canım olabilir ama test yapman gerek :/Kızlarrrr yardım Adetim geçti ve adet oluyorum sanıyorum ama olmuyorum su gibi akıntı geliyo, bebiş istiyoruz zaten InsAllah hamileyimdir Birde 2 gün önce gece belimden kasıklarıma kadar bir ağrı girdi aman Allahım eşim masaj flan yaptı ama yok bana misin demedi sizce hamile miyim ? Akıntı neden
Kızlarrrr yardım Adetim geçti ve adet oluyorum sanıyorum ama olmuyorum su gibi akıntı geliyo, bebiş istiyoruz zaten InsAllah hamileyimdir Birde 2 gün önce gece belimden kasıklarıma kadar bir ağrı girdi aman Allahım eşim masaj flan yaptı ama yok bana misin demedi sizce hamile miyim ? Akıntı neden
Bebeğim hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum bir de ne kadar geçmeli üstünden 2 gün geçti :/canım olabilir ama test yapman gerek :/
Canımm adetim düzenlidir 12 ağustos oldum birde takvimime göre hep 1 veya 2 gun önce olurdummerhaba. akıtnının bır suru sebebı olabılır adetlerın normalde duzenlı ıse gebelıkten soz edebılırz. ama adetlerın duzensız ıse gec yumurtluor da olabılırsın. ve onemlı olan adetın kac gun gectı. gıdıp bır ıdrar testı al ve evde yap derım hatta yarın sabahtan saglık ocagına falan gıt kan ver bence canım. ıns gonlune gore olur
adetin kaç gün gecikti acaba?Bebeğim hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum bir de ne kadar geçmeli üstünden 2 gün geçti :/
test yap dediğim çıkar olmazsa kandan da baktırabilirsinCanımm adetim düzenlidir 12 ağustos oldum birde takvimime göre hep 1 veya 2 gun önce olurdum
1 canım normalde hiç gecikmez tam tersine erken olurdum 1 2 gün gecikmesi normal diyim ama bel ve kasık ağrım üstüne akıntı olunca bebiş mi dedimadetin kaç gün gecikti acaba?
Ne zaman yapsam acaba bi kaç gün daha geçse mi canım ?test yap dediğim çıkar olmazsa kandan da baktırabilirsin
Ne zaman yapsam acaba bi kaç gün daha geçse mi canım ?
istediğin zaman yapNe zaman yapsam acaba bi kaç gün daha geçse mi canım ?
Hamile olabilirsin test yap cnmKızlarrrr yardım Adetim geçti ve adet oluyorum sanıyorum ama olmuyorum su gibi akıntı geliyo, bebiş istiyoruz zaten InsAllah hamileyimdir Birde 2 gün önce gece belimden kasıklarıma kadar bir ağrı girdi aman Allahım eşim masaj flan yaptı ama yok bana misin demedi sizce hamile miyim ? Akıntı neden
Bilginiz test var mi ? Canım kimi testi önermiyorlar birde 15 gun önce ki testlerden mi alim erken gebelik testi ayy kalp atışım hizlandi ya :)Simdide yapsan cikar cnm :)
Bebişim istediğin zamanla olmuyo ışte erkenden kapıldım öyle negatif çıkınca hayal kırıklığına uğruyor insan geçsin 4 5 gün istiyorum ama sizde yap diyince olmadı bu şimdiistediğin zaman yap
Ayyy InsAllah canım ya bak suan karnıma kasıklarıma ağrı girdi :/Hamile olabilirsin test yap cnm
Benimde bat 11 eylul heyecanla bkliyrm yaa kasiklarim ck agriyor ve midem bulaniyor ins vardir ikimizndeAyyy InsAllah canım ya bak suan karnıma kasıklarıma ağrı girdi :/
Kızlarrrr yardım Adetim geçti ve adet oluyorum sanıyorum ama olmuyorum su gibi akıntı geliyo, bebiş istiyoruz zaten InsAllah hamileyimdir Birde 2 gün önce gece belimden kasıklarıma kadar bir ağrı girdi aman Allahım eşim masaj flan yaptı ama yok bana misin demedi sizce hamile miyim ? Akıntı neden
Bi koşu alıp gelim ama ilk cisimle yap diyolar sabaha kaldı yineben yerinizde olsam hemen yapardım yani istediğiniz zaman derken şimdi de yapabilirisn bekliyebilirsin de
benede yarına kalacaksan sabah git sağlık ocağından kan testi yaptırBi koşu alıp gelim ama ilk cisimle yap diyolar sabaha kaldı yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?