Hamile miyim ??

30 gün gecikmedi. 28 günde bir adet oluyorum normalde. Şuan 32. Gün yani 4 gün geçmiş oluyor.
Bugun 30 gün adet olmadım deyince öyle anladım o zaman henüz erken bişey söylemek için geç döllenme de olabılır adetin 10 güne kadar gecikmesi normal sayılır bıraz daha bekleyin

Sizle aynı durumdayım kaç gün geçti ne gebelik ne adet hiç bir belirti yok nasıl oldu acaba durmunuz test yaptınız mı
Yaaa yalnız değilim çok sevindim. :) test yaptım negatif çıkıyor maalesef. Yarın farklı bir markanın gebelik testini alıp yapmayı düşünüyorum. Sizin kaç gün geçti ?

Bugun 30 gün adet olmadım deyince öyle anladım o zaman henüz erken bişey söylemek için geç döllenme de olabılır adetin 10 güne kadar gecikmesi normal sayılır bıraz daha bekleyin
Teşekkür ederim canım :) bekliyorum ama zaman geçmiyor sanki. Sürekli burada yazılanları okuyorum

Yaaa yalnız değilim çok sevindim. :) test yaptım negatif çıkıyor maalesef. Yarın farklı bir markanın gebelik testini alıp yapmayı düşünüyorum. Sizin kaç gün geçti ?
Ben yeni kırmızıları gördüm Canm inşallah senin pozitif çıkar yarın dene şansını Rabbim gönlüne göre versin

Test aldircam ben de kuzum. Elimdekiler hatali mi acaba diye dusunmeye basladim.hangi marka alsak ne dersin fikrin ne?
Certain aldırma kesinlikle tatlım. Bence güzel bir test değil. Bir araştıralım ama aklımda miratech var

Ben miratech hiç onermem. Cok fazla gordum hatali ama.
Tamam canım ben sabah erkenden gidip test alacağım eczaneye sorayım. Onun önerdiği ne ise sana da söylerim. Ben etiketlemeyi bilmiyorum. Baktım genel olarak o ikisinin adı yazıyor.

Ay bu gebelik belirtisidir inşallah:)) geceleri sanki 3 gündür yemek yememiş gibi çıldırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…