Hamile miyim ??

Uzulme desem de uzuleceksin. Teselli verecek bir cümlem yok. Nasil bir acı oldugunu biliyorum. Allah daha buyuk keder vermesin. Bizim de yüzümüz gülsün insallah.
İnşaAllah tatlım. Senin güzel haberini alırız inşaAllah ben yine olumlu dua edeyim :) hayırlısı olsun inşaAllah. Umudumuzu kesmek yok. Ama çok inandırmışım kendimi vücudum bana oyun oynamış resmen çok kötü bir durum bu.

Insallah gelecek ay aklindan tamamen cikar da bebek tutar.

Hiç umudum yok. Her şey yanılır ama vücut ısısı yanılmaz. Hamile kalsam yukselirdi. Giderek düşüyor. Adet olacagim olsun diye bekliyorum artik.
Merhaba vücut ısısını ilk defa duydum. Benimde 1 günüm var. Sağ kasığım da bacaklarıma vuran bir ağrı aynı adet olacakmışım gibi , başımda bir ağrı göğüslerim de hafif acı ve altım hep ıslakmış gibi bütün belirtiler var ve arada ter basıyor hiç bakmadım ısım kaç dün sabahta terleyerek uyandım ve ben bir kaç yerde belirti olarak ayak üşümesi gördüm ilk defa duydum sizden ve yanılmaz diyorsunuz acaba dedim şimdi

Şöyle ateş basmasi bana da oluyor ama bizim baz aldigimiz sey gun icindeki ates degil. Her sabah ayni saatte uyanir uyanmaz gözünü açar açmaz dil altindan ölçülen ateşle belirleniyor. Adet biter bitmez baslaniyor. Standart vücut isini bu adet sonraki ölçümlerle anliyorsun. Benim 36,3 genelde. Yumurta atılmaya hazirlanirken ates birden düşüyor. 36,0 oluyor bende. Yumurta çatlayınca yani hemen sonraki gün birden yükseliyor. 36,7 oluyor benim. O zaman yumurtladigimi anliyorum. Adet olmaya yakin standart vücut ısım devam ederken birden yukselmeye baslarsa bu bebek oluyor. Giderek düşerse de bu adet olacağım anlamina geliyor. Bu sabah 35,9 cikti. Dun sabah 36,1. Bu sekilde bir mantik. Gun icinde ates basmasi vucut isisi yuksek manasina gelmiyor her zaman. Boyle bir takip niyetimiz varsa adet olursaniz biter bitmez ölçüme başlayın.

Aaa öyle mi yani parmak testini bile duydum burda eğer adet olursam ki hayırlısıyla inşallah olmam denerim o zaman. Allah en kısa zamanda isteyen her anne adayına nasip etsin kucağını doldursun inşallah beklemek zor inşallah sizde hayırlı sonuçlar alırsınız.

Amiin insallah bebek vardir su an sizde. Hic gerek kalmaz ates ölçmeye

Kahverengi leke ile başladı. Hala kahverengi olarak devam ediyor. Bunun devamı regl gibi
Benim bu ay kısmet olmadı inş. Sizinkiler olumlu olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…