- 11 Kasım 2016
- 200
- 165
- 103
- 29
- Konu Sahibi PanikEdoss
güzel haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakmaYok kanamam olmadı cok şükür ama adetim 1 gün gecikti kaset test yaptım ilk idrarla değil yine silik cıktı yükselmemiş olabilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güzel haberlerini bekliyoruz bizi merakta bırakmaYok kanamam olmadı cok şükür ama adetim 1 gün gecikti kaset test yaptım ilk idrarla değil yine silik cıktı yükselmemiş olabilir
Canım belki algısı yüksektir kaset testin belli olmazYok kanamam olmadı cok şükür ama adetim 1 gün gecikti kaset test yaptım ilk idrarla değil yine silik cıktı yükselmemiş olabilir
2 gün önce 7.69 cıkmıstı bugun 20.6 çıktı sizce?Canım belki algısı yüksektir kaset testin belli olmaz
Galiba iyi canım inşallah sağlıcakla tutunur2 gün önce 7.69 cıkmıstı bugun 20.6 çıktı sizce?
Yorumunuza istinaden şuan yaptığım test çok kıl gibi ince bi çizgi çıkardı6 sında çatladı ise 7 dpo 1 oluyor yani en erken 16-18 ekimde öğrenme ihtimali var. 16'sı dpo 10, 18'i 12. gün
oluyor.
Üzülme stres yapma çok düşük öğrendin ya normal galibaYa insallah![]()
Dün yine beta verdim 20.3 cıktı 2 gün öncesinde 7.69 du her an kanama başlayacak diye bekliyorumÜzülme stres yapma çok düşük öğrendin ya normal galiba
İnşallah sağlıcakla tutunur canım yaDün yine beta verdim 20.3 cıktı 2 gün öncesinde 7.69 du her an kanama başlayacak diye bekliyorum
Markası nedir testinizin? İnşaAllah vardır diyelimYorumunuza istinaden şuan yaptığım test çok kıl gibi ince bi çizgi çıkardı
Hamile misiniz şuan benimde testimde bunun gibi bira daha Silik sonucunuz nedirKızlar bat 4 ve 3.testim
Hamile misiniz?Anladım teşekkür ederim bakalım artık henüz bir test yapmayı düşünmüyorum zaten reglye kadar beklerim olmazsam öyle yaparım diye düşünüyorum artık
Merhaba bana da aynısı olmuştuEvet kızlar bu sabah yine dayanamadım gittim eczaneden predictor aldım en iyisi dediler garip bi şekilde üç çizgi çıktı![]()