- 14 Şubat 2017
- 794
- 807
- 23
- Konu Sahibi hoca_hanim
-
Oyle deme kiz vakti gelmis demekki.. evliligimin 2. Ayi hamile kaldim bende sdce 1 kez adet gordum evlendikten snra yani iyikide bebegim geldi :) hayrli olsunhayır ama Bu kadar çabuk olacağını bilsem korunurdum açıkçası. ben yine de bir kaç tane daha ters alayım farklı markalar
Canım sonuç ne merak ettim :)Duramadım hastaneye geldim. Hayırlısı neyse o olsun
Hayirli olsunn canimmm hamilesinn :))Hanımlar merhaba adet günümün üzerinden 2 gün geçti bugün gebelik testi alıp denediğimde aşağıdaki durum oluştu. Yeni evliyim ve eşime söylemekten çekiniyorum yanılabilirim diye. Tecrübelerinizden yola çıkarak bir fikir verir misiniz ?
Eki Görüntüle 1988832
Nişanlımla 3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadık. Adetim hep düzenli oldu o günden sonra ama 3 gün sürdü . 3 kere ilk adetim den sonra 1 kerede 2 gün önce test yaptım evde negatif çıktı. Ama karnımda şişlik var göğüslerim büyüdü sanki. Sizce korkulacak bir şey var mı. Mide bulantısı hiç cekmedim alkol aldığım gunlerde bile. 1 2 haftadır sırt ağrımda varhamilesin cnm testte gore en yakim hastaneye gidip kan verebilirsin ondada pozitif cikarsa guzel bir suprizle soyleyebikirsin esine
Nişanlımla 3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadık. Adetim hep düzenli oldu o günden sonra ama 3 gün sürdü . 3 kere ilk adetim den sonra 1 kerede 2 gün önce test yaptım evde negatif çıktı. Ama karnımda şişlik var göğüslerim büyüdü sanki. Sizce korkulacak bir şey var mı. Mide bulantısı hiç cekmedim alkol aldığım gunlerde bile. 1 2 haftadır sırt ağrımda varHayirli olsunn canimmm hamilesinn :))
Nişanlımla 3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadık. Adetim hep düzenli oldu o günden sonra ama 3 gün sürdü . 3 kere ilk adetim den sonra 1 kerede 2 gün önce test yaptım evde negatif çıktı. Ama karnımda şişlik var göğüslerim büyüdü sanki. Sizce korkulacak bir şey var mı. Mide bulantısı hiç cekmedim alkol aldığım gunlerde bile. 1 2 haftadır sırt ağrımda varHamilesin cnm Tebrikler :))
Simdi şöyle gonderdigin fotoya gore hamilesin de kuzum dugun filan olmadiysa daha sknti git bi kan testi verNişanlımla 3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadık. Adetim hep düzenli oldu o günden sonra ama 3 gün sürdü . 3 kere ilk adetim den sonra 1 kerede 2 gün önce test yaptım evde negatif çıktı. Ama karnımda şişlik var göğüslerim büyüdü sanki. Sizce korkulacak bir şey var mı. Mide bulantısı hiç cekmedim alkol aldığım gunlerde bile. 1 2 haftadır sırt ağrımda var
Nasip işi efenim. Anlamlandırılamaz.. Rabbim isteyen herkese versin.Anacım istemeyenler ilk geceden hamile kalıyor isteyenler yıllarca bi Umut bekliyor nasıl iş anlamadım ki...
3 aylik bebek mutlaka cikardi testte stresden olabilir aklinda kalmasin istiyosan kan ver garanti olurNişanlımla 3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadık. Adetim hep düzenli oldu o günden sonra ama 3 gün sürdü . 3 kere ilk adetim den sonra 1 kerede 2 gün önce test yaptım evde negatif çıktı. Ama karnımda şişlik var göğüslerim büyüdü sanki. Sizce korkulacak bir şey var mı. Mide bulantısı hiç cekmedim alkol aldığım gunlerde bile. 1 2 haftadır sırt ağrımda var
Evet beta hgc değerlerim 240 larda çıktı. Yani bu şartlarda kaç günlük olmuş oluyor kızlar.
Çok teşekkür ederim3 aylik bebek mutlaka cikardi testte stresden olabilir aklinda kalmasin istiyosan kan ver garanti olur
Bana da cevap verin lutfenHamilesiniz tabi ki bende hayali bi çizgi var falan sandım
Bana da cevap verin lutfen
Nişanlımla 3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadık. Adetim hep düzenli oldu o günden sonra ama 3 gün sürdü . 3 kere ilk adetim den sonra 1 kerede 2 gün önce test yaptım evde negatif çıktı. Ama karnımda şişlik var göğüslerim büyüdü sanki. Sizce korkulacak bir şey var mı. Mide bulantısı hiç cekmedim alkol aldığım gunlerde bile. 1 2 haftadır sırt ağrımda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?