• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce biraz erken ama belirtilere dayanamadım test yaptım

Kesinlikle size katılıyorum ben ilk defa çif çizgi gördüm hemde idrarı damlatır damlatma direk çıktı
Sonuç ne peki oda yalancı pozitif dimi? kan verdiniz mi?

Son düzenleme:
Sonrasında 2 gün sonra akşam kan verdim 0.001 çıktı sabahına da adet oldum
İste demek istediğim buydu evet .. testlerin bir çoğu yalancı pozitif veriyor kaset testlerde var bu durum.. laboquick hariç tabi onda duymadım

Cok teşekkür ediyorum canım, o zaman bende de hala umut var dpo 12 yi bekleyim🙏🏻
Kesinlikle size katılıyorum ben ilk defa çif çizgi gördüm hemde idrarı damlatır damlatma direk çıktı
Evet canım silik çıkmış şimdilik sen devam et bakalım yapmaya

Bende bir sorun var galiba testler hep silik güvenilir olanlar bile 😂
Yap canım ilk idrarla hangisini yapıyorsun markası ne
Awox iki ay önce bende de gölge çıkarmıştı ama bizde de hata var pempe gözle görülebilen çizgi beklememiz lazım. Gözlerim acıdı silikti olsa çizgi bulcam diye bide uyku sersemi 🤣🤣 testim Awox canım stok yapmıştım resmen 🤣 predictor de varda Awox da bişey görsem arkasına yapcam hemen🤣

Awox iki ay önce bende de gölge çıkarmıştı ama bizde de hata var pempe gözle görülebilen çizgi beklememiz lazım. Gözlerim acıdı silikti olsa çizgi bulcam diye bide uyku sersemi 🤣🤣 testim Awox canım stok yapmıştım resmen 🤣 predictor de varda Awox da bişey görsem arkasına yapcam hemen🤣
Allahım ya kıyamam kız bende öyle uyandım uykulu yaptım gene silik var karanlıkta bakmıştım gözükmemiş şimdi gördüm ama pembe değil işte 😂

Kızlar biliyorum artmed güvenilir bir test değil lakin ilk beş dakika içerisinde bu şekilde sizce var mı gebelik ?

Eklentiler

• IMG_8378.webp
    IMG_8378.webp
    159,3 KB · Görüntüleme: 36
Back
X