- 14 Nisan 2021
- 58
- -22
- 36
- 25
- Konu Sahibi benbirgurgendaliyim
- 

Yani korkutmak istemem de soluk falan değil baya belirgin bir ikinci çizgi var. Muhtemelen hamilesin. Kan ver netleştirİki tane test yaptım bugün sonucu böyle çıktı reglim 7 gün gecikti ama ara ara sancı giriyordu regl olacakmışım gibi.öğrenciyim okuyorum daha çocuk sahibi olamam çok korkuyorum bu testler ne anlama geliyor 
inşallah evlisindir canım hayırlı olsun hamilesinİki tane test yaptım bugün sonucu böyle çıktı reglim 7 gün gecikti ama ara ara sancı giriyordu regl olacakmışım gibi.öğrenciyim okuyorum daha çocuk sahibi olamam çok korkuyorum bu testler ne anlama geliyor 
Emin misiniz ama ikinci çizgi diğeri gibi koyu değilYani korkutmak istemem de soluk falan değil baya belirgin bir ikinci çizgi var. Muhtemelen hamilesin. Kan ver netleştir
Tamamen koyuluğa gerek yok bariz bir pozitiflik mevcut, kan vermelisinEmin misiniz ama ikinci çizgi diğeri gibi koyu değil
Kandaki hormon oranına göre koyuluk artar. Demek ki yeni hamilesin. 2 3 gün sonra kopkoyu olur zaten. Negatif olması için hiç ikinci çizgi olmaması gerek. Kan vermelisinEmin misiniz ama ikinci çizgi diğeri gibi koyu değil
Artık birlikte okursunuzİki tane test yaptım bugün sonucu böyle çıktı reglim 7 gün gecikti ama ara ara sancı giriyordu regl olacakmışım gibi.öğrenciyim okuyorum daha çocuk sahibi olamam çok korkuyorum bu testler ne anlama geliyor 
Çok ilerde koyu çıkarEmin misiniz ama ikinci çizgi diğeri gibi koyu değil
Ben ders de anlatıyorum ama siz dersten kalmış gibisiniz. Araştırma görevlisiyim, üniversitede yüksek lisans sürecim devam ediyor. Başımı kaşıyacak vaktim yok. sürekli ders anlatıyorum, araştırıyorum , tez yazıyorum, derslere hazırlanıyorum ve doktora için uğraşıyorum. Aynı anda milyon şeyle ilgileniyorum. Çocuk okutmak gibi bir planım yok, fakültede zaten fazlasıyla öğrenci var. Yani okutacak kişi sıkıntısı çekmiyorum :)Artık birlikte okursunuz
Teşekkür ederim bugün doktora görüneceğimKandaki hormon oranına göre koyuluk artar. Demek ki yeni hamilesin. 2 3 gün sonra kopkoyu olur zaten. Negatif olması için hiç ikinci çizgi olmaması gerek. Kan vermelisin
Kürtaj olmadan hap gibi bir şey var mıdır ilaç vs? gebelik varsa daha çok yenidir ilaç gibi bir yöntem uygulanıyor mu bu durumlarda acaba bilginiz var mı bu konudaKandaki hormon oranına göre koyuluk artar. Demek ki yeni hamilesin. 2 3 gün sonra kopkoyu olur zaten. Negatif olması için hiç ikinci çizgi olmaması gerek. Kan vermelisin
Kötü bir şey dememiş ki neden şöyle okuyorum böyle okutuyorum diye döşediniz? Hamile olduğunuzu mizahi bir dille açıklamış. Ayrıca kürtaj dışında bir seçenek yok. Evde kendiniz düşürmeye kalkmayın canınızdan olursunuzBen ders de anlatıyorum ama siz dersten kalmış gibisiniz. Araştırma görevlisiyim, üniversitede yüksek lisans sürecim devam ediyor. Başımı kaşıyacak vaktim yok. sürekli ders anlatıyorum, araştırıyorum , tez yazıyorum, derslere hazırlanıyorum ve doktora için uğraşıyorum. Aynı anda milyon şeyle ilgileniyorum. Çocuk okutmak gibi bir planım yok, fakültede zaten fazlasıyla öğrenci var. Yani okutacak kişi sıkıntısı çekmiyorum :)
Ben akademide ilerliyorum, siz ise hâlâ seviyenizi bulamamışsınız.
NeeeeeyyyyBen ders de anlatıyorum ama siz dersten kalmış gibisiniz. Araştırma görevlisiyim, üniversitede yüksek lisans sürecim devam ediyor. Başımı kaşıyacak vaktim yok. sürekli ders anlatıyorum, araştırıyorum , tez yazıyorum, derslere hazırlanıyorum ve doktora için uğraşıyorum. Aynı anda milyon şeyle ilgileniyorum. Çocuk okutmak gibi bir planım yok, fakültede zaten fazlasıyla öğrenci var. Yani okutacak kişi sıkıntısı çekmiyorum :)
Boşver ben seni anladımNeeeeeyyyyhanımefendi kesin hamilesiniz ben diyim. Çünkü alınganlık başlamış bile (!) 
Bu kadar döşeyecek ne dedim size ?
Beni seviyesiz ilan edecek ne söyledim ??? Şaka yoluyla tebrik ettim.
Ben mi hamile bıraktım sizi ? Tövbe estağfurullah ya. Düzgün korunmamışsınız gelmiş burda okuyorum demişsiniz. Birlikte okursunuz diye espri yaptık.
Ne haliniz varsa GÜLÜN.
bana eğitimden bahseden insan evde cahilce çocuk düşürmeyi düşünüyorKötü bir şey dememiş ki neden şöyle okuyorum böyle okutuyorum diye döşediniz? Hamile olduğunuzu mizahi bir dille açıklamış. Ayrıca kürtaj dışında bir seçenek yok. Evde kendiniz düşürmeye kalkmayın canınızdan olursunuz
Çocuk evli sevgilisindense eğer durum daha vahimbana eğitimden bahseden insan evde cahilce çocuk düşürmeyi düşünüyor
Kürtaj olmadan hap gibi bir şey var mıdır ilaç vs? gebelik varsa daha çok yenidir ilaç gibi bir yöntem uygulanıyor mu bu durumlarda acaba bilginiz var
Bence akademide ilerlemek yerine evli sevgili olmaz bunu öğrenmen lazım diye düşünüyorum biz böyle ilerleyelim sende akademide evli adamlarla bence bu daha doğru olur bebeğe gelincede Allah’ın verdiğini Allah alır ama sennbilirsin perişan olmasın çocuk ….Ben ders de anlatıyorum ama siz dersten kalmış gibisiniz. Araştırma görevlisiyim, üniversitede yüksek lisans sürecim devam ediyor. Başımı kaşıyacak vaktim yok. sürekli ders anlatıyorum, araştırıyorum , tez yazıyorum, derslere hazırlanıyorum ve doktora için uğraşıyorum. Aynı anda milyon şeyle ilgileniyorum. Çocuk okutmak gibi bir planım yok, fakültede zaten fazlasıyla öğrenci var. Yani okutacak kişi sıkıntısı çekmiyorum :)
Karmaşık bir ilişki,çalışmıyor,eğitim durumu lise.Çocuk evli sevgilisindense eğer durum daha vahim
Evli sevgilisinden olsada buraya ben akademi cart curt yazıyor yahu alemsin bizi işgiledirmez sen evli adamlarla takıl gel buraya ben akademide devam siz burda yaz. Biz burda mutluyuz bacım sen devamkeÇocuk evli sevgilisindense eğer durum daha vahim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?