Canim tahlili isterken dr dan kodu iste evde netten bak 4 5 gibi cikar sonucunErtesi gun mu alıyoruz sonucu canım?
En iyisi bu galiba yoksa şüphe öldürüyor insanı InsAllah pozitif çıkar kızlar ya
Sabah randevu al erken git kani erken aliyorlar ya...Biran önce yarın olsun o zaman ya
Bilginiz test var mi ? Canım kimi testi önermiyorlar birde 15 gun önce ki testlerden mi alim erken gebelik testi ayy kalp atışım hizlandi ya :)
Evet canım istanbuldayım çok sagol bebegim ya içiim içime sigmiyo suanBu siteden bakicaksin sonucuna istanbuldasin dimi?http://labim.ihs.gov.tr/labim/HastaTetkikSonucSorgulama.aspx
Oldum galiba :) Alim canim sabah ilk idrarimla mi uyguliyim ?Onvelikle sakin ol derin nefes al :) erken gebelik testi almana gerek yok. Certain marka test var cok hassas ve gzl bi test:)
Allahım ya nasıl da heyecanlı :) tabi normal bu heyecan :)) Allah gönlüne göre versin inş hamilesindir.Evet canım istanbuldayım çok sagol bebegim ya içiim içime sigmiyo suan
canım sabah ilk idrara gerek yok ki. ben iş çıkışı erken gebelik testi alıp yapmıştım. adetim bir gün geçmişti ki düzensiz adetim olduğu haldeBiran önce yarın olsun o zaman ya
Oldum galiba :) Alim canim sabah ilk idrarimla mi uyguliyim ?
sen birde çift çizgiyi gördükten sonra ki heyecanı görEn iyisi bu galiba yoksa şüphe öldürüyor insanı InsAllah pozitif çıkar kızlar ya
Yarin guzel mutlu haberlerini ver bize canimEvet canım istanbuldayım çok sagol bebegim ya içiim içime sigmiyo suan
Ayyy insAlllahhhh canım yaaa darısı başıma InsAllahsen birde çift çizgiyi gördükten sonra ki heyecanı görben evden çıkıp eve yakın şok market, kipa ve migros marketlerin bir kapılarından girip ötekilerden çıkmıştım inşallah pozitiftir canımm
InsAllah canım ilk defa gecikmem oldu çünkü birde ağrı çekmem ben ufaktan bel ağrım gelir giderdi ama şimdi dk başı acıkıyorum sanki hic bişey yememissim gibi. Eşim benden daha çok istiyo onunda etkisi var galiba :)Allahım ya nasıl da heyecanlı :) tabi normal bu heyecan :)) Allah gönlüne göre versin inş hamilesindir.
darısı başımıza inşallah diyelim o zamanKizlarrrrrrrr adetime 4 gün kala test yapmıştım banyoda çöpe atmıştım boşalmak için atarken bi bakım dedim 2. Çizgi cok silik yaa heyecandan ne yapacagimi bilmiyorumm
Ama cok silikk bidaha mi yapsam acaba gebelik mi diyosun canımmm :)))darısı başımıza inşallah diyelim o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?