Hamile miyim sorunsalı. Artık psikolojim iyice bozuldu

dolcefarniente001

STOP ✋
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2021
358
222
23
Merhaba. Bende birçok kişinin anlamadığı pcoslulardan biriyim. Belirti arıyorsun lafını duyunca kusmak geliyor içimden. Femera tedavileri vs. Zamanında sonucun Negatif olduğunu öğrenmeden önce kahverengi lekelenme bile yaşadım ben. Tam tedavi olduğu ay folikuller vs oluştu hersey harika, sonuc negatif. Bir sonraki ay aynı tedaviyle Folikul oluşmadı. Allah bu ya. bir yıldır görmediğim, son zamanlarda da tedaviler için gidemedigim Uzakta olan ailemin yanına ziyarete gittim, 1 hafta sonra babam öldü. İyiki oluşmamış dedim, iyiki gidebildim. 1 ay oldu öleli. Şimdi... Şimdi tutunacak dal arıyorum sanki.Ağrım var diye doktora gitmiştim, yemin ederim enfeksiyon var, smear vereyim diye gittim. doktor smear aldı ve dedi ki ya hamilesin yada adet olacaksın. Adetime 12 gün var. Bırakın erken gelmeyi zamanında bile gelmiyor yıllardır. O acının içinde ihtimali bile tutunacak dal oldu. Ve 3 gün geçti ben adet oldum. Erken adet... Ama nasıl geliyor, açık pembe ve yoğun. Başladım araştırmaya. Baktım birsuru kişi hamileyken adet olmuş, hemde çok yoğun. Gittim aldım testimi. Test bile sanki güldü bana. Negatif. ,4 gün geçti. Evet biliyorum hamile değilim. Deli gibi midem bulanıyor basım dönüyor. Baş ağrım var. Haydeeee. Yoksa hamile miyim. Belki test bozuk şaka gibi dimi. Tak diye hamile kalanlar, yorum yazıyorsunuz ya hamile miyim başlıklı konulara. Ben yeni hamile olan biriyle tanıştıgimda çocuk istiyoruz dedim. Kadın çocuğunu düşürdü, birdaha hamile kaldı, geçtiğimiz aylarda doğum yaptı. Ben hala çocuk düşünüyoruz diyorum çok yorgunum, COK yorgunuz. Bağırarak ağlamak geliyor içimden.

Başınız sağolsun. Sarsıntılı bi dönem geçiriyorsunuz. Gebelik olsa testte çıkardı o testler artık çok hassas. Bozuk olsa 1. Çizgi de çıkmaz. Kendinize zaman verin. Insallah en hayırlı zamanda kavuşursunuz yavrunuza.

Sağolun. Biliyorum zaten birçok kez kullandığım için. Ben psikolojimi anlatmaya çalışmıştım

Bende genc kızlıgıma adım attıgımdan berı duzenlı adet olamıyordum...Bebek ıstedık tabıkı pcos kaynaklı hemen olmuyor..Psikolojık açıdan; algıda seçicilik sürekli hamileler görme,bebekleri görme etrafta arkadas cevresınde aaa şu da hamıleymıs dıye iç geçirme ...Ama yılmadım...Pes etmedim...Çok dua ettim ve herşey denedim ...Doktorada gittim,kiloda verdim,kürlerde yaptım bu sürecte esımle fırsat buldukca salak sacma bıle fılmlere gittik sınemalara oraya buraya derkeeeen ta bı hala ovulasyon takıbıne devam Rabbim nasip etti..(Hatta yerleşme kanamasını görüp ağlamıştım gene adet oluyorum diye...)Ve doğumdan sonra adetlerım duzene gırdı tabı ben şok arada gene bozuluyordu ama sonucta ılacsız gelıyordu...Eskıden bıraksam 1 sene adet olmazdım evlenmeden önce dusunun ...Sabırlı olun...

Sizin adınıza çok sevindim. Allah'ım size bağışlasın inanır mısınız bende yerleşme kanamasına benzer lekelenme yaşadım. O kadar umitlendim ki size anlatamam. 1 gün sonra test yaptım negatif. 1 hafta sonra reglim başladı. Sanki bedenim benimle dalga geçiyor. Sürekli sabırsız veya panik halde olunnuyor ki zaten. Ama bazı zaman etkilenmeden edemiyor insan. Allah'ım isteyen herkese, bakabilecek herkese nasip etsin inşallah
Basin sağolsun. Seni çok iyi anlıyorum. Benden sonra evlenen herkes ya doğurdu ya hamile. Ben hala yapamadım. Allah yardimcimiz olsun çok zor beklemek
Sizlerde sağolun. Allah isteyen ve bakabilecek herkese nasip etsin inşallah bugün is yerime bir baba kız geldi. Adam birden 19 yaşında kızını gösterdi tüp bebekle oldu diye. 20 sene sonra çocukları olmuş. Hala mucizevi geliyor, hala inanamiyor sanki, kızı gelmiş 19 yaşına . Sonra konuştuk Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın diye

