Hamile miyim? Soluk ikinci çizgi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

benbirgurgendaliyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2021
58
-22
36
25
İki tane test yaptım bugün sonucu böyle çıktı reglim 7 gün gecikti ama ara ara sancı giriyordu regl olacakmışım gibi. öğrenciyim okuyorum daha çocuk sahibi olamam çok korkuyorum bu testler ne anlama geliyor

Eklentiler

• IMG_EFF1AD9C-8FE6-48FE-B818-743E3F0A2376.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 135
  • IMG_7723.webp
    75,7 KB · Görüntüleme: 134
  • IMG_7724.webp
    93,6 KB · Görüntüleme: 130
Yani korkutmak istemem de soluk falan değil baya belirgin bir ikinci çizgi var. Muhtemelen hamilesin. Kan ver netleştir

Artık birlikte okursunuz
Ben ders de anlatıyorum ama siz dersten kalmış gibisiniz. Araştırma görevlisiyim, üniversitede yüksek lisans sürecim devam ediyor. Başımı kaşıyacak vaktim yok. sürekli ders anlatıyorum, araştırıyorum , tez yazıyorum, derslere hazırlanıyorum ve doktora için uğraşıyorum. Aynı anda milyon şeyle ilgileniyorum. Çocuk okutmak gibi bir planım yok, fakültede zaten fazlasıyla öğrenci var. Yani okutacak kişi sıkıntısı çekmiyorum :)
Ben akademide ilerliyorum, siz ise hâlâ seviyenizi bulamamışsınız.

Kandaki hormon oranına göre koyuluk artar. Demek ki yeni hamilesin. 2 3 gün sonra kopkoyu olur zaten. Negatif olması için hiç ikinci çizgi olmaması gerek. Kan vermelisin
Kürtaj olmadan hap gibi bir şey var mıdır ilaç vs? gebelik varsa daha çok yenidir ilaç gibi bir yöntem uygulanıyor mu bu durumlarda acaba bilginiz var mı bu konuda

Kötü bir şey dememiş ki neden şöyle okuyorum böyle okutuyorum diye döşediniz? Hamile olduğunuzu mizahi bir dille açıklamış. Ayrıca kürtaj dışında bir seçenek yok. Evde kendiniz düşürmeye kalkmayın canınızdan olursunuz

Neeeeeyyyy hanımefendi kesin hamilesiniz ben diyim. Çünkü alınganlık başlamış bile (!)
Bu kadar döşeyecek ne dedim size ?
Beni seviyesiz ilan edecek ne söyledim ??? Şaka yoluyla tebrik ettim.

Ben mi hamile bıraktım sizi ? Tövbe estağfurullah ya. Düzgün korunmamışsınız gelmiş burda okuyorum demişsiniz. Birlikte okursunuz diye espri yaptık.

Ne haliniz varsa GÜLÜN.

Boşver ben seni anladım

bana eğitimden bahseden insan evde cahilce çocuk düşürmeyi düşünüyor

Kürtaj olmadan hap gibi bir şey var mıdır ilaç vs? gebelik varsa daha çok yenidir ilaç gibi bir yöntem uygulanıyor mu bu durumlarda acaba bilginiz var

Bence akademide ilerlemek yerine evli sevgili olmaz bunu öğrenmen lazım diye düşünüyorum biz böyle ilerleyelim sende akademide evli adamlarla bence bu daha doğru olur bebeğe gelincede Allah’ın verdiğini Allah alır ama sennbilirsin perişan olmasın çocuk ….

Çocuk evli sevgilisindense eğer durum daha vahim
Evli sevgilisinden olsada buraya ben akademi cart curt yazıyor yahu alemsin bizi işgiledirmez sen evli adamlarla takıl gel buraya ben akademide devam siz burda yaz. Biz burda mutluyuz bacım sen devamke

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…