Hamile miyim ??

Adet oldunuz mu ?

Hayır canım olmadım daha akıntım van
Nasıl bir akıntı Canım ? Ya benim adetimin gecikmesinin 17nci günü ilk başta beyaz bir akıntı geldi hafif sonra hep sivi renksiz affedersin iç çamaşırım işlanıyor kaç gündür günde 2/3 kere değiştiriyorum . Bügünde bacaklarımda ağrı oldu .. adet mi olucam bilemedim ...

Beyaz Krem gibi aynı birde hep ıslak geziyorum dün dışarı çıktım yürürken Bi geldi dedim hasta oldum kendimi sıka sıka geldim eve bi sakatlık çıkar diye hatta geri dönerken ped aldım baktım akıntı. Bugün olmam gerekiyor 28 günde bir oluyorum 30 günü bekleyip öyle test yapacağım ama senin baya geçmiş 17 gün diyorsun hiç test yaptın mı?

Ben geçen Pazartesi kan verdim negatif doktora gittim Cuma günü dedi kist yok bebekte yok hormonlara bakalım demişti ama özele gitmiştim devlet hastanesinde 2 hafta önce randevu yok diye . Çok pahalı tutuyordu 350 tl hormon testleri bende yaptırmadım . Kendime dedim 20gün sonra gelmezse tekrar test yapıcam adettim düzensiz olduğu icin geç döllenme olmuş olabilir anca .. bide 2-3 gündür kasıkta iğne batırıyorlarmış gibi oluyor başka belirtim yok. Bugün bacaklarım ağrıyor o yüzden merak ettim seni canım

Anladım canım hayırlısı olsun hakkımızda benim adetlerim çok şükür düzenlidir 28 dedin mi olurum ay benimde sağ kasığım dan bacağıma çok vuruyor ya dün uyuyamadım ağrıdan başımda çok ağrıyor neden bilemedim düzensizse dediğin gibi geç olabilir döllenme inşallah seninledir bebişin

H
İnşAllah canım seninde öyle haberleşelim

Bak bu çok iyi olur. Hayırlısı ile olmazsak tabi senin akıntı ne durumda devam ediyormu benim hep adete 3 4 gün kala kesilirdi
Sanki azaldı gibi ama belli olmuyorki şimdi böyle derim birazdan gene başlaya bilir adette olabilirim tabi .. ben pek hatırlamıyorum böyle sürekli ıslaklık hissettiğimi benim nerdeyse 2nci adet gelicek .. gelicekse gelsin diyorum artık ne gebelik ne adet olmayınca insan daha bir sinir oluyor ..

Aynen öyle canım

Haklısın hep bir hevesle yapıyoruz o zaman beraber bekleyelim Pazartesi’ye kadar destek olalım
Canım nasılsın ben adet oldum daha doğrusu leke gibi geldi ama olucam bence akşama sökülür herhalde ama anlamadım akıntım bu sefer çok fazlaydı göğüslerim de tam anlamıyla acısı grçmefi bir tuhaf oldu umarım sendeki bebiş tir

Canım yerleşme lekesi olmasın dikkat et yinede adet ise bile gelcek ay olur inşAllah.. bende şu an bir şey yok canım dün adet ağrım gibi bir şey vardı ama olmadım Pazartesiyi beklicem

Canım yerleşme lekesi olmasın dikkat et yinede adet ise bile gelcek ay olur inşAllah.. bende şu an bir şey yok canım dün adet ağrım gibi bir şey vardı ama olmadım Pazartesiyi beklicem
Hadi bakalım canım adetim düzenli olduğu için pek zannetmiyorum canım yerleşme olacağını inşallah birdahaki aya

Bence hamile değilsiniz kramplar üşütme belirtisi adetin gecikmesi ise normal çünkü hava değişimi gün dönümü idrarın rengide koyu olması bazen yiyip içtiklerimizlede alakalı yinede moralini yüksek tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…