hamile miyim :/

Hala burdamisin sen hadi Dr. A hadi cnm hadi derdini ona anlatirsin :)))) keseyi bile görürsün belki Dr. a gitmelisn hemen

hayır ama Bu kadar çabuk olacağını bilsem korunurdum açıkçası. ben yine de bir kaç tane daha ters alayım farklı markalar
Oyle deme kiz vakti gelmis demekki.. evliligimin 2. Ayi hamile kaldim bende sdce 1 kez adet gordum evlendikten snra yani iyikide bebegim geldi :) hayrli olsun

Anacım istemeyenler ilk geceden hamile kalıyor isteyenler yıllarca bi Umut bekliyor nasıl iş anlamadım ki...

Evet beta hgc değerlerim 240 larda çıktı. Yani bu şartlarda kaç günlük olmuş oluyor kızlar.

Son adet tarihinizden itibaren saymaya başlıyor doktorlar bu durumda 4 haftalık oluyor bebeğiniz. Döllenme tarihi 10-15 gün öncesidir muhtemelen. Hayırlı olsun üzülmeyin erken oldu diye nasibi varmış demek:)

hamilesin cnm testte gore en yakim hastaneye gidip kan verebilirsin ondada pozitif cikarsa guzel bir suprizle soyleyebikirsin esine
Nişanlımla 3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadık. Adetim hep düzenli oldu o günden sonra ama 3 gün sürdü . 3 kere ilk adetim den sonra 1 kerede 2 gün önce test yaptım evde negatif çıktı. Ama karnımda şişlik var göğüslerim büyüdü sanki. Sizce korkulacak bir şey var mı. Mide bulantısı hiç cekmedim alkol aldığım gunlerde bile. 1 2 haftadır sırt ağrımda var

Hayirli olsunn canimmm hamilesinn :))
Nişanlımla 3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadık. Adetim hep düzenli oldu o günden sonra ama 3 gün sürdü . 3 kere ilk adetim den sonra 1 kerede 2 gün önce test yaptım evde negatif çıktı. Ama karnımda şişlik var göğüslerim büyüdü sanki. Sizce korkulacak bir şey var mı. Mide bulantısı hiç cekmedim alkol aldığım gunlerde bile. 1 2 haftadır sırt ağrımda var

Hamilesin cnm Tebrikler :))

Simdi şöyle gonderdigin fotoya gore hamilesin de kuzum dugun filan olmadiysa daha sknti git bi kan testi ver

3 aylik bebek mutlaka cikardi testte stresden olabilir aklinda kalmasin istiyosan kan ver garanti olur

Hamilesiniz tabi ki bende hayali bi çizgi var falan sandım
Bana da cevap verin lutfen

Canım bi şeylerden huylaniyorsan beklenen adet tarihinden bir gün sonra kan testi yap en guzeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…