Hamile miyim?

-Murphy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2011
11.766
19.878
598
38
23 subatta regl oldum 3 gün sürdü. Sonra yumurtlama donemini degerlendirdik. Şimdi 4-5 gündür kasık ve bel ağrım var. İlk defa böyle oluyor. Normalde en fazla regle1 hafta kala ara ara ağrım olurdu. Bu çok başka bir ağrii. Enfeksiyon desen olduğum zaman hemen anlıyorum. Öyle bişi de yok.Bu ağrı iş yaptigimda veya yürüdüğumde kendimi yordugum zamanlarda artıyor. Sabahta midemde yanma olmaya başladı. Bugün ara ara oluyor. Sizce hamilelik varmıdır . Adetime 9 gün kaldı. Sizce doktora gitmek için beklesemmi. Hamileliği yaşayan arkadaslar. Bu tür şeyler yaşadımı. 1.5 yıldır istiyoruz oyuzden ister istemez heyecan yaptım acabami diyorum:)

Bu kadar erken belirti yasamaniz mumkun degil. Psikolojik olabilir. Hakkinizda hayirlisi olsun

psikolojik de olabilir mide üşütmesi de olabilir yani ne desek boş ki.test alın yapın ya da gidin bir kan verin sağlık ocağında.boş yere ümitlenip hayal kırıklığı yaşamaktan iyidir.

Biz değilde yöneticiler yanlıs yere baslık acmaktan kızabilir :)
İnşallah hamilesinizdir ancak belirtiler icin fazla erken

Daha yeni övulasyon oldu, daha yeterici kadar bölünme bile yoktur. Yani kanda bile belli olmaz, kaldi ki biz bilecegiz.
Ve hamilelik semtomlari öyle hemen hemen baslamiyor. Ben hiçbirsey yasamadim mesela, ne migde bulantasi, ne baska birsey. Adet olmadim, test yaptim ve pozitifti.

Anliyorum, bebek istiyorsun fakat böyle herseyi dikkat edersen hem kafayi yersin, hem daha çok üzülürsün. Kafani dagatmaya çalis ve adetin geçiktiginde test yap.

Back
X