- 8 Ekim 2025
- 65
- 9
- 1
- 23
- Konu Sahibi PanikEdoss
Net çıkaran miratech silik çıkaran prodoctorOlabilir canım hangi marka net çıkaran silik çıkaran
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Net çıkaran miratech silik çıkaran prodoctorOlabilir canım hangi marka net çıkaran silik çıkaran
Sen miratechten şaşma canım vardır hayırlısıyla haber et mutlakaNet çıkaran miratech silik çıkaran prodoctor
test bozuk3 damla damlattım kızlar![]()
Varmış çok şükür ya 42 çıktı zaten daha gecikmem olmadığı için normal dedi doktor 2 gün sonra tekrar vericemSen miratechten şaşma canım vardır hayırlısıyla haber et mutlaka![]()
Ayy gözün aydın canım sağlıcakla gelsin inşallahVarmış çok şükür ya 42 çıktı zaten daha gecikmem olmadığı için normal dedi doktor 2 gün sonra tekrar vericem
Net çıkaran miratech silik çıkaran prodoc
kaç gün var canım adetineNet çıkaran miratech silik çıkaran prodoctor
Kaç gün kaldı adetine kkz valla hanile olsam doğurmıştum senin haberini beklemektenAmin canım benimde dün gece gaz sancısı tuttu ölüyordum kimyon çayı rahatlattı su gibi akıntım var anlamadım valla
Canım yarın adetim valla bekliyorum gelen giden yok adet olcak gibiyim olmayacak gibiyim değişik bu ayKaç gün kaldı adetine kkz valla hanile olsam doğurmıştum senin haberini beklemekten![]()
O zaman şuan kan versende çıkar seninCanım yarın adetim valla bekliyorum gelen giden yok adet olcak gibiyim olmayacak gibiyim değişik bu aybende çatladım meraktan ama adeti bekliyorum mecbur silik çıktı çünkü testler bidaha yapmicam gecikirse kan vericem hemen
Yarın randevum var canım beta da ister büyük ihtimalle hormon sonuçlarını göstermeye gidicem şüphem var dicem bakalım belli olur yarınO zaman şuan kan versende çıkar senin
Hayırlısı olsun inşallah vardır dualarım seninle sende eğer hamişsen bana dua etmeyi ınutma sakın benim daha 4 günüm var ortamdan çatlamama az kaldı vallaYarın randevum var canım beta da ister büyük ihtimalle hormon sonuçlarını göstermeye gidicem şüphem var dicem bakalım belli olur yarın
Ediyorum hepimize canım allah sağlıcakla nasip etsin inşallah stres yapma sendeHayırlısı olsun inşallah vardır dualarım seninle sende eğer hamişsen bana dua etmeyi ınutma sakın benim daha 4 günüm var ortamdan çatlamama az kaldı valla
Benim zor ya artık çünkü testi geçtim kanda çıkardı diye düşüyorumEdiyorum hepimize canım allah sağlıcakla nasip etsin inşallah stres yapma sende![]()
Amiin Allah razı olsun benim en net belirtim kahve akıntı normalde hiç olmadı ilk defa yaşadım zaten ilk gebeliğim ve kasıklarımda doluluk hissediyordum elhamdülillah varmış zatenAyy gözün aydın canım sağlıcakla gelsin inşallah
Belirtilerin nelerdi peki
Nasip canım allah en kısa zamanda nasip etsin hepimizeBenim zor ya artık çünkü testi geçtim kanda çıkardı diye düşüyorum
Peki kaç gün var adetineAmiin Allah razı olsun benim en net belirtim kahve akıntı normalde hiç olmadı ilk defa yaşadım zaten ilk gebeliğim ve kasıklarımda doluluk hissediyordum elhamdülillah varmış zaten![]()
Çok şükür canım sağlıcakla ilerlesin yerleşme kanaması mı gördün kaç gün varken oldu akıntınAmiin Allah razı olsun benim en net belirtim kahve akıntı normalde hiç olmadı ilk defa yaşadım zaten ilk gebeliğim ve kasıklarımda doluluk hissediyordum elhamdülillah varmış zaten![]()
Evet canım benim yerleşme kanamasıymış adetime 5 6 gün vardı 2 gündürde çok fazla normal akıntım oluyor hala devam ediyor bu şekildeÇok şükür canım sağlıcakla ilerlesin yerleşme kanaması mı gördün kaç gün varken oldu akıntın![]()
Normal akıntı da çok oluyor diyorlar canım sağlıcakla tütünsün büyüsün inşallahEvet canım benim yerleşme kanamasıymış adetime 5 6 gün vardı 2 gündürde çok fazla normal akıntım oluyor hala devam ediyor bu şekilde
Varmış çok şükür ya 42 çıktı zaten daha gecikmem olmadığı için normal dedi doktor 2 gün sonra tekrar vericem