Teşekkür ederim gideceğim birazdan iGebelik var cnm kan ver bnce
Daha çok yeni gibi değeriniz düşük çıkabilir biraz ama ins zamnla yükselir bizede bildirinTeşekkür ederim gideceğim birazdan i
Tamamdır sonuçları buraya çıkınca ekleyeceğim.Daha çok yeni gibi değeriniz düşük çıkabilir biraz ama ins zamnla yükselir bizede bildirin
Ben şok nasıl yok ya ikisindede cikmistiArkadaşlar maalesef negatif Eki Görüntüle 3098058
Bende anlamadımBen şok nasıl yok ya ikisindede cikmisti
Merhaba size bir şey sorabilir miyim acaba?Canım erken olmadı benim normal adet gününde geldi evet doktorlar kesinlikle yoğun kanama olmaz diyorlar ama bildiğin regl kanaması gidiybi hiç bir fark yoktu hatta o zmn doktoruma da sölemiştim nasıl hamile olabilirim ki ben regl oldm die az bi kanaman olmuştur regl sanmışsındır dedi yok dedm baya geldi 7 günde sürdü die sen yanlış hatırlıyorsundur demiştiısrar etmedm o zmn bende çünkü emindim şuan 9 yaşında maşallah 2. gebeliğimde böyle bir durum olmadı ama 3 gün gecikti test yaptm pozitifti 17 haftalıkken kaybettim be yazıkki
Tabi buyrunMerhaba size bir şey sorabilir miyim acaba?
Valla şaşırdım nasıl olurda bütün testlerde pozitif çıkar hepsi nasıl bozuk olabilirArkadaşlar maalesef negatif Eki Görüntüle 3098058
İnanın bende anlayamadım büyük Bi beklenti içerisindeydim ve hayal kırıklığı yaşadımValla şaşırdım nasıl olurda bütün testlerde pozitif çıkar hepsi nasıl bozuk olabilir
Tabi buyrun
Kanamadan sonra neden test yaptınız merak ettim belirtiniz mi vardı?Evet oldu
Valla bilemicem canım ya bi test yapsan aslında daha net sonuç alırsın şuan ne söylesem yalan olurBu ay bebek için baya yoğun bir çalışma yaptık eşimle yumurtlama günümü falan gün aşırı değerlendirdik.Adete iki gün kala kan verdim 2.7 çıktı sonra tam adet günümde adet oldum ilk iki gün kahverengi geldi sonra bugün 5. günüm baya adet oldum.Normalde çok fazla kaşık ağrım olur ama hiç ağrım olmadı sadece iki haftadır belim kopuyor Ağrı'dan fazla uzattım kusura bakmayın yani acaba benimde hala hamile olma ihtimalim varmıdır ki?
Üzüldüm canım ya bgn bende yaptım test tekrar 4 gün var aceleci davranıyorum sanırım yine negatifİnanın bende anlayamadım büyük Bi beklenti içerisindeydim ve hayal kırıklığı yaşadım
Bende bi hafta önceden yaptımÜzüldüm canım ya bgn bende yaptım test tekrar 4 gün var aceleci davranıyorum sanırım yine negatif
Adetli iken test yapsam sıkıntı olurmu acaba yada sabah mı yapsam ilk idrar la.Sizde normal adet olmuşsunuz ya hiç belirtiniz olmadı mı?adet olmama rağmen sürekli başım dönüyor anlamadım neler oluyorValla bilemicem canım ya bi test yapsan aslında daha net sonuç alırsın şuan ne söylesem yalan olur
Stres mi yapıyoruz çok mu kafaya takıyoruz acaba bilemedimBende bi hafta önceden yaptımgereksiz ama yaptım işte negatif
Valla canım benm gebelikte tek belirtim adet gecikmesi oluoAdetli iken test yapsam sıkıntı olurmu acaba yada sabah mı yapsam ilk idrar la.Sizde normal adet olmuşsunuz ya hiç belirtiniz olmadı mı?adet olmama rağmen sürekli başım dönüyor anlamadım neler oluyor
O maşallah demek ki düşünmemek gerekiyomuş ne güzel şu 1 kere ilişkiyle ben de kalsam süper olurduStres mi yapıyoruz çok mu kafaya takıyoruz acaba bilemedimilk gebeliğimde de hamilelik düşünmüyordum hatta doğum kontrol hapı kullanıyordum bide üstüne gördüm 2 aylıkken öğrendim adetim gelmeyince test yapmıştm 2. gebeliğimde de düşünmüyordum o ay sadece 1 kere ilişki oldu onda da hamile kaldım ama şimdi nie olmuo anlamadm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?