Hamile miyim sizce?

tlydl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2025
14
5
1
27
Merhaba kandınlarım,
Ben geçen ay mayıs 22 de adet oldum 28 i bitti. Bu ay da regl takvimim 22 si gösteriyordu bende de ondan önceki gün hafif kahve leke geldi sonra ertesi sabahta çok az geldi ve kesildi hatta bugün havuza bile gittim hiç adetim başlamadı yani tamamen kesildi. Geçen ayda leke geldi geldi devam etti kırmızıya döndü. Ama bu sefer kesildi bilmiyorum ya umutlanıyorum sonra negatifi görünce üzülüyorum.Bu ay inanılmaz tam belimin ortasında bir ağrı var omuriliğim ağrıyor gibi bu iki üç haftadı var ve bazen bacağıma atıyor.Sizlerin yorumu nasıl benim gibi olan var mı yardımcımolur musunuz yeni evliyim

Gebelik varsa idrar testinde çıkar ancak öyle anlayabiliriz. Regl sökülemiyor da olabilir. Omurilik ağrısının gebelikle ilgisi olacağını sanmıyorum canım. Genelde hafif kasık ve bel ağrısı olur regl gelecek gibi hissettirir.

Şuan karnının altında sanki adet gelecekmiş gibi bir his var ama anlamadım neyse biraz zaman geçsin adetim sökülmezse test yapayım.Teşekkürler

Yanında silik çizgi var hanımlar sizce ??

Canım umutlanmak istemiyorum diyorsun ya bana sorarsan gerçekten umutlanma bende 4 aydır çocuk istiyorum ve o kadar yıprandım ki hamililik belirtisiymis gibi yaşamaktan.Galiba psikolojikte oluyor hamilikte hangi belirti varsa bildiğin gerçekten yaşadım testte artık ikinci çizgiyi bile görür gibi oluyordum meğer kuruma cizgisiymis. Eğer reglin duzenliyse kesinlikle gecikmeden sonraki günler test yapmaya başla.Benim gibi her ay hayal kırıklığına ugrama.

Kıyamam sana ya aynen bende anlıyorum ama leke oldu bitti hemen normalde 7 gün adet olan ben hem de foşur foşur 4 5 gün geçti adetimden bilemiyorum ya

Kıyamam sana ya aynen bende anlıyorum ama leke oldu bitti hemen normalde 7 gün adet olan ben hem de foşur foşur 4 5 gün geçti adetimden bilemiyorum ya
İnşallah hamilesindir canım olabilirde yani ama kesinlikle kafaya çok takma. Mesela benimde reglim çok düzenlidir.7 gün sürer. 2 aydır reglden üç gün önce falan kahverengi lekelenme başlıyor ve sonrasında da çok az adet oldum 2 pet bile dolmadı. Dedim aceba yerleşme kanaması mı. Değilmiş işte.Hormon değişikleri, stres falan etkiliyor demek ki.Biz şuan çok istediğimiz için her belirtiyi hamileliğe yoruyoruz ama gebelik ve regl belirtileri çok benziyormus. O yüzden ayırt etmek çok zor.

Doğru balım Rabbim gönlümüze göre versin

ben regl olmama 6 gün kala bu testlerle öğrendim sadece göğüs ağrım vardı adet zamanı da oluyordu ama içimde nedense hissettim yani var dedim yapıcam dedim ve cok cok erken öğrendim şu an 15.haftadayım yani eger göğüs ağrın ya da adet olacakmıs gibi bi karın agrın varsa ve icinde de bi umut varsa ev tipi testlerden yap evet her zaman güvenilir olmuyor daha once yalancı pozitif gördüm cunku o yuzden aslında en temizi kan vermek orda kesinlikle çıkıyor. İnsallah gebesinizdir rabbim isteyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin

Amin çok teşekkür ederim Rabbim sizlere de güzel gebelik yaşatsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…