• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim testime bakar mısınız

kedilililili

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
134
Puanlar
23
Arkadaşlar bakar mısınız,
adetime daha 7 gün var, üstelik 4 aylık yeni bir anneyim. İlk yarım saat hicbirsey yoktu çok az bir bulanıklık vardinsonra en son böyle oldu

Eklentiler

• 63480.webp
    63480.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 54
  • 63453.webp
    63453.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 41
  • 63454.webp
    63454.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 42
  • 63456.webp
    63456.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 43
Boya dağılmış canım test bozuk sanki
Ne bileyim normalde hiç gece yemek yeme huyum yoktur yirmi yedi yaşındayım daha kalkipda bir gece yemek yiyeyim ama ozellikle çikolata yiyeyim bilmem kendimi, ama iki gecedir uyanıp deli gibi çikolata yiyorum bir de dün bir anda iki kere ani baş dönmesi yaşadım, belim son zamanlarda ağrıyor, dedim heralde hamileyim, sütüm de yok emzirmiyorum, zaten doğumdan 1 ay sonra hemen adet oldum, sutumde kesildi, hamile kalmam daha kolaylaştı sanırım

Ne bileyim normalde hiç gece yemek yeme huyum yoktur yirmi yedi yaşındayım daha kalkipda bir gece yemek yiyeyim ama ozellikle çikolata yiyeyim bilmem kendimi, ama iki gecedir uyanıp deli gibi çikolata yiyorum bir de dün bir anda iki kere ani baş dönmesi yaşadım, belim son zamanlarda ağrıyor, dedim heralde hamileyim, sütüm de yok emzirmiyorum, zaten doğumdan 1 ay sonra hemen adet oldum, sutumde kesildi, hamile kalmam daha kolaylaştı sanırım
Hmm düşündüğün gibi gebelik olabilir belki canım yarın güvenilir bir erken gebelik testi ile ilk idrarda tekrarlamanı öneririm

Back
X