- 3 Ocak 2018
- 86
- 91
- 88
- 29
- Konu Sahibi gulsahnursoy
-
Ben yaşadım aynı durumu test yaptım 2.ışaret silik çıktı hamile değilim dedim dr gittim neden regl'i olmadım diye kan testinde gebelik pozitif çıkmıştıKızlar 3 yıldır evliyim çocuk istiyoruz bir türlü olmadı 2 kere kimyasal gebelik gecirdim. Adetim çok düzenli olur 28 günde bir. Yarın adet olmam lazım Perşembe günü peceteye silince gelen kahverengi lekelenmem oldu bende adet olcam sandim ama o günden beri giden gelen yok kasıklarımda ağrım var sanki adet olcakmisim gibi az önce test alıp yaptim yaptığım gibi ikinci çizgi silik bir şekilde belirdi ama daha önceki tecrübelerimizden biz eşimle sevinemedik bile yarın gidip kan vericem bu durumu yaşayıp hamile olanlar var mi
Kan sonucun kaç çıktı pekiBen yaşadım aynı durumu test yaptım 2.ışaret silik çıktı hamile değilim dedim dr gittim neden regl'i olmadım diye kan testinde gebelik pozitif çıkmıştı
Beta hcg 1250 çıkmıştıKan sonucun kaç çıktı peki
Bide silik diyorsun
Yaaa işte sürekli hayal kırıklığı yaşayınca insanın inanası gelmiyorBide silik diyorsunbaya orda işte
Aminnn canım inşallah Allah'ım isteyen herkese nasip etsinGözün aydın inşallah sağ salim kucagina alırsın canım darısı bize inşallah
Peki adetin kaç gün geçince kan verdinBeta hcg 1250 çıkmıştı
3 veya 4 gün olması gerekiyoPeki adetin kaç gün geçince kan verdin
En kesin sonuç kan da çıkıyo3 veya 4 gün olması gerekiyo
Daha önceki kimsayal gebeliklerimde de birinde 20 li birinde 30 lu değerler çıkmıştıEn kesin sonuç kan da çıkıyo
Amiiin inşallah yarın kan sonucuyla netleşir içimiz rahatlarGebesin hayırlı olsun Canım. Gebe olduğun kesin ve net.Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Kimsayal gebelik ne ki ben onu bilmiyorumDaha önceki kimsayal gebeliklerimde de birinde 20 li birinde 30 lu değerler çıkmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?