hamile miyim :/

Emin olmak istiyorsan kan testi yap cnm

Aynen kendi durumumu unuttum onu düşünüyorum nasıl bu kadar ay farketmez diye Bir gün geçse şüpheleniyor insan
3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadım 3 aydır adet oluyorum ama 3 gün sürüyor . Test yaptım 1 hafta oldu olmadı belki negatif çıktı . Karnımda şişlik var ama göğüslerim falan büyüdü sanki

Nasıl 3.5 ay anlamadım adetten 3,4 gün önce falan da çıkar
3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadım 3 aydır adet oluyorum ama 3 gün sürüyor . Evde test yaptım 4 gün oldu negatif çıktı . Ama Karnımda şişlik var göğüslerim falan büyüdü sanki sırt ağrım var bir de

Arkadasim fake fake geziyor iste :)
Ahlak dersi verirsiniz ama hepiniz yok zina yok müstehak bilmem ne ... namusu bacak arasında arayan zihniyetinize ücretsiz tatil verin artık . Önce insani özellikleri barındırın kalbinizde daha sonra dininizi yasamanızı tavsiye ederim

Ahlak dersi verdigim siniflari gostersene ? Ben cahilligine yanıyorum Iliski yasiyor ama geregi ne bilmiyor kaldi mi boyle ahlakli insan

Bende aynı bu şekilde 2 gün günüm geçtiğinde öğrenmiştim hatta benim çizgim daha silikti.Rabbim hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin canım

Bende aynı bu şekilde 2 gün günüm geçtiğinde öğrenmiştim hatta benim çizgim daha silikti.Rabbim hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin canım
Amin canım çok çok teşekkür ederim. Garip bir duygusallık var. Neler olacak bu süreçten sonra ne yapmalıyım. Bir de henüz kontrole gitmedim doktora. Geç mi kaldım acaba. Bir hafta sonra gidebilecem bu dönemde ilaç falan kullanmak acil midir acaba

Mümkün olduğunca kısa süre içerisinde doktora gitmelisin bebeğin gelişimi için önemli bazı vitamin takviyesi önerecektir sana..açıkcası bu süreci 8 hafta kadar yaşayabildim 3 gün önce kaybettim bebeğimi.Yani kalan süreçte işler nasıl yürüyor daha deneyelimli gebelerimiz bu konu hakkında bilgi verse daha iyi olur.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...ilaçta kullanma mümkün oldukça canım hemen hemen hepsi kullanılamıyor gebelikte.

Bana da cevap verin lutfen

3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadım 3 aydır adet oluyorum ama 3 gün sürüyor . Test yaptım 2 ay önce 4 tane hepsi negatif ti 3 4 gun onece de yaptim negatif çıktı . Karnımda şişlik var göğüslerim falan büyüdü sanki birde sırt agrısı sizce bir şey var mi

3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadım 3 aydır adet oluyorum ama 3 gün sürüyor . Test yaptım 2 ay önce 4 tane hepsi negatif ti 3 4 gun onece de yaptim negatif çıktı . Karnımda şişlik var göğüslerim falan büyüdü sanki birde sırt agrısı sizce bir şey var mi

Merhabalar.. Yeni katıldım aranıza. Benimde bir sorum olacak belki yaşayan vardır aranızda bu ay hamile kalmayı umut ediyordum. Adet tarihime de daha 1 hafta vardı 7 gün falan ama erken adet gördüm ve 7 gün yerine 4 günde bitti ilk iki gün yoğundu ama dün özellikle çok az geldi ve bugün de hiç yok. Acaba normalmidir bu yoksa hamile iken bazen kanama olabiliyormus ya öyle birşey olabilir mi. Yarın sabah test yapmak istiyorum ama kendimi takıntılı gibi hissetmek istemiyorum açıkçası. Bu arada özellikle iki gündür midem yanıyor hiç birşey yemek istemiyorum yesem midem bulanıyor yada yanıyor. Birde karnım şiş gibi ara sıra ağrı vuruyor hafif ama... Yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…