- Konu Sahibi hoca_hanim
-
Hanımlar merhaba adet günümün üzerinden 2 gün geçti bugün gebelik testi alıp denediğimde aşağıdaki durum oluştu. Yeni evliyim ve eşime söylemekten çekiniyorum yanılabilirim diye. Tecrübelerinizden yola çıkarak bir fikir verir misiniz ?
Eki Görüntüle 1988832
Bana da cevap verin lutfen
Nişanlımla 3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadık. Adetim hep düzenli oldu o günden sonra ama 3 gün sürdü . 3 kere ilk adetim den sonra 1 kerede 2 gün önce test yaptım evde negatif çıktı. Ama karnımda şişlik var göğüslerim büyüdü sanki. Sizce korkulacak bir şey var mı. Mide bulantısı hiç cekmedim alkol aldığım gunlerde bile. 1 2 haftadır sırt ağrımda var
Sizce bir şey var mıdır ? peki kan testi yapmak için adetimi beklemeli miyimEmin olmak istiyorsan kan testi yap cnm
Sizce bir şey var mıdır ? peki kan testi yapmak için adetimi beklemeli miyim illa 3 buçuk at oldu yarın gitsem çıkmaz mıCanım bi şeylerden huylaniyorsan beklenen adet tarihinden bir gün sonra kan testi yap en guzeli
Sizce bir şey var mıdır ? peki kan testi yapmak için adetimi beklemeli miyim illa 3 buçuk at oldu yarın gitsem çıkmaz mı
Arkadasim fake fake geziyor iste :)Nasıl 3.5 ay anlamadım adetten 3,4 gün önce falan da çıkar
Aynen kendi durumumu unuttum onu düşünüyorum nasıl bu kadar ay farketmez diye Bir gün geçse şüpheleniyor insanArkadasim fake fake geziyor iste :)
3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadım 3 aydır adet oluyorum ama 3 gün sürüyor . Test yaptım 1 hafta oldu olmadı belki negatif çıktı . Karnımda şişlik var ama göğüslerim falan büyüdü sankiAynen kendi durumumu unuttum onu düşünüyorum nasıl bu kadar ay farketmez diye Bir gün geçse şüpheleniyor insan
Abla sen ne yaşıyon da millete tanımadığına hatta senden umut arayana böyle davraniyorsun .Arkadasim fake fake geziyor iste :)
3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadım 3 aydır adet oluyorum ama 3 gün sürüyor . Evde test yaptım 4 gün oldu negatif çıktı . Ama Karnımda şişlik var göğüslerim falan büyüdü sanki sırt ağrım var bir deNasıl 3.5 ay anlamadım adetten 3,4 gün önce falan da çıkar
Ahlak dersi verirsiniz ama hepiniz yok zina yok müstehak bilmem ne ... namusu bacak arasında arayan zihniyetinize ücretsiz tatil verin artık . Önce insani özellikleri barındırın kalbinizde daha sonra dininizi yasamanızı tavsiye ederimArkadasim fake fake geziyor iste :)
Yavrum doktora git 3 ayyy 3 beeeAbla sen ne yaşıyon da millete tanımadığına hatta senden umut arayana böyle davraniyorsun .
Ahlak dersi verdigim siniflari gostersene ? Ben cahilligine yanıyorumAhlak dersi verirsiniz ama hepiniz yok zina yok müstehak bilmem ne ... namusu bacak arasında arayan zihniyetinize ücretsiz tatil verin artık . Önce insani özellikleri barındırın kalbinizde daha sonra dininizi yasamanızı tavsiye ederim
Bende aynı bu şekilde 2 gün günüm geçtiğinde öğrenmiştim hatta benim çizgim daha silikti.Rabbim hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin canımHanımlar merhaba adet günümün üzerinden 2 gün geçti bugün gebelik testi alıp denediğimde aşağıdaki durum oluştu. Yeni evliyim ve eşime söylemekten çekiniyorum yanılabilirim diye. Tecrübelerinizden yola çıkarak bir fikir verir misiniz ?
Eki Görüntüle 1988832
Amin canım çok çok teşekkür ederim. Garip bir duygusallık var. Neler olacak bu süreçten sonra ne yapmalıyım. Bir de henüz kontrole gitmedim doktora. Geç mi kaldım acaba. Bir hafta sonra gidebilecem bu dönemde ilaç falan kullanmak acil midir acabaBende aynı bu şekilde 2 gün günüm geçtiğinde öğrenmiştim hatta benim çizgim daha silikti.Rabbim hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin canım
Mümkün olduğunca kısa süre içerisinde doktora gitmelisin bebeğin gelişimi için önemli bazı vitamin takviyesi önerecektir sana..açıkcası bu süreci 8 hafta kadar yaşayabildim 3 gün önce kaybettim bebeğimi.Yani kalan süreçte işler nasıl yürüyor daha deneyelimli gebelerimiz bu konu hakkında bilgi verse daha iyi olur.Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin...ilaçta kullanma mümkün oldukça canım hemen hemen hepsi kullanılamıyor gebelikte.Amin canım çok çok teşekkür ederim. Garip bir duygusallık var. Neler olacak bu süreçten sonra ne yapmalıyım. Bir de henüz kontrole gitmedim doktora. Geç mi kaldım acaba. Bir hafta sonra gidebilecem bu dönemde ilaç falan kullanmak acil midir acaba
Bana da cevap verin lutfenBende aynı bu şekilde 2 gün günüm geçtiğinde öğrenmiştim hatta benim çizgim daha silikti.Rabbim hayırlı şekilde kucağına almayı nasip etsin canım
3 buçuk ay önce bir şeyler yaşadım 3 aydır adet oluyorum ama 3 gün sürüyor . Test yaptım 2 ay önce 4 tane hepsi negatif ti 3 4 gun onece de yaptim negatif çıktı . Karnımda şişlik var göğüslerim falan büyüdü sanki birde sırt agrısı sizce bir şey var miAmin canım çok çok teşekkür ederim. Garip bir duygusallık var. Neler olacak bu süreçten sonra ne yapmalıyım. Bir de henüz kontrole gitmedim doktora. Geç mi kaldım acaba. Bir hafta sonra gidebilecem bu dönemde ilaç falan kullanmak acil midir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?