5 günde belli olmaz tabi çok erken 12 14 gün sonra belli olur ancak
Bide yazmayı unutmuşum doktor yumurtan çatlamış dedi5 günde belli olmaz tabi çok erken 12 14 gün sonra belli olur ancak
Nezaman için dedi canımBide yazmayı unutmuşum doktor yumurtan çatlamış dedi
Nezaman gittin doktora dediğin ilişki günümüZamanla ilgili birşey demedi, ultrasonda bakınca çatlamış yumurtan dedi
İlişki kısmı bi 21 nisan bi 26 nisan, doktora gitme 30 nisan bugünNezaman gittin doktora dediğin ilişki günümü
Bu gün dediyse değerlendir inşallah tutar canımİlişki kısmı bi 21 nisan bi 26 nisan, doktora gitme 30 nisan bugün
İnşallah hayırlısı ne ise o olsun bakalımBu gün dediyse değerlendir inşallah tutar canım
Rica ederim sen bu günü ve diğer üç günü değerlendir canım boş geçme inşallah alırsın hayırlı haberiİnşallah hayırlısı ne ise o olsun bakalımteşekkür ederim ilginiz için
En az 12 gün ilişkiden sonraCok erken yapmışsın testi en az 14 gün gerek sabret ☺
Evet haklısınız ben çok aceleci davrandımEn az 12 gün ilişkiden sonra
Yani benim tek ilişki ile olmuştu 12 gün sonra çıktı
Hatta 10.cu gün testte bekleyince silik çizgi görmüştüm 11.ci gün silik çizgi belirginleşti az daha 12.ci gün kanda 63 çıkt
Maşallah cnm demek ki kimisinde erken olabiliyorEn az 12 gün ilişkiden sonra
Yani benim tek ilişki ile olmuştu 12 gün sonra çıktı
Hatta 10.cu gün testte bekleyince silik çizgi görmüştüm 11.ci gün silik çizgi belirginleşti az daha 12.ci gün kanda 63 çıkt
5 günde değilde en erken 10 gün sonra döllenme tamamlanıp yerleştikten sonra beli oluyorSelam kızlar, adetimden 4 gün önce belde ve kasıklarda şiddetli ağrı çektim, bugünde baş dönmesi yaşadım, yaklaşıkta 5 gün önce birliktelik yaşadım. İdrar testi hep negatif çıktı ama baş dönme olunca şüphelenip kan testi verdim oda negatif çıktı. Sizce hamile kalma ihtimali var mı? Yani acaba daha erken diye mi sonuç negatif çıkıyor? Kafamda deli sorularrrrrrr
Hep düzenli miydi adetiniz?Adetim 5 gün gecikti. İdrar testi ise negatif. 7 yıldır çocuk istiyoruz. İlk defa adetim bu kadar gecikti. Ümitlenmek istemiyorum ama acaba mı demekten de kendimi alamıyorum. Ne diyorsunuz kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?