Hamile miyim???

beray1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2020
391
266
103
Selam kızlar, adetimden 4 gün önce belde ve kasıklarda şiddetli ağrı çektim, bugünde baş dönmesi yaşadım, yaklaşıkta 5 gün önce birliktelik yaşadım. İdrar testi hep negatif çıktı ama baş dönme olunca şüphelenip kan testi verdim oda negatif çıktı. Sizce hamile kalma ihtimali var mı? Yani acaba daha erken diye mi sonuç negatif çıkıyor? Kafamda deli sorularrrrrrr

5 günde belli olmaz tabi çok erken 12 14 gün sonra belli olur ancak

Zamanla ilgili birşey demedi, ultrasonda bakınca çatlamış yumurtan dedi

Cok erken yapmışsın testi en az 14 gün gerek sabret

İnşallah hayırlısı ne ise o olsun bakalım teşekkür ederim ilginiz için
Rica ederim sen bu günü ve diğer üç günü değerlendir canım boş geçme inşallah alırsın hayırlı haberi

Cok erken yapmışsın testi en az 14 gün gerek sabret ☺
En az 12 gün ilişkiden sonra
Yani benim tek ilişki ile olmuştu 12 gün sonra çıktı

Hatta 10.cu gün testte bekleyince silik çizgi görmüştüm 11.ci gün silik çizgi belirginleşti az daha 12.ci gün kanda 63 çıkt

Evet haklısınız ben çok aceleci davrandım

Maşallah cnm demek ki kimisinde erken olabiliyor Bende 16. Günde cıkmıstı

5 günde değilde en erken 10 gün sonra döllenme tamamlanıp yerleştikten sonra beli oluyor

Adetim 5 gün gecikti. İdrar testi ise negatif. 7 yıldır çocuk istiyoruz. İlk defa adetim bu kadar gecikti. Ümitlenmek istemiyorum ama acaba mı demekten de kendimi alamıyorum. Ne diyorsunuz kızlar

Adetim 5 gün gecikti. İdrar testi ise negatif. 7 yıldır çocuk istiyoruz. İlk defa adetim bu kadar gecikti. Ümitlenmek istemiyorum ama acaba mı demekten de kendimi alamıyorum. Ne diyorsunuz kızlar
Hep düzenli miydi adetiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…