• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce biraz erken ama belirtilere dayanamadım test yaptım

Artık bunda da çok koyulaştıktan sonra awoks yapmıştım ve direkt koyu pembe çıkmıştı 3 gün kala
Çok teşekkür ederim normalde daha da belirgin ama yükleyince hiç görünmedi pembe çıktı ilk dakika da strep en erken olandan yaptım ilk 5 ml üstü algılıyormuş inşallah dediğimiz gibidir çok iyi geldi yorumunuz ❤️🥰

Evet canım insan sabredemiyor bakalım haftaya kadar beklicem çok geçmiş olsun üzülme canım allah bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin🤲🏻🥹
Biliyorum anlıyorum tabiki, zaten burda bizi bizden başka kimse anlamazki❣️ çok sağol canım benim amin amin 🥹🌺

Kızlar yumurtlamadan sonra normalde göğüslerim şişerdi bu ay şişme olmadı
Kasıklarımda batmayla başladı hafif kramplar şeklinde devam ediyor sulu kremsi akıntımda var bu ay normalde akıntısı olan birisi değilim evlendikten sonra olmazdı sizde var mı
Bat 7 kızlar bugun gözle görülür koyulaşma var sizlere de tecrübe olsun❤️

Eklentiler

• IMG_4444.webp
    IMG_4444.webp
    43,5 KB · Görüntüleme: 254
Kızlar yumurtlamadan sonra normalde göğüslerim şişerdi bu ay şişme olmadı
Kasıklarımda batmayla başladı hafif kramplar şeklinde devam ediyor sulu kremsi akıntımda var bu ay normalde akıntısı olan birisi değilim evlendikten sonra olmazdı sizde var mı
benimde şişen göğüslerim bu ay şişmedi. Akıntım 2 gündür kesildi gelmiyor. Sağ kasığım batıyor arada (kimyasaldan kalma). Çok umutlanamıyorum belirtim olmadığı için

benim testimde böyle çıktı bugün yaptım regl günüm normalde bugün pozitif olarak mı değerlendirmeliyim ?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    6 KB · Görüntüleme: 245
benimde şişen göğüslerim bu ay şişmedi. Akıntım 2 gündür kesildi gelmiyor. Sağ kasığım batıyor arada (kimyasaldan kalma). Çok umutlanamıyorum belirtim olmadığı için
Kimyasaldan sonra gebelik oluşuyor diye biliyorum

Kızlar dpo 10 dayım, ben ikinci silik çizgi hafif görüyorum sizde görüyor musunuz
IMG_5891.webp

Eklentiler

• IMG_5891.webp
    IMG_5891.webp
    13 KB · Görüntüleme: 223
Back
X