Ilk defa duydum halende gidiyorum bazen acilden direk veriyorum kan hastanelerdin icinde aile hekimligi bolumu var oraya gidince gebelik.icn direk kan aliyolarİlla Bi hastalığın olması gerekiyormuş. Yoksa devlet hastanesi yasaklamış
Canım erken olmadı benim normal adet gününde geldi evet doktorlar kesinlikle yoğun kanama olmaz diyorlar ama bildiğin regl kanaması gidiybi hiç bir fark yoktu hatta o zmn doktoruma da sölemiştim nasıl hamile olabilirim ki ben regl oldm die az bi kanaman olmuştur regl sanmışsındır dedi yok dedm baya geldi 7 günde sürdü die sen yanlış hatırlıyorsundur demiştiMerhaba ben bir şey danışabilir miyim size, ben 4 temmuzda döngümün 10. Gününde ovülasyon testinde pik gördüm sonraki 5. gün kanamam başladı başta leke gibiydi sonra kanamaya çevirdi lekelenme şeklinde bitti doktora yazdığımda adet dedi ama hayatımda hiç böyle erken olmadı adetim. Normalde 7 gün sürer üç buçuk günde bitti. Üstüne görmeyi araştırdığımda doktorlar hep lekelenme şeklind eve adetten 2-3 gün önce demişler. Sizin üstüne görme serüveniniz nasıl oldu acaba, Allah bağışlasın evladınızı
Canım erken olmadı benim normal adet gününde geldi evet doktorlar kesinlikle yoğun kanama olmaz diyorlar ama bildiğin regl kanaması gidiybi hiç bir fark yoktu hatta o zmn doktoruma da sölemiştim nasıl hamile olabilirim ki ben regl oldm die az bi kanaman olmuştur regl sanmışsındır dedi yok dedm baya geldi 7 günde sürdü die sen yanlış hatırlıyorsundur demiştiısrar etmedm o zmn bende çünkü emindim şuan 9 yaşında maşallah 2. gebeliğimde böyle bir durum olmadı ama 3 gün gecikti test yaptm pozitifti 17 haftalıkken kaybettim be yazıkki
Aynen öle insan ne yaşadığını ne gördüğünü bilmez mi hiçAnladım. Doktorlar bazen her kadının her vücudun farklı olduğunu göz önüne almıyorlar sanırım bilemiyorumsiz yaşamışsınız öyle değildir demişler yani
Kaybınız için de baş sağlığı dilerim, inşallah istiyorsanız en yakın zamanda hayırlı bir kardeş gelir evladınıza, size bağışlamasını dilerim tekrar teşekkürler dönüşünüz için
Maalesef burda öyle söyleyip gönderiyorlarIlk defa duydum halende gidiyorum bazen acilden direk veriyorum kan hastanelerdin icinde aile hekimligi bolumu var oraya gidince gebelik.icn direk kan aliyolar
Aynen öle insan ne yaşadığını ne gördüğünü bilmez mi hiç
Çok teşekkür ederim evet istiyoruz rabbim tez zamanda bebek bekleyen herkese nasip etsin hayırlısıyla
Kızlar merhaba. 5 gün önce cinsel iliski yaşadım. Ve hamile olma ihtimalim var olduğunu düşünerek bugün eczaneceden bir test aldım ve yaptım. Sonuç eklediğim görselde mevcut.Daha önce hiç deneyimim yok. Olursa ilk hamileliğim. Bu konuda deneyimli anne ve adaylarının yorumlarını bekliyorum. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın. Eki Görüntüle 3097772
Canm tekrar bir test yapsan belki test bozuktrMaalesef burda öyle söyleyip gönderiyorlar
Teşekkür ederimİshalim, midem bulanıyor diye acile gidip gebelik şüphemde var derseniz kan testi yaparlarSonuçta ilaç yazacak gebelik varsa ona göre yazar yoksa ona göre yazar
Bende de bugün Ali cengiz oyunu bitmiyordu
Yarın sabah ilk işim yapmakCanm tekrar bir test yapsan belki test bozuktr
Haberini bekliyorz cnm ilk idrarla yapmaya calisYarın sabah ilk işim yapmak
Haberini bekliyorz cnm ilk idrarla yapmaya calis
Dün test yaptığımda da böyle oldubesbelli hayalet çizgi var ama bahsettigin 5gün önceki ilişkiyle alakası yok imkansız 5günde spermlerle yumurta anca karşılaşir. 15gün öncesinde yine ilişki olduysa buda üstüne görmedir ve hamilesinizdir. tabi testte bi ihtimal bozuk olabilir
dediğim gibi 2hafta öncede ilişki oldumu? olduysa bence hamilesinnDün test yaptığımda da böyle oldu
Evet oldudediğim gibi 2hafta öncede ilişki oldumu? olduysa bence hamilesinn
Gebelik var cnm kan ver bnceEki Görüntüle 3097965
Kızlar sabah ilk idrarla yaptığım test.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?