- 6 Mart 2019
- 964
- 224
- 103
- 27
- Konu Sahibi gamzelim1414
-
Adet oldunuz mu ?Aaa öyle mi yani parmak testini bile duydum burdaeğer adet olursam ki hayırlısıyla inşallah olmam denerim o zaman. Allah en kısa zamanda isteyen her anne adayına nasip etsin kucağını doldursun inşallah beklemek zor inşallah sizde hayırlı sonuçlar alırsınız.
Hayır canım olmadım daha akıntım varAdet oldunuz mu ?
Nasıl bir akıntı Canım ? Ya benim adetimin gecikmesinin 17nci günü ilk başta beyaz bir akıntı geldi hafif sonra hep sivi renksiz affedersin iç çamaşırım işlanıyor kaç gündür günde 2/3 kere değiştiriyorum . Bügünde bacaklarımda ağrı oldu .. adet mi olucam bilemedim ...Hayır canım olmadım daha akıntım van
Beyaz Krem gibi aynı birde hep ıslak geziyorum dün dışarı çıktım yürürken Bi geldi dedim hasta oldum kendimi sıka sıka geldim eve bi sakatlık çıkar diye hatta geri dönerken ped aldım baktım akıntı. Bugün olmam gerekiyor 28 günde bir oluyorum 30 günü bekleyip öyle test yapacağım ama senin baya geçmiş 17 gün diyorsun hiç test yaptın mı?Nasıl bir akıntı Canım ? Ya benim adetimin gecikmesinin 17nci günü ilk başta beyaz bir akıntı geldi hafif sonra hep sivi renksiz affedersin iç çamaşırım işlanıyor kaç gündür günde 2/3 kere değiştiriyorum . Bügünde bacaklarımda ağrı oldu .. adet mi olucam bilemedim ...
Ben geçen Pazartesi kan verdim negatif doktora gittim Cuma günü dedi kist yok bebekte yok hormonlara bakalım demişti ama özele gitmiştim devlet hastanesinde 2 hafta önce randevu yok diye . Çok pahalı tutuyordu 350 tl hormon testleri bende yaptırmadım . Kendime dedim 20gün sonra gelmezse tekrar test yapıcam adettim düzensiz olduğu icin geç döllenme olmuş olabilir anca .. bide 2-3 gündür kasıkta iğne batırıyorlarmış gibi oluyor başka belirtim yok. Bugün bacaklarım ağrıyor o yüzden merak ettim seni canımBeyaz Krem gibi aynı birde hep ıslak geziyorum dün dışarı çıktım yürürken Bi geldi dedim hasta oldum kendimi sıka sıka geldim eve bi sakatlık çıkar diye hatta geri dönerken ped aldım baktım akıntı. Bugün olmam gerekiyor 28 günde bir oluyorum 30 günü bekleyip öyle test yapacağım ama senin baya geçmiş 17 gün diyorsun hiç test yaptın mı?
Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda benim adetlerim çok şükür düzenlidir 28 dedin mi olurum ay benimde sağ kasığım dan bacağıma çok vuruyor ya dün uyuyamadım ağrıdan başımda çok ağrıyor neden bilemedimBen geçen Pazartesi kan verdim negatif doktora gittim Cuma günü dedi kist yok bebekte yok hormonlara bakalım demişti ama özele gitmiştim devlet hastanesinde 2 hafta önce randevu yok diye . Çok pahalı tutuyordu 350 tl hormon testleri bende yaptırmadım . Kendime dedim 20gün sonra gelmezse tekrar test yapıcam adettim düzensiz olduğu icin geç döllenme olmuş olabilir anca .. bide 2-3 gündür kasıkta iğne batırıyorlarmış gibi oluyor başka belirtim yok. Bugün bacaklarım ağrıyor o yüzden merak ettim seni canım
İnşAllah canım seninde öyle haberleşelimAnladım canım hayırlısı olsun hakkımızda benim adetlerim çok şükür düzenlidir 28 dedin mi olurum ay benimde sağ kasığım dan bacağıma çok vuruyor ya dün uyuyamadım ağrıdan başımda çok ağrıyor neden bilemedimdüzensizse dediğin gibi geç olabilir döllenme inşallah seninledir bebişin
Tamam canım mutlaka haber veririmH
İnşAllah canım seninde öyle haberleşelim
Test yap canım sen yarınTamam canım mutlaka haber veririm
Biraz daha beklemek istiyorum canım olmazsam tabi çıkmazsa stres yaparımTest yap canım sen yarın
Haklısın hep bir hevesle yapıyoruz o zaman beraber bekleyelim Pazartesi’ye kadar destek olalımBiraz daha beklemek istiyorum canım olmazsam tabi çıkmazsa stres yaparım
Bak bu çok iyi olur. Hayırlısı ile olmazsak tabiHaklısın hep bir hevesle yapıyoruz o zaman beraber bekleyelim Pazartesi’ye kadar destek olalım
Sanki azaldı gibi ama belli olmuyorki şimdi böyle derim birazdan gene başlaya bilir adette olabilirim tabi .. ben pek hatırlamıyorum böyle sürekli ıslaklık hissettiğimi benim nerdeyse 2nci adet gelicek .. gelicekse gelsin diyorum artıkBak bu çok iyi olur. Hayırlısı ile olmazsak tabisenin akıntı ne durumda devam ediyormu benim hep adete 3 4 gün kala kesilirdi
Aynen öyle canımSanki azaldı gibi ama belli olmuyorki şimdi böyle derim birazdan gene başlaya bilir adette olabilirim tabi .. ben pek hatırlamıyorum böyle sürekli ıslaklık hissettiğimi benim nerdeyse 2nci adet gelicek .. gelicekse gelsin diyorum artıkne gebelik ne adet olmayınca insan daha bir sinir oluyor ..
