Hamile miyim ?

Kan testi diye birşey var haber vereyim dedim

İlişki sonrası adet gördükten kesinlikle gebe değilsin canm rahat ol

Üstüne görme denen ve pek çok kişinin yaşadığı bir durum var. Biz bunun kafasını yaşıyoruz.

Peki siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?

1 yıldır "tutturamadığınız" bir konuda hangi kafayla ahkam kesiyorsunuz?

3 aylık bebeğin ne belirtiler vereceğini nereden biliyorsunuz?

Kesin sonuc için kan testi yaptırın. Nadir de olsa hamile olup adet görmeye devam eden kadınlar var.

1 tane doğurmuş 2. İçin çabalayan ben ve pardonda ahkâm derken benm kimseye ahkam kestiğim yok ayrıca üstüne görme denenn şeyi ben yaşadım 3 gun gelir ve kanama değildir ağrı sancı olmaz arkadaşım bildiklerimin arkasından yorum yapıyorum senin bilmediklerin kadar

Herkesin üstüne görmesi ya da herkesin hamilelik belirtileri aynı olacak diye birşey yok...

Klavye başından bu kadar net cevaplar vermeyin bence böyle konulara.

Ben de yaşadım ve gayet normal adet gçrdüm. Herkesin 1 değildir.

Dunyayi, olaylari sizin yasadiklarinizdan ibaret saniyorsunuz.
Aylar boyunca regl olup, alkol alip/sigara kullanan karni cok buyumeyen bir gun bel/sirt agrisi sikayetiyle doktora gidince 6 aylik hamile oldugunu ogrenen insanlar var.
F Fosterj tam birlesme temas olmadan nasil oldu? o kisimlari anlamadim, ama bu kadar supheyle beklemek yerine bir test yaptirin, rahatlayin. Bir daha da tedbirli davranirsiniz.

Doguracagi zamanhamile oldugunu ogrenen birini duydum..9 ay boyu neyin kafasi dersin ama hic birsey imkansiz degil :)

Bakin hamilelik kisiden kisiye gore degisecegi gibi, her hamilelik bile farkli oluyor.. tecrubeyle sabit..ilk 3-4 ay hic bir belirti olmayabilir.. hemen herkesin bulantisi olacak diye birsey yok..benim digerlerinde bulantim belli bi zaman sonra gecmesi e ragmen, bunda hala gecmedi mesela
Ustune gormus olabilirsin.. hic bir sekilde korunmadiniz mi? Birde ister istemez ne ya? Istedin mi, istemedin mi? :)

O dediğiniz dünyada yüzde 5 lik olan kadınlar yani geri kalan yüzde 95 ı aynı

Herkesin üstüne görmesi ya da herkesin hamilelik belirtileri aynı olacak diye birşey yok...

Klavye başından bu kadar net cevaplar vermeyin bence böyle konulara.
Genel olarak herkeste aynı klavye başında gayet bilinçli ve kendim den yol çıkarak verdiğim cevaplar sizi neden rahatsız etti anlamadım

Belli ki stres olmussun, birlesme olamadan hamile kalma olasiliği yani yok gibi... 2 ay gecti ise son reglden eczaneden idrar testi al sabahin ilk cisiyle yap, 2 ay gecti ise orda da cikar. Cok güvenmiyorsan 2 tane al. Sıkma kendini bos yere...

Tam birleşme olmaması nasıl oluyor?
Azıcık ucundan modu mu?
Birliktelik olmuş sonuçta.
Hem kadının üstüne ceketini atıp hamile bırakan erkekler var öyle deme, herkeste aynı sorun yaşanmaz yani kimi 1 yıl kimi 5 yıl kimi 1 gün.

Bende tam birlesme olmadan nasil hamile kanilir diye dusunenlerdeyim. Kan testi yaptir 2dk ucretsiz ozel hastane olmadigi surece

Bakın hamile olduğumu bilmiyordum diye bi program var sürüyle bölümü var inceleyin.
Kadının 3 çocuğu var 4.ye hamile kalmış ama sadece beli ağrıyor ve suyu gelene kadar hamile olduğunu anlamıyor.
Yani böyle çok vaka var azımsanmayacak kadar.

Ehh orası öyle tabiiii. .:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…