Şu an otobüsteyim yazınızı okudum .Hani diyorsunuz ya bağırarak ağlamak geliyor içimden diye aynı durumdayım şu otobüs şu şehir dar gelmeye başladı ben 22 yaşıma kadar dünyanın en mutlu insanıydım çocukluğum o kadar güzrl geçtiki sonra sevdiğim adamla evlendim dedim .Ama sonra hadi çocuk yapmaya başlayalım dediğimiz anda hayatım alt üst oldu 24 yaşındayım 2 seneden beri bu kargaşanın içindeyim 22 yıldır bu 2 sene ağladığım kadar ağlamamışımdır.Şu an otobüste bile gözümden yavaş yavaş yaşlar akıyor gidiyor.Benle birlikte evlenen benden sonra evlenen herkesin ya çocuğu doğdu yada hamile, ben sadece beceriksiz gelin olarak kaldım .

Beceriksiz gelin yakıştırması ne kadar çirkin, ne kadar cahilce bir söylem... Kesinlikle bu sizi üzmesin, elimizde olan birşey değil çünkü. Çocuğu hiç olmamış ama karı koca mükemmel hayatları olmuş birçok insan tanıyorum ben. Benim annem evlat edinilmiş mesela. Öz ailesinde şiddet, kavga hiç eksik olmamış. Kardeşleri hiç okutulmamis ama annem çok güzel büyütülmüş. Yani diyeceğim çocuğumuz olmuyor diye beceriksiz olmuyoruz. Lütfen sizde bu söylenilenlere kapatın kulağınızı. Birgün inşallah bebeğiniz olacak ama ozaman başka bir sebepten ötürü beceriksiz diyecekler çünkü alttaki zihniyet hastalıklı.
Sizin neden olmuyor? Doktora gittiniz mi?

Rabbim inşallah o güzel günleri bizlerede gösterir 1.5 seneden beri deniyoruz 2 kere kimyasal gebeliğim var pkoluyum yumurta tembelliğim var bu ay gonalf iğnelerden kullandım test için 10eylülü bekliyorum bakalım

Basin sağolsun. Seni çok iyi anlıyorum. Benden sonra evlenen herkes ya doğurdu ya hamile. Ben hala yapamadım. Allah yardimcimiz olsun çok zor beklemek
Ben yapamadım diye düşünmeyinn
Çok üzülürsünüz
O hemen hamile kalanların yada doğuranların bebek dünyaya getirmesi onların başarısı değil
Yada bizim hala olmaması bizim başarısızlığımız değil
Allah nasip etti onların hemen oldu
Allah nasip edicrk, bizimde olucak insallahh

Rabbim inşallah o güzel günleri bizlerede gösterir 1.5 seneden beri deniyoruz 2 kere kimyasal gebeliğim var pkoluyum yumurta tembelliğim var bu ay gonalf iğnelerden kullandım test için 10eylülü bekliyorum bakalım
Anladım canım hep benzer sebepler. Burada çok örneği var bizim gibi olup kucağına bebisini alan. İnşallah birgün bizlerde tadicaz bu duyguyu. Hayırlısıyla. Testi yapınca mutlaka haber ver banada. Senin için dua edicem

Mavera biz sanki seninle başka bir grupta da konuşmuştuk dimi?

İnşallah canımm inşallah elbet birgün bizde bu yalan dünyada mutlu olabileceğiz Yapar yapmaz haber edicem

Sen ne durumdasın bu ay
Valla kuzu gecen ay femara kullandım
Ama olmadı, regl oldum
Reglim beşinci günü yani dün yine başladım femaraya
Bu ayda kullancam, yine olmassa artık aşılama vs bişeyler mecbur
Sen napıyosun nasılsın, sende var mı gelişmeler

Ben konuyu açtığım mesajdaki gibi olaylar yaşadım. Bu ayda ara vermek istedim kendimi toplamak için.hazirandan sonra tedaviyi bıraktık diyebilirim. Temmuz başında denedik ama oluşmadı folikul bıraktık sonra. Bakalım 9 gün sonra regl var inşallah tekrar baslicaz femeraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…