• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim sizce biraz erken ama belirtilere dayanamadım test yaptım

Kaç gün kaldı adetine kkz valla hanile olsam doğurmıştum senin haberini beklemekten 😀
Canım yarın adetim valla bekliyorum gelen giden yok adet olcak gibiyim olmayacak gibiyim değişik bu ay 😂bende çatladım meraktan ama adeti bekliyorum mecbur silik çıktı çünkü testler bidaha yapmicam gecikirse kan vericem hemen

Canım yarın adetim valla bekliyorum gelen giden yok adet olcak gibiyim olmayacak gibiyim değişik bu ay 😂bende çatladım meraktan ama adeti bekliyorum mecbur silik çıktı çünkü testler bidaha yapmicam gecikirse kan vericem hemen
O zaman şuan kan versende çıkar senin

Yarın randevum var canım beta da ister büyük ihtimalle hormon sonuçlarını göstermeye gidicem şüphem var dicem bakalım belli olur yarın
Hayırlısı olsun inşallah vardır dualarım seninle sende eğer hamişsen bana dua etmeyi ınutma sakın benim daha 4 günüm var ortamdan çatlamama az kaldı valla

Amiin Allah razı olsun benim en net belirtim kahve akıntı normalde hiç olmadı ilk defa yaşadım zaten ilk gebeliğim ve kasıklarımda doluluk hissediyordum elhamdülillah varmış zaten 🤗🤗
Çok şükür canım sağlıcakla ilerlesin yerleşme kanaması mı gördün kaç gün varken oldu akıntın🥰

Back
X