AMin inşallahSağlıkla kucağınıza alın İnş...
Haa bi de en tuhafı bu pazardı sabah lavaboya giderken yumurta akı gibi akıntı aktığını fark ettim altıma kaçırıyorum zannetmiştim en tuhafı buTebrikler Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin. Belirtilerin neydi canım?
Çok sağol canım bizede dua etmeyi unutma.Hamişlerin tutarmış2 gün önce ne yesem midem bulanıyordu ama çok değil iştahım kesikti acıkıyordum ama yiyemiyordum ilk galiba bu sefer var dediğimde göbek deliğimin altında bi yumru hissettim karnım şişti ve sert ha bi de gaz şaşılcak dereceannemde hep öyle anlamış hamileliğini adetim düzenli 4 aydır 28 günde bir oluyorum bu ay gecikti, dün kocama dedim ki şimdi bir kavanoz çikolata olsa yerdim ama pis boğazım aşerdiğimden değildir ☺ Göğüs ucumu sıkınca sızlıyor ama çok değil karnımda hafif ağrılar var 3-4 gündür uyukluyorum öğlenleri de uyuyorum ayaklarım buz gibi aklıma gelen bunlar kuzu
Akıntıdan hep bahsediyorlar inşallah bende bu ay kalırım.Haa bi de en tuhafı bu pazardı sabah lavaboya giderken yumurta akı gibi akıntı aktığını fark ettim altıma kaçırıyorum zannetmiştim en tuhafı bu
Etmem mi tabiÇok sağol canım bizede dua etmeyi unutma.Hamişlerin tutarmış
Ama en erken ne zaman başlar bilmiyorum acilden geliyoruz duramadı beyim bakalım ne kadarlık çıkacakAkıntıdan hep bahsediyorlar inşallah bende bu ay kalırım.
Sonucu yaz canım merak ettim değeriniAma en erken ne zaman başlar bilmiyorum acilden geliyoruz duramadı beyim bakalım ne kadarlık çıkacak
Canım adetine ne kadar var?Ayyy kızlar 2. Testte de çift Allahımmmmmm
Kaç haftalıktır bilmiyom ama var bi 3 haftasıSonucu yaz canım merak ettim değerini
3 gün geçtiCanım adetine ne kadar var?
Amin canım tüm isteyenlere nasip etsin dua ederken hayırlısıyla bir evlat diye dua etmeyin dedi bir ablamız tez vakitte hayırlı evlat iste dedi Allahtan nasıl istersen o şekilde dönüt alırsın demişti paylaşmak istedimMaşşalh bize de dua et ne olur, çok ihtiyacım var. Bu ara kendimi çok mutsuz hissediyorum böyle bir haber dünyamı değiştirir. Maşallah sana da cnm Allah tamamını erdirsin tekrardan. Sağlıkla doğsun kuzucuk.
Ama aklında olsun ne zaman ki aman olursa olur dersen o da Allahtan o ay büyük istimal hamile kalırsın yani artık düşünmediğin zamanMaşşalh bize de dua et ne olur, çok ihtiyacım var. Bu ara kendimi çok mutsuz hissediyorum böyle bir haber dünyamı değiştirir. Maşallah sana da cnm Allah tamamını erdirsin tekrardan. Sağlıkla doğsun kuzucuk.
Kesinlikle haklısın... İnşallah.Ama aklında olsun ne zaman ki aman olursa olur dersen o da Allahtan o ay büyük istimal hamile kalırsın yani artık düşünmediğin zamanBana öyle oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?