- 11 Kasım 2020
- 851
- 504
- 23
- 35
- Konu Sahibi gamzelim1414
-
İnşaAllah kuzum ya inşaAllah :)Sen de yaz. Insallah pozitif haberleriyle geliriz.
Hahahah :)) benim yuhum yokdırKizlar ben de oyleyim bundan 10 gun once de basim yastıktan kalkmiyordu. Yuhum gelir diyip yatan kiz gibiydim
Canım test yaptın mı ?İnşaAllah kuzum ya inşaAllah :)
Benim negatif moralim aşırı derecede bozulduKizlar ben de oyleyim bundan 10 gun once de basim yastıktan kalkmiyordu. Yuhum gelir diyip yatan kiz gibiydim
Benim de negatif cikti sabah. Atesim de giderek düşüyor. Gebelik olsa yukselirdi. 35.9'a indi atesim. Adet olmadim ben de.Benim negatif moralim aşırı derecede bozulduağlamak üzereyim. Adet de olmadım
Ben oldum kuzum. Moralim çok bozuk çok ağladım bu gün.Benim de negatif cikti sabah. Atesim de giderek düşüyor. Gebelik olsa yukselirdi. 35.9'a indi atesim. Adet olmadim ben de.
İnşaAllah senden güzel haber gelir canımBenim de negatif cikti sabah. Atesim de giderek düşüyor. Gebelik olsa yukselirdi. 35.9'a indi atesim. Adet olmadim ben de.
Hiç umudum yok. Her şey yanılır ama vücut ısısı yanılmaz. Hamile kalsam yukselirdi. Giderek düşüyor. Adet olacagim olsun diye bekliyorum artik.İnşaAllah senden güzel haber gelir canım
Uzulme desem de uzuleceksin. Teselli verecek bir cümlem yok. Nasil bir acı oldugunu biliyorum. Allah daha buyuk keder vermesin. Bizim de yüzümüz gülsün insallah.Ben oldum kuzum. Moralim çok bozuk çok ağladım bu gün.(
İnşaAllah tatlım. Senin güzel haberini alırız inşaAllah ben yine olumlu dua edeyim :) hayırlısı olsun inşaAllah. Umudumuzu kesmek yok. Ama çok inandırmışım kendimi vücudum bana oyun oynamış resmen çok kötü bir durum bu.Uzulme desem de uzuleceksin. Teselli verecek bir cümlem yok. Nasil bir acı oldugunu biliyorum. Allah daha buyuk keder vermesin. Bizim de yüzümüz gülsün insallah.
Insallah gelecek ay aklindan tamamen cikar da bebek tutar.İnşaAllah tatlım. Senin güzel haberini alırız inşaAllah ben yine olumlu dua edeyim :) hayırlısı olsun inşaAllah. Umudumuzu kesmek yok. Ama çok inandırmışım kendimi vücudum bana oyun oynamış resmen çok kötü bir durum bu.
İnşaAllah kuzum deneyeceğimInsallah gelecek ay aklindan tamamen cikar da bebek tutar.
Merhaba vücut ısısını ilk defa duydum. Benimde 1 günüm var. Sağ kasığım da bacaklarıma vuran bir ağrı aynı adet olacakmışım gibi , başımda bir ağrı göğüslerim de hafif acı ve altım hep ıslakmış gibi bütün belirtiler var ve arada ter basıyor hiç bakmadım ısım kaç dün sabahta terleyerek uyandım ve ben bir kaç yerde belirti olarak ayak üşümesi gördüm ilk defa duydum sizden ve yanılmaz diyorsunuz acaba dedim şimdiHiç umudum yok. Her şey yanılır ama vücut ısısı yanılmaz. Hamile kalsam yukselirdi. Giderek düşüyor. Adet olacagim olsun diye bekliyorum artik.
Şöyle ateş basmasi bana da oluyor ama bizim baz aldigimiz sey gun icindeki ates degil. Her sabah ayni saatte uyanir uyanmaz gözünü açar açmaz dil altindan ölçülen ateşle belirleniyor. Adet biter bitmez baslaniyor. Standart vücut isini bu adet sonraki ölçümlerle anliyorsun. Benim 36,3 genelde. Yumurta atılmaya hazirlanirken ates birden düşüyor. 36,0 oluyor bende. Yumurta çatlayınca yani hemen sonraki gün birden yükseliyor. 36,7 oluyor benim. O zaman yumurtladigimi anliyorum. Adet olmaya yakin standart vücut ısım devam ederken birden yukselmeye baslarsa bu bebek oluyor. Giderek düşerse de bu adet olacağım anlamina geliyor. Bu sabah 35,9 cikti. Dun sabah 36,1. Bu sekilde bir mantik. Gun icinde ates basmasi vucut isisi yuksek manasina gelmiyor her zaman. Boyle bir takip niyetimiz varsa adet olursaniz biter bitmez ölçüme başlayın.Merhaba vücut ısısını ilk defa duydum. Benimde 1 günüm var. Sağ kasığım da bacaklarıma vuran bir ağrı aynı adet olacakmışım gibi , başımda bir ağrı göğüslerim de hafif acı ve altım hep ıslakmış gibi bütün belirtiler var ve arada ter basıyor hiç bakmadım ısım kaç dün sabahta terleyerek uyandım ve ben bir kaç yerde belirti olarak ayak üşümesi gördüm ilk defa duydum sizden ve yanılmaz diyorsunuz acaba dedim şimdi
Aaa öyle mi yani parmak testini bile duydum burdaŞöyle ateş basmasi bana da oluyor ama bizim baz aldigimiz sey gun icindeki ates degil. Her sabah ayni saatte uyanir uyanmaz gözünü açar açmaz dil altindan ölçülen ateşle belirleniyor. Adet biter bitmez baslaniyor. Standart vücut isini bu adet sonraki ölçümlerle anliyorsun. Benim 36,3 genelde. Yumurta atılmaya hazirlanirken ates birden düşüyor. 36,0 oluyor bende. Yumurta çatlayınca yani hemen sonraki gün birden yükseliyor. 36,7 oluyor benim. O zaman yumurtladigimi anliyorum. Adet olmaya yakin standart vücut ısım devam ederken birden yukselmeye baslarsa bu bebek oluyor. Giderek düşerse de bu adet olacağım anlamina geliyor. Bu sabah 35,9 cikti. Dun sabah 36,1. Bu sekilde bir mantik. Gun icinde ates basmasi vucut isisi yuksek manasina gelmiyor her zaman. Boyle bir takip niyetimiz varsa adet olursaniz biter bitmez ölçüme başlayın.
Benim de 4 gün gecikti hep düzenli olurum. 3 kere test yaptım negatifSizle aynı durumdayım kaç gün geçti ne gebelik ne adet hiç bir belirti yok nasıl oldu acaba durmunuz test yaptınız mı
Amiin insallah bebek vardir su an sizde. Hic gerek kalmaz ates ölçmeyeAaa öyle mi yani parmak testini bile duydum burdaeğer adet olursam ki hayırlısıyla inşallah olmam denerim o zaman. Allah en kısa zamanda isteyen her anne adayına nasip etsin kucağını doldursun inşallah beklemek zor inşallah sizde hayırlı sonuçlar alırsınız.
Amin canım aminAmiin insallah bebek vardir su an sizde. Hic gerek kalmaz ates ölçmeye
Yok canım ben 4. Gün hasta oldum. İnşallah senin geç döllenmedirde hamile kalırsınBenim de 4 gün gecikti hep düzenli olurum. 3 kere test yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?