- 4 Kasım 2017
- 2.284
- 4.444
- 133
Dedigim gibi kimse net bir cvp veremez sana.Komik oldugunumu sanıyorsun? Hiç bu durumu yasamadin herhalde. İns sende yaşarsın da ozaman görürüm ben seni! Ben burda bu durumu yaşayanlara soruyorum. Senin gibi insanliktan nasibini almamislara değil.
Komik oldugunumu sanıyorsun? Hiç bu durumu yasamadin herhalde. İns sende yaşarsın da ozaman görürüm ben seni! Ben burda bu durumu yaşayanlara soruyorum. Senin gibi insanliktan nasibini almamislara değil.
Konu sahibi çok fevri o yüzden tepki aldı ben sataşmak için yazmadım düşüncelerimi yazdım sataşma laf sokma deyincede durumunuda anlayınca tamam dedimgünde 83412324 tane böyle soru soruluyor kimseye bişey demiyorsunuz da bu kızın suçu neydi?farklı bişey anlatmamış ki diğerlerinden.
bdv yerine gebelik bölümüne açsaydı bayağı ciddi yorumluyorlar orada
Komik oldugunumu sanıyorsun? Hiç bu durumu yasamadin herhalde. İns sende yaşarsın da ozaman görürüm ben seni! Ben burda bu durumu yaşayanlara soruyorum. Senin gibi insanliktan nasibini almamislara değil.
Konu sahibi çok fevri o yüzden tepki aldı ben sataşmak için yazmadım düşüncelerimi yazdım sataşma laf sokma deyincede durumunuda anlayınca tamam dedim
Yazık,önce sinirlendim ama sonra acıdım resmen,üzüldüm konu sahibineKonu sahibi çok fevri o yüzden tepki aldı ben sataşmak için yazmadım düşüncelerimi yazdım sataşma laf sokma deyincede durumunuda anlayınca tamam dedim
Psikolojisi bozuk galiba Allah yardımcısı olsunDedigim gibi kimse net bir cvp veremez sana.
Ama arkadasa bu sekilde beddua etmen cok cok kotu.
Allah hepimizin kalbine gore versin.
Insallah hamilesindir.
Yazık,önce sinirlendim ama sonra acıdım resmen,üzüldüm konu sahibine
Bunca kötü Dilek,kötü beddua hemde ortada birşey yokken
Bukadar saldırgan olması beni çok üzdü
Hamile kalamayışına değilde ondan önce daha çok şu psikolojisine üzüldüm
Birine beddua edebilmen için,yada bukadar sinirli gözü dönmüş olabilmen için,sanırım o insana yada şeye içinde kaynayan taşan bir kin olmalı.
Bu delirtir insanı,heran huzursuzluk kalpte
Neyse konu sahibi allah kalbine göre versin
Psikolojisi bozuk galiba Allah yardımcısı olsun
Bak bana o senin bana ettiğin bedduadan sonra yazdığım MsjdıKadin daha beni anlamak icin dogru düzgün yazdığımı bile okumamis. Direk laf sokmak dalga gecmek için yazmış.En son Bana korunsaydin ozaman bu kadar korkacagina diyor. Artik kimse yorum yapmasin lutfen.Mune konumu lutfen kapatir mısın. Birçok bu tur konularla ilgili başlik açılmış kimseyle bu kadar laf sokup dalga gecilmemis ayip ya.
Ne alaka . Dalga gecip, laf sokana cevap verince psikolojisi bozuk ben mi oluyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?