- 1 Mayıs 2020
- 718
- 3.360
- 28
- 33
Evet, kendimi bildim bileli adetim hep gününde olurduHep düzenli miydi adetiniz?
Hadi inşallah güzel haber alırsın :)Evet, kendimi bildim bileli adetim hep gününde olurdu
Canım var mı bi gelişme ??İnşallah
Dün kırmızı kan geldi çok korktum. Bugün akşam hastanede test yaptıracamCanım var mı bi gelişme ??
Benimde şuan öyle ya acaba adet mi oldum yerleşme mi?Dün kırmızı kan geldi çok korktum. Bugün akşam hastanede test yaptıracam
Benim adetim gecikeli 9 gün oldu. Dün kanama oldu az miktarda ama bugün yok. Tüm gün uzandım. Oturmadım bile hiç sürekli uzandım. Belki ondandır. Şimdi birazdan kan testine gideceğim hastaneye bakalım her şey belli olur o zamanBenimde şuan öyle ya acaba adet mi oldum yerleşme mi?
Benim araştırdığım kadarıyla devamlılık arz eden bir kanama yoksa korkulacak bişi yokmuş ama tabiki doktora görünmek lazım. Yerleşme kanaması da olabilir başka kaynaklı bi kanama da olabilirBenimde şuan öyle ya acaba adet mi oldum yerleşme mi?
Benim yoğun geliyor tıpkı adet gibiBenim araştırdığım kadarıyla devamlılık arz eden bir kanama yoksa korkulacak bişi yokmuş ama tabiki doktora görünmek lazım. Yerleşme kanaması da olabilir başka kaynaklı bi kanama da olabilir
Canım sonuç ne oldu merak ettimBenim araştırdığım kadarıyla devamlılık arz eden bir kanama yoksa korkulacak bişi yokmuş ama tabiki doktora görünmek lazım. Yerleşme kanaması da olabilir başka kaynaklı bi kanama da olabilir
Evet ilk başta kese görünmüyor ama kan pozitif çıkan idrara kan testi yapması lazım. Keşke kendi isteseymiş. Benim idrarım negatif çıkmasına rağmen sırf belirtim var diye kan testi istedi doktorKizlar inanamiyicaksiniz ama gercek
Dun arkadasim ozel bi hastaneye gitti evde iki kere idrar testi yapti ve pozitif cikti biz haftalik dusunurken doktor once yok dedi sonra 5 gunluk dedi kan testi yapmamis sadece ultrasonla keseye bakmaya calismis kese gorunmuyor haftaya persembe gunu gel demis saka gibi bi tane ilac yazmis arkadasimi gondermis 5 gunluk gebelik mi olur ya doktorlar iliskiden 7 10 gun sonra belli olur diyo bu doktorsa 5 gunluk dedi saka gibi degil mi ya
Soyledim keske isteseymissin bidaha oraya gitme dedim daha 20 yasinda ve 1 aylik evli acemi yaniEvet ilk başta kese görünmüyor ama kan pozitif çıkan idrara kan testi yapması lazım. Keşke kendi isteseymiş. Benim idrarım negatif çıkmasına rağmen sırf belirtim var diye kan testi istedi doktor
Hangi özel acaba ya merak ettimSoyledim keske isteseymissin bidaha oraya gitme dedim daha 20 yasinda ve 1 aylik evli acemi yani
Sordum arkdasima da yanlis hatirlamiyorsa Madenlerde FSM ozel hastaneHangi özel acaba ya merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?