• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce biraz erken ama belirtilere dayanamadım test yaptım

Yaaa bende 1 buçuk senedir yaşıyorum ve insan o kadar bunalıyorki o süre zarfında oldumu olacakmı Rabbim hayırlısıyla nasip etsin size bana ve tüm isteyenlere 🥹🌼
amin canım inşallah.. elinden geldiğince sakin kalmaya çalış negatif olsa bile ilerisini düşünerek inancını yitirmeden hayatına devam et ben öyle yapmaya çalışıyorum bir şekilde olacağına inanıyorum ve inancımı hiçbir zaman yitirmiyorum

amin canım inşallah.. elinden geldiğince sakin kalmaya çalış negatif olsa bile ilerisini düşünerek inancını yitirmeden hayatına devam et ben öyle yapmaya çalışıyorum bir şekilde olacağına inanıyorum ve inancımı hiçbir zaman yitirmiyorum
İlk zamanlar çok üzülüyordum ağlıyordum sonradan saçmaladığımı fark ettim elhamdülillah her ay yeni bir başlangıç kafamda öyle diyorum bu sefer çok umutlandım ama ilk kez böyle bir şey yaşadığım için haftaya test yapacağım

Merhabaa benimde âdetime 1 hafta falan var yumurtlama gününü değerlendirdik kasıklarımda belimde ağrı var ve dün çok az kahverengi lekelenmem oldu ilk defa böyle yaşayıp gebeliğini öğrenen varmı acaba test yapsam çıkarmı o kadar araftayımki
Leke eğer yerleşmeyse 3 gün sonra çıkar büyük ihtimalle testte

Merhabalar devam ediyorum hafif var henüz netleşmedi awox ta da çok çok silik çıktı bugun gözle ancak görülüyordu yarın tekrarlicam nasipse🥰
Tamam inşallah yarına koyulaşmış olur yaparsanız buraya da atar mısınız merak ettim🙂

Yok korkuyorum negatif görürüm diye.
Onun icin cuma günü kan vereceğim.
27 Eylül ovulasyon pikti. İnşallah çıkar kanda
Benimde öyle 27 akşam pik 29 sabah çatladı canım bende mi kan versem diyorum direk dpo 10 yarın kanda düşük te olsa çıkar bence ama

Benimde aynı 8-9 gün kaldı yogun akıntı ve meme ağrısı var sizde ne vardı?
Dpo 4 te başladı kasık batması biraz sağ biraz sol batıyor baş ağrısı vardı sabahları uyandığımda iki gün önce de göğüsümün koltuk altı tarafları ağrımaya başladı bugun de şişkinlik var 🥹

Benimde aynı 8-9 gün kaldı yogun akıntı ve meme ağrısı var sizde ne vardı?
Akıntı evet yumurtlamada başladı düne kadar sulu hatta su geliyordu sürekli çamaşırımı değiştiyordum kremsi de geliyordu dün duş aldım ılık fayda etti sanki kesildi biraz

Akıntı evet yumurtlamada başladı düne kadar sulu hatta su geliyordu sürekli çamaşırımı değiştiyordum kremsi de geliyordu dün duş aldım ılık fayda etti sanki kesildi biraz
Ay inşallah . Sulu akıntı progesteron artış belirtisidir. Rahim duvarı kalınlaşmış demek ❤️ tutundu inşallah 🙏🙏🙏🧿🧿

Back
X