Gebeliğe Hazırlık Hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mariacosmin

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Haziran 2022
1
0
1
22
Merhaba arkadaşlar ben 4 aylık evliyim ve 3 adet geçirdim 4.cusune ise 5 gün var yaklasik olarak 8 gündür de ara sıra kasik ağrısı bunun yanı sıra göğsümde hassasiyet Memelerimde damarlarlar gözüküyor midem dolu gibi bulanıyor mu bulanmıyor mu anlamıyorum acaba hamile olabilir miyim

Korunmuyorsanız ihtimal var ancak hormonlarla alakalı da olabilir. Kendinizi boş yere strese sokmamak için en güzeli adet tarihiniz geçtikten snra test yapmak. Doktora bile gitseniz önce bi 10 gün geçsin öyle gel, diyor

Adetinize 5 gün var demişsiniz mide bulantısı psikolojik çünkü bunlar için çok erken beta HCG daha yeni kanınız da yükseliyor yani bu belirtiler erken ama göğüs ağrısı bilemedim olabilir isterseniz yarın bı kan tahlili verin

Merhaba bende de günlerce süren kasık ağrısı var adete bir hafta var ve tüm bunların yanında hasta oldum boğazlarım ağrıyor ve vücudum bitkin halsiz göğüsler de acı ağrı yok ama çok da unutlanmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…