Hamile Miyim?

Tamam
Tamam teşekkür ederim.

O maşallah demek ki düşünmemek gerekiyomuş ne güzel şu 1 kere ilişkiyle ben de kalsam süper olurdu ama okumadığım yazı kalmadı tutamıyorım kendimi
İşte şuan bende aynıyım incir kürü denedim hatta bu ay yine tık yok sanırım yalandan amaann düşünmüyorum da denmio ki insan kendini kandıramıyo

İşte şuan bende aynıyım incir kürü denedim hatta bu ay yine tık yok sanırım yalandan amaann düşünmüyorum da denmio ki insan kendini kandıramıyo
Bende bu ay hem eşime hem kendime vitamin aldım bakalım hala bi ümit belki adet olmam diyorum bata 5 gün kaldı

Valla oluyosa etkisi adet olmamam lazım öyle bişey olursa zaten direk neler kullandığımı paylaşıcam
Ayy hadi inşallah incir kürü çok iyi geliyo dediler de düzenli kullanamadm çünkü midem bulanıo zeytin yağını hiç sevmediğim için önümüzdeki ay düzgün kullanmaya çalışıcam

Ayy hadi inşallah incir kürü çok iyi geliyo dediler de düzenli kullanamadm çünkü midem bulanıo zeytin yağını hiç sevmediğim için önümüzdeki ay düzgün kullanmaya çalışıcam
Bende kendi kendime dedim bu ay da olmazsa düzenli olarak kullanıcam diye ben polen bal ginseng karışımı almıştım keçiboynuzu özüyle ama zor oluyo tadları kötü ama dedim bu ay da olmazsa onlarıda düzenli kullanıcam yumurtlamaya kadar çok istiyorum rabbim nasip eder inşallah benin olursa ilk olucak 1 yıl yeni doldu evliliğim de

Yeniymiş yinede canım ne zamandır düşünüyosun peki gebelik

Yeniymiş yinede canım ne zamandır düşünüyosun peki gebelik
6 aydır cnm yani aslında şöyle evliliğimin ilk ayları bilgisizdim çocuk konusunda ve ilişki tam düzgün olmuyodu son 6 aydır ilişki düzene girdi ve son 4 aydır yumurtlamamı takip ederek ilişkiye dikkat ettim

Peki hiç doktora gittin mi test falan yaptırdın mı

Peki hiç doktora gittin mi test falan yaptırdın mı
Doktora gittim herşey normal dedi 1 sene düzenli ilişki olmalı dedi öncesinde olmaması normal dedi adetlerimde düzenli ama hormon testi falan yaptırmadım kan testi yapıldı ultrasonla alttan muayene oldum sıkıntı yok dedi doktor folic asit verdi ama ben folic asiti 1 ay kullanıp bırakmıştım şimdi son iki aydır kullandım olana kadar da kullanıcam

Anladım canım olur ya inşallah bende kullanıodm folic asidi ama bıraktım bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…