Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GeçmediAdete kaç gün var ya da gün geçti mi
O zaman muhtemelen hamilesiniz sanki :) inşaallah sağlıkla gelsinGeçmediben merak ettim
Allah AllahO zaman muhtemelen hamilesiniz sanki :) inşaallah sağlıkla gelsin![]()
Beklenen adet tarihiniz daha gelmeden silik çıktığı için olma ihtimali yüksek adet günü de deneyip kan verip emin olabilirsiniz kaç gün var adeteAllah Allahöyle mi diyosunuz yani tekrar yapyım mı test
Yani en son 14ünde oldum 7-8 güne olurum tekrar düye düşünüyorumBeklenen adet tarihiniz daha gelmeden silik çıktığı için olma ihtimali yüksek adet günü de deneyip kan verip emin olabilirsiniz kaç gün var adete![]()
Baya da varmış o zaman bakalım bi hafta daha sabredin inşaallah güzel sonuçlar alırsınızYani en son 14ünde oldum 7-8 güne olurum tekrar düye düşünüyorum
Ay keşke yapmasaydım test nasıl dayanıcamBaya da varmış o zaman bakalım bi hafta daha sabredin inşaallah güzel sonuçlar alırsınız
Baska bir markayla 2-3 gün sonra tekrar yapın daha belirginlesmis olursa büyük ihtimal hamilesiniz
Bende reglime 10 gün kala erken gebelik testi yaptım daha sonra da kaset test yaptım bugün 7 gün kala reglime cuma günü sağlık ocağına kan verdim pazartesi çıkacak sanırım e nabizdan görünmüyor. Erken den de olabiliyor canım senin test de anında çıktıysa hamilesindir
Ya bende kan vermeye gitmey düşünüyordumBaska bir markayla 2-3 gün sonra tekrar yapın daha belirginlesmis olursa büyük ihtimal hamilesiniz![]()
Yaa inşAllah hayırlı haber alırsın sendeBende reglime 10 gün kala erken gebelik testi yaptım daha sonra da kaset test yaptım bugün 7 gün kala reglime cuma günü sağlık ocağına kan verdim pazartesi çıkacak sanırım e nabizdan görünmüyor. Erken den de olabiliyor canım senin test de anında çıktıysa hamilesindir
İnsallahhYaa inşAllah hayırlı haber alırsın sendebakalım benim ne olucak
Naptınız kan verdiniz mi?Ya bende kan vermeye gitmey düşünüyordum
Hayır vermedim daha yarın gidicemNaptınız kan verdiniz mi?