- 4 Eylül 2020
- 2.536
- 1.719
- 83
- Konu Sahibi gamzelim1414
-
Bugun 30 gün adet olmadım deyince öyle anladım o zaman henüz erken bişey söylemek için geç döllenme de olabılır adetin 10 güne kadar gecikmesi normal sayılır bıraz daha bekleyin30 gün gecikmedi. 28 günde bir adet oluyorum normalde. Şuan 32. Gün yani 4 gün geçmiş oluyor.
Yaaa yalnız değilim çok sevindim. :) test yaptım negatif çıkıyor maalesef. Yarın farklı bir markanın gebelik testini alıp yapmayı düşünüyorum. Sizin kaç gün geçti ?Sizle aynı durumdayım kaç gün geçti ne gebelik ne adet hiç bir belirti yok nasıl oldu acaba durmunuz test yaptınız mı
Teşekkür ederim canım :) bekliyorum ama zaman geçmiyor sanki. Sürekli burada yazılanları okuyorumBugun 30 gün adet olmadım deyince öyle anladım o zaman henüz erken bişey söylemek için geç döllenme de olabılır adetin 10 güne kadar gecikmesi normal sayılır bıraz daha bekleyin
Ben yeni kırmızıları gördüm CanmYaaa yalnız değilim çok sevindim. :) test yaptım negatif çıkıyor maalesef. Yarın farklı bir markanın gebelik testini alıp yapmayı düşünüyorum. Sizin kaç gün geçti ?
Âmin canım hepimizin gönlüne göre versin inşaAllahBen yeni kırmızıları gördüm Canminşallah senin pozitif çıkar yarın dene şansını Rabbim gönlüne göre versin
Test aldircam ben de kuzum. Elimdekiler hatali mi acaba diye dusunmeye basladim.hangi marka alsak ne dersin fikrin ne?Teşekkür ederim canım :) bekliyorum ama zaman geçmiyor sanki. Sürekli burada yazılanları okuyorum
Certain aldırma kesinlikle tatlım. Bence güzel bir test değil. Bir araştıralım ama aklımda miratech varTest aldircam ben de kuzum. Elimdekiler hatali mi acaba diye dusunmeye basladim.hangi marka alsak ne dersin fikrin ne?
Miratech o kadar cok hatalı pozitif veriyor kiCertain aldırma kesinlikle tatlım. Bence güzel bir test değil. Bir araştıralım ama aklımda miratech var
HmmmMiratech o kadar cok hatalı pozitif veriyor ki
Beni etiketler misin konu bulursan. Predictor guvenilir diye biliyorum.Hmmmilk defa bu kadar gecikme yaşadım. Testleri pek araştırmadım. Kadınlar kulübü sayfasında buna dair konu açılmış istersen inceleyip tekrar konuşalım :)
Miratech ve predictor önermişler kuzum.Miratech o kadar cok hatalı pozitif veriyor ki
Ben miratech hiç onermem. Cok fazla gordum hatali ama.Miratech ve predictor önermişler kuzum.
Tamam canım ben sabah erkenden gidip test alacağım eczaneye sorayım. Onun önerdiği ne ise sana da söylerim. Ben etiketlemeyi bilmiyorum. Baktım genel olarak o ikisinin adı yazıyor.Ben miratech hiç onermem. Cok fazla gordum hatali ama.
Esim sabah alacak bana. Almis olur sen alana kadar.Tamam canım ben sabah erkenden gidip test alacağım eczaneye sorayım. Onun önerdiği ne ise sana da söylerim. Ben etiketlemeyi bilmiyorum. Baktım genel olarak o ikisinin adı yazıyor.
Ay bu gebelik belirtisidir inşallah:)) geceleri sanki 3 gündür yemek yememiş gibi çıldırıyorumİnşaAllah yerleşme kanamasıdır canım :) olmamana sevindim. Ben de daha olmadım ama karnımda ve kasıklarımda kramplar oluyor ve mide bulantısı başladı. Bir de çok acıkıyorum:) gece kalkıp bir şeyler yedim :)
Yapınca yaz olur mu kuzum :)Esim sabah alacak bana. Almis olur sen alana kadar.
Bana da öyle oldu dün gece :)Ay bu gebelik belirtisidir inşallah:)) geceleri sanki 3 gündür yemek yememiş gibi çıldırıyorum
Sen de yaz. Insallah pozitif haberleriyle geliriz.Yapınca yaz olur mu kuzum :)
Kizlar ben de oyleyim bundan 10 gun once de basim yastıktan kalkmiyordu. Yuhum gelir diyip yatan kiz gibiydimBana da öyle oldu dün gece :)
Kizlar ben de oyleyim bundan 10 gun once de basim yastıktan kalkmiyordu. Yuhum gelir diyip yatan kiz gibiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?