- Konu Sahibi SonsuzumoL
-
Yorum için allah razı olsun, kahverengi akıntı geldiğinden iki gün sonra kan testi yaptırmıştım sonucu 0.1 idi. Aklım karmakarışık değerim yükseldiyse hamileyim diye düşünüyorum ama kimyasal da olabilir bilemiyorum. Mide bulantılarım ve kasık ağrılarım var. Çok aferdersiniz sarı akıntım da mevcut dün idrar testi yaptım silik ikinci çizgi vardı. Resim yükleyebilsem keşke ama beceremedim
İlk kan testini fazla erken vermişsiniz. Kahverengi akıntı sadece yumurtanın çatladığını gösteriyor yani döllenme daha yeni başlıyor. Bundan en fazla 1hafta sonra kanda kendini belli edebilir. Yani o 0.1 değerini unutun gitsin. Belirtileriniz hamilelik belirtileri zaten. Siz sadece 2gün sonra kan verene kadar dikkat edin. Kendinizi çok yormamaya çalışın. Bel ve kasık ağrıları için sırtüstü uzanıp bacaklarınızı havada duvara dayayın. Ya da sırtüstü dümdüz uzanıp bacaklarınızın altına yastıklar koyun. Ağrınız hafifleyecektir. İnşaALLAH sağlıklı hamileliktir.
Ben kahverengi akıntıyı yerleşme kanamasıdır diye düşünmüştüm hayırlısı neyse o olsun, Amiiiinn Rabbim yüzümüze gülsün, bütün umutla bekleyenler muradına ersin
Bana ovulasyon zamanı gibi geldi 13 gün kala gebelik imkansız ovulasyondurmerhaba sevgili arkadaşlar, uzun süre uğraşıp da moralini yüksek tutan arkadaşlardan çok özür dileyerek konuya girmek istiyorum 4 aylık evliyim yaş itibariyle çocuk istiyoruz süre itibariyle korunmadık geçen ay adetim 5 gün geçikti normalde gecikme hiç yaşamadım, bu ay adetime 13 gün var ve kahverengi akıntı geliyor çamaşırım batıyor. Bazen peçete de ise hafif kırmızı bir leke oluyor. İdrar testi negatif çıktı kasıklarım karnım sürekli ağrıyor. Yumurtalıklarımda sıkıntı yok acaba bu ay hamile olma gibi bir durumum var mı? Teşekkürler
Acı normal. Çok yorulmamaya çalış acı hissettiğin zaman yat dinlen. İnşaALLAH hayırlı haberlerini bekliyoruz
keşke öyle bir şansım olsaydı, muhasebe bürosunda çalışıyorum ve yoğun olduğumuz zamanlar izin bile kullanamıyorum. dosya indir kaldır yapmaktan inşallah bi sorunla karşılaşmam
Allah razı olsun, çok uzanıp almaya çalıştığım şeyler oldu ilk olacağı için ne yapmam lazım inan ki hiç bi fikrim yok. Ne yemem lazım mesela neleri yemeyip içmemem gerek? Nasıl davranmam lazım Kayınvalidem de yok yanımda büyük olarak yol gösterse. Hiç bişey belli olmadığı için kimseye de bişey söyleyemedim. Utanıyorum korkuyorum bütün duygular tavan yapıyoYaa ne diyosunn. Kaldırırken uzanma bişeylere yükseklere falan. Başka bi sorun olmaz inşallah sadece çok dikkat et kendine. İnşaALLAH eve gidince dinlenirsin. Çalışan hamile çok. Sadece sana düşen dikkatli olman
Allah razı olsun, çok uzanıp almaya çalıştığım şeyler oldu ilk olacağı için ne yapmam lazım inan ki hiç bi fikrim yok. Ne yemem lazım mesela neleri yemeyip içmemem gerek? Nasıl davranmam lazım Kayınvalidem de yok yanımda büyük olarak yol gösterse. Hiç bişey belli olmadığı için kimseye de bişey söyleyemedim. Utanıyorum korkuyorum bütün duygular tavan yapıyo
Değerim 10,86 ya düşmüş doktor olmadığı için gösteremedim şuan doktor doktor dolanıyorum moralim çok bozuk anlayamadım niye böyle oluyorCümlemizden. Bende hamile kaldığım zaman doktorun bana dikkat etmem gerektiği şeyleri sana söylüyorum. İnşaALLAH doktora gidene kadar bunlara dikkat et. Bol su iç mesela en az 1lt. 2lt içebilirsen çok çok iyi olur senin için. Çünki şimdi senin kabızlık dönemin bağırsaklar kurumasın diye su içmek zorundasın. Tuvalette ıkınmamaya çalış eğer kabız olduysan yapma. Bol bol su iç sonrw tekrar denersin. Ağır kaldırma falan demiyorum bunu biliyorsundur zaten. Başka da bişey yok. İnşaALLAH bebeğin sağlıklıdır. Doktora gidersin o sana liste verecek ne yemen ne yememen lazım diye.
Değerim 10,86 ya düşmüş doktor olmadığı için gösteremedim şuan doktor doktor dolanıyorum moralim çok bozuk anlayamadım niye böyle oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?