Hamile Miyim?

İyide 5 günde bebek olmaz ki adet gününüz geçti mi adet gununden 5 gun sonra iliskiye girmişseniz ve aradan en az 2 hafta geçmişse olabilir. Testte evet hamilelik görünüyor gibi silik cizgi var ama testin bozuk olma ihtimali de var en sağlıklisi kan vermeniz

Merhaba size bir şey sorabilir miyim acaba?

Bu ay bebek için baya yoğun bir çalışma yaptık eşimle yumurtlama günümü falan gün aşırı değerlendirdik.Adete iki gün kala kan verdim 2.7 çıktı sonra tam adet günümde adet oldum ilk iki gün kahverengi geldi sonra bugün 5. günüm baya adet oldum.Normalde çok fazla kaşık ağrım olur ama hiç ağrım olmadı sadece iki haftadır belim kopuyor Ağrı'dan fazla uzattım kusura bakmayın yani acaba benimde hala hamile olma ihtimalim varmıdır ki?

Valla bilemicem canım ya bi test yapsan aslında daha net sonuç alırsın şuan ne söylesem yalan olur

Valla bilemicem canım ya bi test yapsan aslında daha net sonuç alırsın şuan ne söylesem yalan olur
Adetli iken test yapsam sıkıntı olurmu acaba yada sabah mı yapsam ilk idrar la.Sizde normal adet olmuşsunuz ya hiç belirtiniz olmadı mı?adet olmama rağmen sürekli başım dönüyor anlamadım neler oluyor

Bende bi hafta önceden yaptım gereksiz ama yaptım işte negatif
Stres mi yapıyoruz çok mu kafaya takıyoruz acaba bilemedim ilk gebeliğimde de hamilelik düşünmüyordum hatta doğum kontrol hapı kullanıyordum bide üstüne gördüm 2 aylıkken öğrendim adetim gelmeyince test yapmıştm 2. gebeliğimde de düşünmüyordum o ay sadece 1 kere ilişki oldu onda da hamile kaldım ama şimdi nie olmuo anlamadm

Adetli iken test yapsam sıkıntı olurmu acaba yada sabah mı yapsam ilk idrar la.Sizde normal adet olmuşsunuz ya hiç belirtiniz olmadı mı?adet olmama rağmen sürekli başım dönüyor anlamadım neler oluyor
Valla canım benm gebelikte tek belirtim adet gecikmesi oluo 2 aydan sonra bulantı başlıo sonra geçio öle belim göğsüm kasıklarım ağrımaz adetliyken test yapmak yanıltıcı olabiliyor eğer şüphen varsa kan ver

O maşallah demek ki düşünmemek gerekiyomuş ne güzel şu 1 kere ilişkiyle ben de kalsam süper olurdu ama okumadığım yazı kalmadı tutamıyorım kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…