Hamile miyim ?

Murphycan

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
74
38
8
32
Testte anında çizgi çıktı delirmek üzereyim hemen buraya yazmak istedim lütfen yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_6905.webp
    11,1 KB · Görüntüleme: 79
Yavrum önce eşine yazsaydın yaaa
Tebrik ederim hamilesin

Gebelik testi bağırıyor hamilesinnnn hamilesinnnn diye

Maşşallah canım tebrik ederim. Allah tamamına erdirsin. Ne zamandır istiyordun, sürpriz oldu galiba.

Tebrikler Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. Belirtilerin neydi canım?

Tebrikler Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. Belirtilerin neydi canım?
2 gün önce ne yesem midem bulanıyordu ama çok değil iştahım kesikti acıkıyordum ama yiyemiyordum ilk galiba bu sefer var dediğimde göbek deliğimin altında bi yumru hissettim karnım şişti ve sert ha bi de gaz şaşılcak derece annemde hep öyle anlamış hamileliğini adetim düzenli 4 aydır 28 günde bir oluyorum bu ay gecikti, dün kocama dedim ki şimdi bir kavanoz çikolata olsa yerdim ama pis boğazım aşerdiğimden değildir Göğüs ucumu sıkınca sızlıyor ama çok değil karnımda hafif ağrılar var 3-4 gündür uyukluyorum öğlenleri de uyuyorum ayaklarım buz gibi aklıma gelen bunlar kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…