Canım nasılsın ben adet oldum daha doğrusu leke gibi geldi ama olucam bence akşama sökülür herhalde ama anlamadım akıntım bu sefer çok fazlaydı göğüslerim de tam anlamıyla acısı grçmefi bir tuhaf olduHaklısın hep bir hevesle yapıyoruz o zaman beraber bekleyelim Pazartesi’ye kadar destek olalım
Canım yerleşme lekesi olmasın dikkat et yinede adet ise bile gelcek ay olur inşAllah.. bende şu an bir şey yok canım dün adet ağrım gibi bir şey vardı ama olmadım Pazartesiyi beklicemCanım nasılsın ben adet oldum daha doğrusu leke gibi geldi ama olucam bence akşama sökülür herhalde ama anlamadım akıntım bu sefer çok fazlaydı göğüslerim de tam anlamıyla acısı grçmefi bir tuhaf olduumarım sendeki bebiş tir
Hadi bakalım canımCanım yerleşme lekesi olmasın dikkat et yinede adet ise bile gelcek ay olur inşAllah.. bende şu an bir şey yok canım dün adet ağrım gibi bir şey vardı ama olmadım Pazartesiyi beklicem
Kızlar ben normalde 27-28 günde bir adet oluyorum. Sat 12 kasım 2020. Karnımda ve kasıklarımda hafif bir rahatsızlık hissi var. Adet olacakmışım gibi ama adete dair bir belirti yok. Göğüs hassasiyeti yok. Kanama hiç yok. İdrarımın rengi koyulaştı. Bu gün 30 gün oldu adet olmadım. Rüyamda da rahmetli annem kızım olacağını söyledi. Test yaptım
bir şey çıkmadı. Sizce hamile olabilir miyim?Kızlar ben normalde 27-28 günde bir adet oluyorum. Sat 12 kasım 2020. Karnımda ve kasıklarımda hafif bir rahatsızlık hissi var. Adet olacakmışım gibi ama adete dair bir belirti yok. Göğüs hassasiyeti yok. Kanama hiç yok. İdrarımın rengi koyulaştı. Bu gün 30 gün oldu adet olmadım. Rüyamda da rahmetli annem kızım olacağını söyledi. Test yaptım bir şey çıkmadı. Sizce hamile olabilir miyi
Bence hamile değilsiniz kramplar üşütme belirtisi adetin gecikmesi ise normal çünkü hava değişimi gün dönümü idrarın rengide koyu olması bazen yiyip içtiklerimizlede alakalı yinede moralini yüksek tutKızlar ben normalde 27-28 günde bir adet oluyorum. Sat 12 kasım 2020. Karnımda ve kasıklarımda hafif bir rahatsızlık hissi var. Adet olacakmışım gibi ama adete dair bir belirti yok. Göğüs hassasiyeti yok. Kanama hiç yok. İdrarımın rengi koyulaştı. Bu gün 30 gün oldu adet olmadım. Rüyamda da rahmetli annem kızım olacağını söyledi. Test yaptım bir şey çıkmadı. Sizce hamile olabilir miyim?
Dua edelim adet olursam haber ederim canımHadi bakalım canımadetim düzenli olduğu için pek zannetmiyorum canım yerleşme olacağını inşallah birdahaki aya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?