- 22 Şubat 2025
- 822
- 118
- 18
- Konu Sahibi benbirgurgendaliyim
- 

Bende yüksek lisansa kadar gittim normal öğrencisin abartmaaasın abartmaKarmaşık bir ilişki,çalışmıyor,eğitim durumu lise.
Zaten yorumdan belliydi de işte. İnsan uğraşmak istemiyor.
Açtığım konuya bakarmısnızKarmaşık bir ilişki,çalışmıyor,eğitim durumu lise.
Zaten yorumdan belliydi de işte. İnsan uğraşmak istemiyor.
Özelden yazar mısınız çok mesaj var bulamadım tamAçtığım konuya bakarmısnız
kız ben de yüksek lisans öğrencisiyim deli gibi laboratuvarda kimyasallar arasında projeler yayınlar derken canım çıkıyo hiçte çocuğumu aldırayım diye düşünmedim ne değişik insanlar varBende yüksek lisansa kadar gittim normal öğrencisin abartmaaasın abartmaöğretme gibi derse giriyor Muş yav zaten öğretim görevlileri sen kadar yorulmuyor tez yorucu tabi ama başarılıysan oda vız gelir 
Yani onu doktor bilir. Ama sakın doktordan ayrı evde düşürmeye kalkma. Kan kaybı yaşayabilirsin, için tam temizlenmezse zehirlenebilirsin. Doktoruna konuşarak ilerle. Hakkında hayırlısı olsunKürtaj olmadan hap gibi bir şey var mıdır ilaç vs? gebelik varsa daha çok yenidir ilaç gibi bir yöntem uygulanıyor mu bu durumlarda acaba bilginiz var mı bu konuda
Sana neeeee ayrıca da aldırmayacam vazgeçtim olayın şokuyla korktum sana ne benden bebeğimden kuduruk kıskanç çingene doğuracam amı yanıkkız ben de yüksek lisans öğrencisiyim deli gibi laboratuvarda kimyasallar arasında projeler yayınlar derken canım çıkıyo hiçte çocuğumu aldırayım diye düşünmedim ne değişik insanlar varbaşını kaşıyacak vakti yok ama iş cinselliğe gelince maşallah zamanı varmış 
Benim okuduğum üniversitede sadece yüksek lisans yapmak bile tam zamanlı bir iş kadar vakit istiyor ayrıca da ben araştırma görevlisiyim sadece okumuyorum çalışıyorumBende yüksek lisansa kadar gittim normal öğrencisin abartmaaasın abartmaöğretme gibi derse giriyor Muş yav zaten öğretim görevlileri sen kadar yorulmuyor tez yorucu tabi ama başarılıysan oda vız gelir 
Hamilelik var 2 çizgi çıkmışİki tane test yaptım bugün sonucu böyle çıktı reglim 7 gün gecikti ama ara ara sancı giriyordu regl olacakmışım gibi.öğrenciyim okuyorum daha çocuk sahibi olamam çok korkuyorum bu testler ne anlama geliyor 
Nerde yüksek lisans yapıyorsunuz sulukulede mi ayrıca hamilesin fikfiki yaparken zamanınız varsa çocuk bakmaya da zamanınız vardırSana neeeee ayrıca da aldırmayacam vazgeçtim olayın şokuyla korktum sana ne benden bebeğimden kuduruk kıskanç çingene doğuracam amı yanık
teşekkür ederim doğurmaya karar verdim doktora gittim ultrasonla bakıldı nokta kadar bir şey vardı kesenin içinde çok tatlıydı yatıyordu orda çok sevimliydi nokta bebeğim çok üzüldüm ilk başta korktuğum için ama onu görünce kesinleşince kıyamadımYani onu doktor bilir. Ama sakın doktordan ayrı evde düşürmeye kalkma. Kan kaybı yaşayabilirsin, için tam temizlenmezse zehirlenebilirsin. Doktoruna konuşarak ilerle. Hakkında hayırlısı olsun
Amın yanmış diye yorumladım çalışıyorum ben araştırma görevlisiyim okuma anlaman da yok herhalde orospuNerde yüksek lisans yapıyorsunuz sulukulede mi ayrıca hamilesin fikfiki yaparken zamanınız varsa çocuk bakmaya da zamanınız vardır
Hakkınızda hayırlısı olsun. Doğurmaya karar verdiysen hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinKızlar adam akıllı yardım edenlere teşekkürler saçma sapan konuşan kıskançlar kenarda kudursun doktora gittim ultrasonla bakıldı nokta kadar bir şey vardı kesenin içinde çok tatlıydı yatıyordu orda çok sevimliydi nokta bebeğim çok üzüldüm ilk başta korktuğum için
teşekkür ederim doğurmaya karar verdim doktora gittim ultrasonla bakıldı nokta kadar bir şey vardı kesenin içinde çok tatlıydı yatıyordu orda çok sevimliydi nokta bebeğim çok üzüldüm ilk başta korktuğum için ama onu görünce kesinleşince kıyamadım
biz de mutluyuz orospu çocupumuz da oluyor kudurEvli sevgilisinden olsada buraya ben akademi cart curt yazıyor yahu alemsin bizi işgiledirmez sen evli adamlarla takıl gel buraya ben akademide devam siz burda yaz. Biz burda mutluyuz bacım sen devamke
Amin inşallah hayırlısıyla teşekkür ederimHakkınızda hayırlısı olsun. Doğurmaya karar verdiysen hayırlı olsun. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Benim kariyerim seni ikiye katlar dörde böler sulukule akademisyeni. Korkarım çocuk da evli sevgilindenmiş demek ki çocuğu tek başına büyüteceksin. Sana tek başına çocuk büyütmede başarılarAmın yanmış diye yorumladım çalışıyorum ben araştırma görevlisiyim okuma anlaman da yok herhalde orospu
Okumuş da adam olamamışlardansınız, keşke yüksek lisans doktora falan yapmadan uslup, edep, insanlarla nasıl konuşulacağı gibi şeyleri öğrenseniz, yazıkbiz de mutluyuz orospu çocupumuz da oluyor kudur
2023 teki evli sevgilisinden yapmış sanırım cocuğu o yüzden zamanı yok bakmayaNerde yüksek lisans yapıyorsunuz sulukulede mi ayrıca hamilesin fikfiki yaparken zamanınız varsa çocuk bakmaya da zamanınız vardır
Yazma ozaman buraya bizene ben niye kuduruyum ki yükseklisana gelmişşinde üslub sınavından kalmışsın allahım herkesin evladını senin öğrencin yapmaktan korusunbiz de mutluyuz orospu çocupumuz da oluyor kudur
Seni de sikip hamile bıraksın mınorospu anası kaşar fareee o benim kocam orospu2023 teki evli sevgilisinden yapmış sanırım cocuğu o yüzden zamanı yok bakmaya
Ne iğrençsin sen yaAmın yanmış diye yorumladım çalışıyorum ben araştırma görevlisiyim okuma anlaman da yok herhalde orospu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?