Hamile miyim sizce

Onvelikle sakin ol derin nefes al :) erken gebelik testi almana gerek yok. Certain marka test var cok hassas ve gzl bi test:)
Bilginiz test var mi ? Canım kimi testi önermiyorlar birde 15 gun önce ki testlerden mi alim erken gebelik testi ayy kalp atışım hizlandi ya :)

En iyisi bu galiba yoksa şüphe öldürüyor insanı InsAllah pozitif çıkar kızlar ya
sen birde çift çizgiyi gördükten sonra ki heyecanı gör ben evden çıkıp eve yakın şok market, kipa ve migros marketlerin bir kapılarından girip ötekilerden çıkmıştım inşallah pozitiftir canımm

Ayyy insAlllahhhh canım yaaa darısı başıma InsAllah Rabbim size bagislasin evladinizi

Allahım ya nasıl da heyecanlı :) tabi normal bu heyecan :)) Allah gönlüne göre versin inş hamilesindir.
InsAllah canım ilk defa gecikmem oldu çünkü birde ağrı çekmem ben ufaktan bel ağrım gelir giderdi ama şimdi dk başı acıkıyorum sanki hic bişey yememissim gibi. Eşim benden daha çok istiyo onunda etkisi var galiba :)

Kizlarrrrrrrr adetime 4 gün kala test yapmıştım banyoda çöpe atmıştım boşalmak için atarken bi bakım dedim 2. Çizgi cok silik yaa heyecandan ne yapacagimi bilmiyorumm

Kizlarrrrrrrr adetime 4 gün kala test yapmıştım banyoda çöpe atmıştım boşalmak için atarken bi bakım dedim 2. Çizgi cok silik yaa heyecandan ne yapacagimi bilmiyorumm
darısı başımıza inşallah diyelim o zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…