hamile miyim :/

Bence bir doktora görün canım burdan birşeyler söylemek doğru olmaz bu konuda

Bence bir test yapın derik . Üstüne görmüş olabilirsiniz

Sizce 3 aylık gebelik evde testte çıkmaz miydi
Çıkardı tabiki benim 2 gün gecikince çıktı.Gebelikten önce çok isterdim gebe kalmayı her zaman 1 gün geçerdi.o süreçte sizin gibi bende yaşardım..bence bunlar tamamen psikolojik olarak gerçekleşiyor.inşallah en kısa zamanda rabbim sanada nasip eder bu bekleyişin son bulur

Yarın sabah yapicam zaten ama paylaşmak istedim belki yaşayan vardır diye. Çok tuhaf hissediyorum kendimi. 1 yıl önce dış gebelik yaşadım ve açıkçası tekrar aynı şeyler yaşamaktan korkuyorum.

Yarın sabah yapicam zaten ama paylaşmak istedim belki yaşayan vardır diye. Çok tuhaf hissediyorum kendimi. 1 yıl önce dış gebelik yaşadım ve açıkçası tekrar aynı şeyler yaşamaktan korkuyorum.
O konu hakkında inan bilgim yok canım hakkında hayırlısı olur inş

İnşallah çok teşekkür ederim. Yarın sabahı iple çekiyorum. İşin garip yani testi eşimin almasını istedim çalıştığım için alamıyorum uğrayıp onuda heycanlandiricam bişi yoksa

İnşallah çok teşekkür ederim. Yarın sabahı iple çekiyorum. İşin garip yani testi eşimin almasını istedim çalıştığım için alamıyorum uğrayıp onuda heycanlandiricam bişi yoksa
Eşlerimiz böyle anlarda yanımızda olmayacakta ne zaman olacak canım böyle düşünme.inşallah ikinizide mutlu edecek bir sonuç olur.mutlaka yaz bizede sonucunu

Yazarım tabiki de umarım herşeyin hayırlısı olur. Sende hamilesin şuan değil mi. Peki belirtilerin nasıldı mesela mide yanması falan oluyor mu?

Yazarım tabiki de umarım herşeyin hayırlısı olur. Sende hamilesin şuan değil mi. Peki belirtilerin nasıldı mesela mide yanması falan oluyor mu?
Canım ben 3 gün önce kaybettim bebeğimi malesef..gebeliğimi öğrenmeden önce çok fazla idrara çıkıyordum.6.haftadan sonrada çok fazla bulantım oldu 3 gün aç gezdiğimi bilirim su bile içsem çıkarıyordum.kasıklarımda çok sancı olmuştu.sürekli bi uyku halindeydim.

Üzüldüm canım ama allahım inşallah en kısa zamanda yeniden bebek sahibi olmayı kucağına almayı nasip eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…