Hamile miyim ?

Zehra Dnc

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2021
37
12
18
29
Merhaba kızlar size bir sorum olacak bu ay çocuk düşündüğümüz için korunmadik yumurtalama tarihlerini değerlendirdik ve üstünden 5 gün geçti göğüs uclarimda ciddi hassasiyet var ve ilişkiden 24 saat sonra kasik ve bel ağrılarım oldu sonraki gün geçmişti 4. Gün tekrar başladı ve devam ediyor. biliyorum şu an gebelik için çok erken bir zaman ama insan merak ediyor bu durumu yasayan var mı gebe olma ihtimalim var mı sizce

Merhaba kızlar size bir sorum olacak bu ay çocuk düşündüğümüz için korunmadik yumurtalama tarihlerini değerlendirdik ve üstünden 5 gün geçti göğüs uclarimda ciddi hassasiyet var ve ilişkiden 24 saat sonra kasik ve bel ağrılarım oldu sonraki gün geçmişti 4. Gün tekrar başladı ve devam ediyor. biliyorum şu an gebelik için çok erken bir zaman ama insan merak ediyor bu durumu yasayan var mı gebe olma ihtimalim var mı sizce
En doğrusu takvimde izlediğiniz tarihe göre 1 hafta sonrasına bir test yapın. Testinizde çift çizgi silik bile çıksa bir gebelik oluşuyor anlamına gelebilir. Zaten doktorlar bu tarihlerden önce kesin bir şey söylemeyi doğru bulmazlar. Ama kendi tecrübemle 1 haftalık olduğunu düşündüğüm zaman kasıklarımda bir hareketlilik hissetmiştim. 2 hafta aralıklarla test yapıp doktora öyle gitmiştim.

Kasık bel ağrısı gebelik ile bağlantılı değil yani bu kadar erken başlamıyor. Göğüslerime özellikle sadece dokunduğumda ucu sızlıyordu ve ara ara oluyordu.

En doğrusu takvimde izlediğiniz tarihe göre 1 hafta sonrasına bir test yapın. Testinizde çift çizgi silik bile çıksa bir gebelik oluşuyor anlamına gelebilir. Zaten doktorlar bu tarihlerden önce kesin bir şey söylemeyi doğru bulmazlar. Ama kendi tecrübemle 1 haftalık olduğunu düşündüğüm zaman kasıklarımda bir hareketlilik hissetmiştim. 2 hafta aralıklarla test yapıp doktora öyle gitmiştim.
Çok teşekkür ederim en iyisi bir hafta olduğunda test yapayım negatif görsem bile en azından erken olduğunun farkindayim. Çok teşekkür ederim

Regl döneminden önce farklı bir iki belirti daha yaşamıştım ama ümitlenmemek adına test yapmadım. Düzenli bir döngüm var bende 5 günlük gecikmeyi sabırla bekledim 😊
Çok güzel gerçekten sabırla beklemeniz benim reglime 10 gün var ve sabredemiyorum şu an yarın test alıp yapsam mı hiç bilemiyorum 😅

Çok güzel gerçekten sabırla beklemeniz benim reglime 10 gün var ve sabredemiyorum şu an yarın test alıp yapsam mı hiç bilemiyorum 😅
Erken öğrenince zaman hiç geçmiyor ki yok beta artıyor mu, sağlıklı mı gibi sorularda boğulmaktansa geç öğrenmek çok iyi. Bence sizde regli dönemine yakın test yapın hem yarın yaparsanız negatif gösterir ki çok erkenden modunuzu düşürmeyin 😊

Erken öğrenince zaman hiç geçmiyor ki yok beta artıyor mu, sağlıklı mı gibi sorularda boğulmaktansa geç öğrenmek çok iyi. Bence sizde regli dönemine yakın test yapın hem yarın yaparsanız negatif gösterir ki çok erkenden modunuzu düşürmeyin 😊
Çok teşekkür ederim cevaplarınız için gerçekten 🤗

Hanımlar tekrar fikir ve tecrübelerinize ihtiyacım var. Bekleyemeyip bat 6 gün kala beta baktırdım kanda ve negatifi gördüm bu ay olmadı derken bat 1 gün önce regl okurcasına karın ağrım başladı böyle olduğunda bir iki saat içinde regli olurum sonra ağrı hafifledi ve geçer gibi oldu göğüs uclarimda hassasiyet var bat günü yine regl ağrısı gibi ara ara gelen kasık ağrım ve bel ağrım oldu. Normalde regl olacağım zaten bel ağrım çok olur o günde regl olmadım sadece çok hafif Sarı bir akintim oldu o kadar. 1 gun gecikti günüm ve ara ara karnımın alt kısmına kramp gibi sızı şeklinde ağrı girip çıkıyor. Normalde hiç olmaz ama midemde gaz hissediyorum. Erken gebelik Testi yaptım negatif geldi sizce gebe olma ihtimalim var mı? Reglim gecikmez normalde bir kaç gün gecikmelerim olduğunda ise o da senede iki kere felan oluyor o zaman regl sancısı çekmiyordum. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim

Back
X