• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hamile miyim?

Iron Butterfly

Sağlıcakla gel minik mucizemm🎉
Pro Üye
Anneler Kulübü
14 Şubat 2021
8.434
22.687
298
Merhaba hanımlar ben yeniyim fakat 2 3 senedir tedavi görüyorum bebek için şimdide çapada tedavi görüyorum aşılama sürecim başladı ve bugün aşılamanın 11.cı günü pazartesi idrar testi yapsam sonuç alabilirmisin yardımcı olur musunuz

Daha doğru bir sonuç için beklesen iyi olur. Allah gönlüne göre versin inşallah.

Yumurtlamadan 17gün sonra kesin sonuc alınıyor diye biliyorum
Çapada tedavi görüyorum bende ve dediler ki 12 sonra sizi arayacağız birşey var mı yok mu demek için dendi ve benimde 2ci aşılamam 3 senedir uğraşıyoruz olmuyor eşimde de bende de sorun yok ama sonuçta alamıyoruz yarın yapsam mı yapmasam mı diye 🙄🤔

Çapada tedavi görüyorum bende ve dediler ki 12 sonra sizi arayacağız birşey var mı yok mu demek için dendi ve benimde 2ci aşılamam 3 senedir uğraşıyoruz olmuyor eşimde de bende de sorun yok ama sonuçta alamıyoruz yarın yapsam mı yapmasam mı diye 🙄🤔
Çapada tedavi görüyorum bende ve dediler ki 12 sonra sizi arayacağız birşey var mı yok mu demek için dendi ve benimde 2ci aşılamam 3 senedir uğraşıyoruz olmuyor eşimde de bende de sorun yok ama sonuçta alamıyoruz yarın yapsam mı yapmasam mı
Allah gönlünüze göre versin inşallah aklında kalacağına yap

Siz geçtiniz mi acaba bu aşamalardan güzel sonuç alma şansınız oldu mu nasıl hisler yaşadınız acaba bu zamanlar da

Merhaba hanımlar ben yeniyim fakat 2 3 senedir tedavi görüyorum bebek için şimdide çapada tedavi görüyorum aşılama sürecim başladı ve bugün aşılamanın 11.cı günü pazartesi idrar testi yapsam sonuç alabilirmisin yardımcı olur musunuz
Bende aşılama oldum bu ayın 1 inde yarın kan tahlili vericem sizin çatlatma da büyük bı ihtimal aşılamadan 36 saat önceye denk geldi yani çatlama iğnesinin etkisi 10 günden sonra geciyor diyor internette siz yarın erken gebelik testi yapın isterseniz

Bende aşılama oldum bu ayın 1 inde yarın kan tahlili vericem sizin çatlatma da büyük bı ihtimal aşılamadan 36 saat önceye denk geldi yani çatlama iğnesinin etkisi 10 günden sonra geciyor diyor internette siz yarın erken gebelik testi yapın isterseniz
Bende bu ay yaptırdım ve yarın 12.ci günüm olacak kasıklarım ve belim çok ağrıyo iştakım da keza biraz açıldı gibi ama umud etsem mi yoksa etmesem mi bilemedim ve bende sayfanıza katılıp destek almak istedim

Bende bu ay yaptırdım ve yarın 12.ci günüm olacak kasıklarım ve belim çok ağrıyo iştakım da keza biraz açıldı gibi ama umud etsem mi yoksa etmesem mi bilemedim ve bende sayfanıza katılıp destek almak istedim
Bunlar bazen psikolojikte olabiliyor aslında hiç belirti göstermeden hamile olanlarda var biliyorum 15 gün sonlara doğru gecmiyo ben bugün iki test birden yaptım yarın randevum olmasına rağmen anlayabiliyorum sizi inşallah umduğumuz gibi olur herşey😊🤲

Haklisiniz dogru diyorsunuzda capata tedavisi nasil uygulaniyor merak ettim do

Haklisiniz dogru diyorsunuzda capata tedavisi nasil uygulaniyor merak ettim dogrusu

Bunlar bazen psikolojikte olabiliyor aslında hiç belirti göstermeden hamile olanlarda var biliyorum 15 gün sonlara doğru gecmiyo ben bugün iki test birden yaptım yarın randevum olmasına rağmen anlayabiliyorum sizi inşallah umduğumuz gibi olur herşey😊🤲
Çok teşekkür ederim Rabbim hepimizin kalbinden geçeni versin 😇😍

Haklisiniz dogru diyorsunuzda capata tedavisi nasil uygulaniyor merak ettim dogrusu
Önce size önem veriyorlar dahiliye psiyatri hormon testleri vs.
İnşallah canım benim amin 😊🤲🥰
Bugün regli gibi kanaman oldu halada devam ediyor bu tutmadığını ve regli olduğumu işaret ediyor değil mi ama çamaşırımda birşey yok peçetede pembemsi renk oluşuyor sadece bilginiz var mı acaba ? Bu konuda da yardımcı olabilir misiniz ?

Back
X