Allah aşkına git kime bulaşacaksan bulaşNe alaka . Dalga gecip, laf sokana cevap verince psikolojisi bozuk ben mi oluyorum?
Yemin ederim orayı görmedim sassyyapmanız gereken kusura bakmayın iyi bir dönemden geçmiyorum gereksiz yere gerildim demekken hala kendinizi savunuyorsunuz şaşırıyorum.
konuda "yine hüsrana uğramaktan korkuyorum" hariç hiçbir belirti yok çocuk sahibi olamamanızla ilgili.zvjezdan bunu gözden kaçırmış olabilir.
ki çocuk sahibi olamamanız da bir şeyi değiştirmez kimsenin gözü ultraviyole ışın değil kimse size uzaktan hamilesin değilsin diyemez. bunu düşünmeniz lazımdı.
Yemin ederim orayı görmedim sassy
Gördüğümde üçüncü msjda belirttim
Kaldı ki ilk Msj da kötü birşey yoktu
Bukadar nefret bedduaya gerek yoktu
İlk msjının ardından direk saldırdı
ay boşver ya insan burada kalbinde ne varsa onu döküyor ortaya başka hiçbir şey değil. takma bile. kendisinin umarım çocuğu olur ama biraz sakinleşir yoksa çocuğa da zarar.
kötü her dilek sahibini bulur takma bile. ❤
Haklısınay boşver ya insan burada kalbinde ne varsa onu döküyor ortaya başka hiçbir şey değil. takma bile. kendisinin umarım çocuğu olur ama biraz sakinleşir yoksa çocuğa da zarar.
kötü her dilek sahibini bulur takma bile. ❤
Evet haklisiniz bosverelim. Kötü soz sahibini bulurHadi icinizi doktuyseniz birbirinize lutfen yorum yapmayin artik lutfen.
İnşallah hayırlısıyla gönlündeki olur. Ben hiç hamilelik belirtisi yaşamadım aynı adet olacak gibiydim gecikince anladım dilerim gönlündeki olur inşallahKızlar merhaba, 26 nisan adet günüm 25 günde bir adet oluyorum. Adetime 10 gün kala evde temizlik yapip kendimi cok yordugum zaman kahverengi lekelenmem oldu baya ve kasık ağrım oldu. Sonra bir daha olmadi. Sonra 5 gun kala yine lekelenmelerim oldu özellikle tuvalete gidip peceteyle sildigimde pembe leke oluyordu. Doktora gittim hormon testlerime ve beta hcg ye baktı. Hormon testlerin adet olacağını gösteriyor dedi. Bugun adet olmam gerekirken ara ara kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Ara ara kasik ağrılarım, surekli uyumak istiyorum, çok sık tuvalete gidiyorum az bisi yapıyorum ama. Cok su icmedigim halde. Ve aşırı yorgunluk var. Sizce hamilemiyim biraz daha beklesemmi husrana ugramaktan korkuyorum yine
Hey allahım sen aklımıza mukayet olCanım, burada insanlıktan nasibini almamış, akşama kadar kırıcı itici yorum yapanlar çok. Bu senin için çok hassas bir konu ne kadar incindiğini en iyi ben anlarım. O yüzden konunu gebelik hamilelik kısmına açarsan daha iyi olur senin için.. belirtelere gelince hamile olabilirsin. Gününün geçmesini bekle
Pardon size ne oldu? İnsanlıktan nasibini almayanlardan mısınız? Neden alındınız size bişey yazmadım?Hey allahım sen aklımıza mukayet ol
Sizin gibiler insanı zorla imana getirir
Sen yine buyukluk yapiyorsunHaklısın
İnşallah hamile kalır
Sen yine buyukluk yapiyorsun
Biri bana beddua etse , bende insallah hamile kalamazsin diye beddua ederdim , bakalim hangimizinki tutacak derdim sonuna da
Nereye gidiyim?Baskasinin derdi sizi mi gerdi. Kavga cikarmaya mi geldiniz. Gidermisiniz lutfen yapmayın ya yorum. Konu nerden nereye geldi. Ne bicim insanlarsiniz ya siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?