İlişki sonrası adet gördükten kesinlikle gebe değilsin canm rahat ol
Arkadaşlar neyin kafasını yasiyosunuz kız ilişki sonradinda adet oldum dedi Son 2 aydır olamis büyük ihtimalle stresten olmamış yani suan hamile olsa bile 3 aylık bebek ne belirtiler verir hemde tam birleşme olmadan nasıl hamile kalınır ben 1 yıldır tutturamiyom
1 tane doğurmuş 2. İçin çabalayan ben ve pardonda ahkâm derken benm kimseye ahkam kestiğim yok ayrıca üstüne görme denenn şeyi ben yaşadım 3 gun gelir ve kanama değildir ağrı sancı olmaz arkadaşım bildiklerimin arkasından yorum yapıyorum senin bilmediklerin kadarÜstüne görme denen ve pek çok kişinin yaşadığı bir durum var. Biz bunun kafasını yaşıyoruz.
Peki siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
1 yıldır "tutturamadığınız" bir konuda hangi kafayla ahkam kesiyorsunuz?
3 aylık bebeğin ne belirtiler vereceğini nereden biliyorsunuz?
1 tane doğurmuş 2. İçin çabalayan ben ve pardonda ahkâm derken benm kimseye ahkam kestiğim yok ayrıca üstüne görme denenn şeyi ben yaşadım 3 gun gelir ve kanama değildir ağrı sancı olmaz arkadaşım bildiklerimin arkasından yorum yapıyorum senin bilmediklerin kadar
İlişki sonrası adet gördükten kesinlikle gebe değilsin canm rahat ol
Ben de yaşadım ve gayet normal adet gçrdüm. Herkesin 1 değildir.1 tane doğurmuş 2. İçin çabalayan ben ve pardonda ahkâm derken benm kimseye ahkam kestiğim yok ayrıca üstüne görme denenn şeyi ben yaşadım 3 gun gelir ve kanama değildir ağrı sancı olmaz arkadaşım bildiklerimin arkasından yorum yapıyorum senin bilmediklerin kadar
Dunyayi, olaylari sizin yasadiklarinizdan ibaret saniyorsunuz.Arkadaşlar neyin kafasını yasiyosunuz kız ilişki sonradinda adet oldum dedi Son 2 aydır olamis büyük ihtimalle stresten olmamış yani suan hamile olsa bile 3 aylık bebek ne belirtiler verir hemde tam birleşme olmadan nasıl hamile kalınır ben 1 yıldır tutturamiyom
O dediğiniz dünyada yüzde 5 lik olan kadınlar yani geri kalan yüzde 95 ı aynıDunyayi, olaylari sizin yasadiklarinizdan ibaret saniyorsunuz.
Aylar boyunca regl olup, alkol alip/sigara kullanan karni cok buyumeyen bir gun bel/sirt agrisi sikayetiyle doktora gidince 6 aylik hamile oldugunu ogrenen insanlar var.
F Fosterj tam birlesme temas olmadan nasil oldu? o kisimlari anlamadim, ama bu kadar supheyle beklemek yerine bir test yaptirin, rahatlayin. Bir daha da tedbirli davranirsiniz.
Genel olarak herkeste aynı klavye başında gayet bilinçli ve kendim den yol çıkarak verdiğim cevaplar sizi neden rahatsız etti anlamadımHerkesin üstüne görmesi ya da herkesin hamilelik belirtileri aynı olacak diye birşey yok...
Klavye başından bu kadar net cevaplar vermeyin bence böyle konulara.
Tam birleşme olmaması nasıl oluyor?Arkadaşlar neyin kafasını yasiyosunuz kız ilişki sonradinda adet oldum dedi Son 2 aydır olamis büyük ihtimalle stresten olmamış yani suan hamile olsa bile 3 aylık bebek ne belirtiler verir hemde tam birleşme olmadan nasıl hamile kalınır ben 1 yıldır tutturamiyom
O dediğiniz dünyada yüzde 5 lik olan kadınlar yani geri kalan yüzde 95 ı aynı
Çok süslü laflarini var masallahSayisal olarak bilgi sunayim da gercek dursun gibi olmus.
Bu bilginizin kaynagini soylerseniz, analist olarak bu arastirmayi inceleyeyim.
Ehh orası öyle tabiiii. .:)Tam birleşme olmaması nasıl oluyor?
Azıcık ucundan modu mu?
Birliktelik olmuş sonuçta.
Hem kadının üstüne ceketini atıp hamile bırakan erkekler var öyle deme, herkeste aynı sorun yaşanmaz yani kimi 1 yıl kimi 5 yıl kimi 1 gün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?