Ya insan birşey diyemiyor işteSen yine buyukluk yapiyorsun
Biri bana beddua etse , bende insallah hamile kalamazsin diye beddua ederdim , bakalim hangimizinki tutacak derdim sonuna da
Yahu yazabildiğinize göre okuyabiliyorsunuz da demektir konu sahibinin fevriliğini görmüyor destekliyorsunuzPardon size ne oldu? İnsanlıktan nasibini almayanlardan mısınız? Neden alındınız size bişey yazmadım?
Nereye gidiyim?
Iyi misiniz siz? Gidin buza falan yatin sakinlersiniz , gelip de millete atar yapmak icin mi konu actiniz?
Ben ne konu sahibinin ne sizin yorumlarınızı okumadım!! Konuyu buraya açmaması hamilelik kısmına açması gerektiğini söyledim! Tecrübeliyim daha önce buraya bu tarz konu açtıgımda incitiyorlardı! Yerinin burası olmadıgını söylüyorum. Siz neden hazırda kavga etmeye bekliyosunuz?Yahu yazabildiğinize göre okuyabiliyorsunuz da demektir konu sahibinin fevriliğini görmüyor destekliyorsunuz
Konu sahibinin üslubunu doğru bulmaz ama anlarsınız yaşadığı durumu buna amenna yanlız burada sanki birileri insanların hassasiyetini kullanmak için bekliyor kırıcı yorumlar yapıyor derseniz orada durun derim
Yahu yazabildiğinize göre okuyabiliyorsunuz da demektir konu sahibinin fevriliğini görmüyor destekliyorsunuz
Konu sahibinin üslubunu doğru bulmaz ama anlarsınız yaşadığı durumu buna amenna yanlız burada sanki birileri insanların hassasiyetini kullanmak için bekliyor kırıcı yorumlar yapıyor derseniz orada durun derim
Bdv’de bu konular yasaklansa artık rahat edicez gerçekten.Her gün bi hamile miyim sorusu biz nerden bileceksek.
Evet aynen öyle yapiyorsunuz. Ultrasin cihazimi getirin diye dalga gecmeler. Burda iyi niyetle bir konu acmisim birilerinden yada benim gibi husran yasayanlardan destek beklerken sizin gibiler gelip burda dalga gecer gibi yorum yapiyorlar. Sonra yaptiginizin dogru olmadigini savununca ya o bana beddua etti. Hayir beddua degil. Sizin gibilrt ancak o duruma gelince. Ne yaşadığını anlayip aslinda ne kadar kirip uzdugunun farkina varabilirler.
Valla canım senin durumunu yaşamadım bilmiyorum ama hamile olsan kan testinde çıkardı mecbur adet olma vaktini bekleyeceksin idarada 3 gün çıktı benimki biraz bekle bakalım olmazsan ona göre hareket edersin bebek yolu gözleyen biri olarak seni anliyorum umarım umduguna hayırla nail olursun inşallahKızlar merhaba, 26 nisan adet günüm 25 günde bir adet oluyorum. Adetime 10 gün kala evde temizlik yapip kendimi cok yordugum zaman kahverengi lekelenmem oldu baya ve kasık ağrım oldu. Sonra bir daha olmadi. Sonra 5 gun kala yine lekelenmelerim oldu özellikle tuvalete gidip peceteyle sildigimde pembe leke oluyordu. Doktora gittim hormon testlerime ve beta hcg ye baktı. Hormon testlerin adet olacağını gösteriyor dedi. Bugun adet olmam gerekirken ara ara kahverengi lekelenmelerim devam ediyor. Ara ara kasik ağrılarım, surekli uyumak istiyorum, çok sık tuvalete gidiyorum az bisi yapıyorum ama. Cok su icmedigim halde. Ve aşırı yorgunluk var. Sizce hamilemiyim biraz daha beklesemmi husrana ugramaktan korkuyorum yine
Ben ne konu sahibinin ne sizin yorumlarınızı okumadım!! Konuyu buraya açmaması hamilelik kısmına açması gerektiğini söyledim! Tecrübeliyim daha önce buraya bu tarz konu açtıgımda incitiyorlardı! Yerinin burası olmadıgını söylüyorum. Siz neden hazırda kavga etmeye bekliyosunuz?
Bakin işte biri daha . Zorlami yorum yaptiriyorlar burda size. Tutup kolundan illaa bana cevap vermi dedim sana. Allah sizi bildiği gibi yapsin ya gercekten. Sizin gibiler defolup gitsin artik konumdan.
Yani sizin tepkileriniz doğru biz yanlışızEvet aynen öyle yapiyorsunuz. Ultrasin cihazimi getirin diye dalga gecmeler. Burda iyi niyetle bir konu acmisim birilerinden yada benim gibi husran yasayanlardan destek beklerken sizin gibiler gelip burda dalga gecer gibi yorum yapiyorlar. Sonra yaptiginizin dogru olmadigini savununca ya o bana beddua etti. Hayir beddua degil. Sizin gibilrt ancak o duruma gelince. Ne yaşadığını anlayip aslinda ne kadar kirip uzdugunun farkina varabilirler.
Konuyu okuyun sonra konuşalımBen ne konu sahibinin ne sizin yorumlarınızı okumadım!! Konuyu buraya açmaması hamilelik kısmına açması gerektiğini söyledim! Tecrübeliyim daha önce buraya bu tarz konu açtıgımda incitiyorlardı! Yerinin burası olmadıgını söylüyorum. Siz neden hazırda kavga etmeye bekliyosunuz?
Yani sizin tepkileriniz doğru biz yanlışız
Haddini bil altan alındıkça terbiyesizleşmeSenin hatan hala konumda bulunman defolup gider misin artık
Haddini bil altan alındıkça terbiyesizleşme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?