Hamile Miyim?

İlla Bi hastalığın olması gerekiyormuş. Yoksa devlet hastanesi yasaklamış
Ilk defa duydum halende gidiyorum bazen acilden direk veriyorum kan hastanelerdin icinde aile hekimligi bolumu var oraya gidince gebelik.icn direk kan aliyolar

Canım erken olmadı benim normal adet gününde geldi evet doktorlar kesinlikle yoğun kanama olmaz diyorlar ama bildiğin regl kanaması gidiybi hiç bir fark yoktu hatta o zmn doktoruma da sölemiştim nasıl hamile olabilirim ki ben regl oldm die az bi kanaman olmuştur regl sanmışsındır dedi yok dedm baya geldi 7 günde sürdü die sen yanlış hatırlıyorsundur demişti ısrar etmedm o zmn bende çünkü emindim şuan 9 yaşında maşallah 2. gebeliğimde böyle bir durum olmadı ama 3 gün gecikti test yaptm pozitifti 17 haftalıkken kaybettim be yazıkki

Anladım. Doktorlar bazen her kadının her vücudun farklı olduğunu göz önüne almıyorlar sanırım bilemiyorum siz yaşamışsınız öyle değildir demişler yani

Kaybınız için de baş sağlığı dilerim, inşallah istiyorsanız en yakın zamanda hayırlı bir kardeş gelir evladınıza, size bağışlamasını dilerim tekrar teşekkürler dönüşünüz için

Aynen öle insan ne yaşadığını ne gördüğünü bilmez mi hiç

Çok teşekkür ederim evet istiyoruz rabbim tez zamanda bebek bekleyen herkese nasip etsin hayırlısıyla

Cinsel ilişkiden 5 gün sonra hamilelik olmaz
Kanda çıkması için en az 10-15 gün, kaset testte çıkması için reglinin geçmesi gerekiyor

İshalim, midem bulanıyor diye acile gidip gebelik şüphemde var derseniz kan testi yaparlar Sonuçta ilaç yazacak gebelik varsa ona göre yazar yoksa ona göre yazar

Bende de bugün Ali cengiz oyunu bitmiyordu

Bir sene boyunca her ay iki üç test yapıyordum istiyorsanız inşallah tez zamanda olur ama bana test bozuk gibi geldi çünkü silik çizgi dağınık ve çok yakın koyu çizgiye bence bir kaç gün bekleyin reglinize varsa çünkü korunmasız ilişkiden enaz on gün sonra rahimde dollenir yumurta öyle geçer idrara kana

besbelli hayalet çizgi var ama bahsettigin 5gün önceki ilişkiyle alakası yok imkansız 5günde spermlerle yumurta anca karşılaşir. 15gün öncesinde yine ilişki olduysa buda üstüne görmedir ve hamilesinizdir. tabi testte bi ihtimal bozuk olabilir

Dün test yaptığımda da böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…