Buralarda yeniyim hepinize merhaba. Ben 1 yıldır nişanlıyım. 3 ay önce Nişanlımla ister istemez ilişkiye girdik. Fakat tam anlamıyla birleşme temas olmadı. Birçoğunuz ayıplar belki fakat sadece fikir istiyorum sizden. İlişki sonrası 10 gün sonra adetimi gördüm. Fakat 2. Adetimi 2 aydır göremiyorum. Gebelik testlerinede güvenemiyorum. Sizce hamile olmam söz konusu mudur ? Dış gebelik veya normal gebelik ?
Ama ilişkiden sonra adet oldum normal bir şekilde. Buna rağmen olasılık olabilir mi ?Evet canım olasılık var. Gebelik testine güvenebilirsin neden güvenmiyorsun? Eğer hamile ise iki aydır kesin çıkar.
Sık idrara çıkıyor musun? Şuan 2 ay geçti yani uzun bir zaman bu. Kasık ağrın olması lazım,baş dönmesi de olabilir.
Tam anlamıyla birleşme mi olmadıBuralarda yeniyim hepinize merhaba. Ben 1 yıldır nişanlıyım. 3 ay önce Nişanlımla ister istemez ilişkiye girdik. Fakat tam anlamıyla birleşme temas olmadı. Birçoğunuz ayıplar belki fakat sadece fikir istiyorum sizden. İlişki sonrası 10 gün sonra adetimi gördüm. Fakat 2. Adetimi 2 aydır göremiyorum. Gebelik testlerinede güvenemiyorum. Sizce hamile olmam söz konusu mudur ? Dış gebelik veya normal gebelik ?
Ama ilişkiden sonra adet oldum normal bir şekilde. Buna rağmen olasılık olabilir mi ?
İlişki sonrası adet gördükten kesinlikle gebe değilsin canm rahat olBuralarda yeniyim hepinize merhaba. Ben 1 yıldır nişanlıyım. 3 ay önce Nişanlımla ister istemez ilişkiye girdik. Fakat tam anlamıyla birleşme temas olmadı. Birçoğunuz ayıplar belki fakat sadece fikir istiyorum sizden. İlişki sonrası 10 gün sonra adetimi gördüm. Fakat 2. Adetimi 2 aydır göremiyorum. Gebelik testlerinede güvenemiyorum. Sizce hamile olmam söz konusu mudur ? Dış gebelik veya normal gebelik ?
Ama ilişkiden sonra adet oldum normal bir şekilde. Buna rağmen olasılık olabilir mi ?
Mide bulantım yok. Baş dönmesi vs yok. Sadece iştahımda artış var. Diğer hiçbir belirtisi yokCahillik mi desem aşırı endişe mi desem bilemedim. 2 aydır adet yoksa o günkü ilişkiden şüpheleniyorsan bebek şuan 3 aylıktır . Gözün aydın ...
3 aydır anlamış olman lazım hamile misin değil misin
Mide bulantım yok. Baş dönmesi vs yok. Sadece iştahımda artış var. Diğer hiçbir belirtisi yok
Arkadaşlar neyin kafasını yasiyosunuz kız ilişki sonradinda adet oldum dedi Son 2 aydır olamis büyük ihtimalle stresten olmamış yani suan hamile olsa bile 3 aylık bebek ne belirtiler verir hemde tam birleşme olmadan nasıl hamile kalınır ben 1 yıldır tutturamiyom
Olabilirsin.Büyük ihtimal yerleşme kanamasıdır o.Adet sanmışsın.Düğüne var mı daha.Az kaldıysa problem etme karnın hemen büyümez.Ama ilişkiden sonra adet oldum normal bir şekilde. Buna rağmen olasılık olabilir mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?