Hadi ya sağlıcakla ilerlesin inşallahTeşekkür ederim beklenmeyen süpriz bebek olacak varsa![]()
Varsa bakalım emin olamıyorumHadi ya sağlıcakla ilerlesin inşallah![]()
Kan vermek en grantisi canım şüphen kalmıyor en azından insan çelişkide kalınca da kötü oluyor ağır kaldıramıyorsun yoramıyorsun kendiniVarsa bakalım emin olamıyorummidem çok bulanıyor 20 gündür ondan şüphelenip yatım 10 tane test harcadım bu son 3 test kafamı karıştırdı
Hakkımızda hayırlısı olsun bat yarın bir iki gün beklerim olmazsam kan veririm kısmet herşeyKan vermek en grantisi canım şüphen kalmıyor en azından insan çelişkide kalınca da kötü oluyor ağır kaldıramıyorsun yoramıyorsun kendini
Haber edersin canım güzel haberlerini bekliyorumHakkımızda hayırlısı olsun bat yarın bir iki gün beklerim olmazsam kan veririm kısmet herşey
2.dizgi yok zaten çabalamışsınızda olmamış.Bat 8 gün sonra büyük ihtimalle tutunma bugun bitecek 3 gün sonra daha net çıkar
Allah allah çokta net canım kaç çıktı betanPozitif diye bi umutla gittim ama aynı gün kanda negatif çıktı böyle yaşayıp sonradan kanda pozitif gören var mı lütfen yardımcı olur musunuz?
Çabalamışsınız olmamış ne demek burda zorla oldurmuyoruz olanı yorumluyoruz sizi ne rahatsız etti bu kadar böyle bir tepki verdiniz anlayamadım açıkçası.2.dizgi yok zaten çabalamışsınızda olmamış.
Gebelik belirtisi bu kar erken olan birşey değil. Zaten yeni yumurtlamışsınız nasıl çıkabilir testte ?
Adet gününüz geçerse o zaman yaparsınız testi. Bu kadar kafaya takarsanız gebelik yoksa bile stresten gecikme ihtimali daha yüksek olur. Adet gecikince yapın.
Benimde bat 12 Ekim yani son 6 gün. Test yapmadım. Göğüslerim çok hassas. Hayal kırıklığı istemiyorum. Benim 27 Eylül ovulasyon pikti.Bat 7 kızlar bugun gözle görülür koyulaşma var sizlere de tecrübe olsun![]()
Hadi inşallah hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum benimde bat 14 Ekim 1 hafta kaldıBenimde bat 12 Ekim yani son 6 gün. Test yapmadım. Göğüslerim çok hassas. Hayal kırıklığı istemiyorum. Benim 27 Eylül ovulasyon pikti.
Herşey gönlünüzce olsun![]()
0.08 çıktıAllah allah çokta net canım kaç çıktı betan
Cnm insallah vardir ya ikimizinde korkuyorum gene kimyasala donmez insallahHadi inşallah hayırlısı olsun güzel haberlerinizi bekliyorum benimde bat 14 Ekim 1 hafta kaldı![]()
Tamm canım muhakkak haber vereceğim ama sanki adet olacakmışım gibi sancım oluyor ara araHaber edersin canım güzel haberlerini bekliyorum![]()