Hamile miyim? Soluk ikinci çizgi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herşeyden önce şuan bir anne sin konuşmaların içler acısı Allah seni başka şeylerle sınamasın kadına kocam seni hamile bırakmamaış. Demişiin evet burda çoğu kadınnevlat sahibi olamıyor KOCASINDAN ama
Ayrıca dediğim gibi bir anne adayısın kimsenin acısına yorum yapma sınanırsın sende

Benim kariyerim seni ikiye katlar dörde böler sulukule akademisyeni. Korkarım çocuk da evli sevgilindenmiş demek ki çocuğu tek başına büyüteceksin. Sana tek başına çocuk büyütmede başarılar
Orospu anası kaşar kocamla büyüteceğiz kara amlı senin olmayan yumurtanı sikeyim kıskanç çocuğumuz oluyor büyüteceğiz birlikte kudurrrrr benden çok istiyor heyecanlı mutlu otur ağla kara amlı yanıkkk lale

O zaman herkes ona göre konuşmalı ben de hamileyim zor da bir hamilelik yaşıyorum şu an kıskançlıktan ne yapacağını şaşırmış insanlar herkese hak ettiği dilden konuşuyorum karşımdaki bana bu kadın hamile ters bir şey söylemeyeyim ne olursa olsun can taşıyor bişey olur benim yüzğmden bebeğine diye düşünmüyorsa insanlığı yoksa ben kimseyi düşünemem

Ama senin kurduğun kelimeler ağza alınmayacak kelime sen insanlara hakaret boyutunuzda aşacak kelimler kullanıyorsun yapma evet hamilesin ama Allah’ın almaya gücü yeter birdaha olmaz veya hayatın alt üst olur insanlara çatla patla yok a… o… falan bunlar karnındaki çocuk var diye olmasın şükret kızlar ben yanlış yaptım doğrucam de yoluna git kimseye bunu yaşatma heleki beneği olmayan birine karnındakiye hava atma

Ayrıca ben de hamile kaldım ama kalamayabilirdim de tabii ki CANIM KOCAMDAN

Ben bu bebeği çok istiyorum eşim de çok istiyor geçmişimiz kimseyi ilgilendirmez kimse de Allah değil haşa kendini Allah sanıp beni yargılayanlar korksun Allah bize layık görmüş bu bebeği göndermiş Allah’a şirk koşanlar düşünsün hamile halimle stres yaşattılar yok yere gelip saçma sapan şeyler yazarak önce onlar yazmasaydı ben karşılık vermezdim

Anlıyorum ama yinede yazdıkların çok kötü çatla patla falan ben üzüldüm kendi adıma bizde burda stresten ölüyoruz her ay o te terlere bakıyoruz biliyormusun bir umut…..

Yani olmuyor belki hiç belki yarın bir gün olacak biz sana sevinirdik üzülmezdik ama sen haklı olmak için saldırıyorsun bsadece

Rezalet üslubun ve hakaretlerinden anlaşılıyor ki ne kocan var ne de araştırma görevlisisin. 25 yaşında bir baltaya sap olamamış evli birinden hamile kalmış vasıfsız bir çöp kişiliksin. Ne diyelim eh bize burdan saydır ama aynaya baktığında gerçekten kaçamazsın :) hadi sana iyi forumlar araştırma görevlisi hanım

Allahım sana nasip etsin inşallah yavrun sağlıklı olur tek duam evlat kaybetmiş biri olarak yazayım şanslısın ama konuşmalarına bakıyorum senden bi halt olmaz rabbim vermiş ama bu konuşmaların vebalini elbet sorar seni başka birseyle sınar rezilsin ve acıdım sana

Hanımlar alıntılar için sizlerden özür diliyorum
Şu cümleleri kurarken insan utanmaz mı diye düşünmeye gerek yok zira utanması olan birisi evli biriyle birlikte olmaz, tencere kapak olmuşlar.
birbirimizden hoşlandık bir ilişkiye başladık ve hemen sonra evli olduğunu söyledi ve ayrılamadım denesek de kopamadık altı aydır birlikteyiz.

benden önce başka kadınlarla da ilişkisi olmuş hatta dini nikah dahi kıydığı bir ilişki olmuş

Böyle küfürler eden birinin sitede yeri olamaz, üyelik iptal edilmiştir.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…